Nakenhjälp

Inskrivet torsdag 26/1 kl 21:23
 
Jimmy får hjälpa Pearl med diverse sysslor. Hon vill att han är naken förutom ett förkläde på såg. Jimmy går runt så under dagen tills han får klä på sig igen, fast då saknar han friheten.
 
Lisa tröstar Belle som är ledsen för att förhållandet är slut.
 
Jermaines fru hittar läppstiftet i bilen och blir sur men han ger förklaringen att han skjutsat en kollega. Belle och doktorn träffas i bilen, han säger åt henne att det är slut. Hon bönar och ber att de ska träffas ändå men han ger inte med sig. Belle ändrar sig då och säger att hon vill ha ett riktigt förhållande med någon som hon förtjänar. Sedan lämnar hon honom. Efter en stund dyker doktorn upp hos henne på gården för han kan inte låta bli. De kysser varann.
 
Ashley erbjuder sig att hjälpa Harriet med kyrkans bokföring. Hon upptäcker dock att han glömt mars månad när han är klar. Ashley blir givetvis besviken över att inte klara av detta.
 
Eric lyckas efter många om och men att övertala David att åka till sjukhuset för operationen.
 
Jacob dyker upp i byn. Han har åkt hem för att spela en viktig match i fotboll. Jacob frågar efter sin pappa, David. Tracey säger att han är på affärsresa. Strax efter dyker Leyla upp eftersom hon åkt efter Jacob.
 
Bernice stressar på kontoret på Home Farm. Det är mycket att göra och Sam kommer dit med döda fiskar för att visa att fiskarna dör i dammen. Hon ber Nicola om hjälp men Nicola kan inte, däremot ordnar hon så Robert kommer att hjälpa till på kontoret. Han vill inte ens ha betalt utan bara en öl eller två räcker.
 
Sandy ser när Ashley lär Arthur att spela gitarr. Han nämner Ashleys glädje för Harriet som frågar Ashley om han vill lära barnen i söndagsskolan att spela gitarr men det vill han inte.
 
Jacob ringer David som lovar att komma på matchen. David rymmer från sjukhuset trots att han är nyopererad och egentligen inte får gå upp. Eric och Leyla ser när David kommer i taxi till byn. Jacob blir överlycklig när David dyker upp men när David ska sparka iväg bollen gör det så ont i operationsområdet att han faller ihop. De får åka akut till sjukhuset och de blir tvungna att berätta allt för Jacob.
 
Liv och Gabby ska se på matchen men när Gabby hör Aaron retas med Liv om att det är Jacob hon är intresserad av så blir Gabby förbannad och elak. Gabby skäller ut Liv och säger att det är ingen som vill ha henne eftersom hennes mamma lämnat henne och pappan sitter i fängelse. Liv kommer hem och är jätteledsen men Aaron tänker inte låta henne sticka eftersom han bryr sig om henne.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Stackars Jimmy. Gå med rumpan bar i förkläde. Lite kul kanske men om en kvinna varit tvungen att göra samma sak?

2017-01-23 @ 22:11:39
Postat av: Såpa fantast

De har inga problem med manlig nakenhet i serien. Men jag har nog inte ens sett en enda kvinna i underkläder. Lite bar hud är ingenting att skämmas för.

2017-01-23 @ 22:53:43
Postat av: ELIZA

Konservativa engelsmän, och kvinnor...Jag har reagerat ibland på att kläderna ska på snabbt...Fullt påklädd till frukost...En annan kan gå och drälla i morgonrock halva dagen, när "man" är ledig...Typ,jag....

2017-01-24 @ 06:25:24
Postat av: linda

Snart är Belle eller Bella kanske hon heter (Gravid)Vad gör den lite förvirrade doktorn då????

2017-01-24 @ 18:48:51
Postat av: Såpa fantast

En typisk såpalösning är att skilja sig från frugan och fria till Belle.

2017-01-24 @ 20:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0