Hembesök av doktorn

 
Inskrivet onsdag 25/1 kl 08:11
 
Nu uppdaterar jag mycket kortare eftersom jag ligger efter med tittandet pga att jag inte kunnat logga in på kontot.
 
Finn anordnar sin mässa för serienördar. Hans försäljning av Neutronmandockor gör stor succé.
 
David surar för att Tracey vet att han har cancer för han tror att hon bara känner medlidande för honom.
 
Doug och Diane vill ha sina pengar av Charity som fortsätter att försöka förhala inbetalningen då hon inte har några pengar.
 
Lisa ber Rishi ge tillbaka Belle jobbet men han säger nej. Joanie hör det och säger till Rishi att Belle har det tillräckligt jobbigt just nu så till slut ändrar sig Rishi och låter Belle börja i fabriken igen.
 
Jimmy övertalar Megan om att han kan passa Eliza medan Megan är på möte, Jai får veta det och blir sur. När Jai sedan får ett leende från sin dotter smälter han. Megan kommer till kaféet där de är och hon får också veta om Elizas första leende. Jimmy råder Megan att tänka på Elizas bästa.
 
Belle tackar Lisa för att hon fått jobbet tillbaka men hon vill fortfarande inte säga vem som är hennes pojkvän. Hon råkar glömma sin mobil på bordet i fikarummet på fabriken så Lisa tar upp den för att kolla i den. Belle ser det och blir rasande och skäller ut sin mamma. När Belle gått ut ur rummet så får Lisa andnöd men når inte sin astmaspray. Joanie ser det och hjälper Lisa. Hon ringer efter doktorn och hjälper Lisa hem.
 
Finn vill inte ha med Ross att göra så när Ross får veta att Finn säljer de stulna dockorna ska han skynda sig för att varna honom. Ross hinner inte säga något innan polisen kommer. Finn blir tagen för förhör.
När Finn kommer tillbaka till byn vill han att Charity tar sitt ansvar så han inte åker dit. Ross säger att Finn ska ha pengarna för de stulna mobilerna. Charity muttrar men går med på det.
 
Jermaine och Belle träffas i bilen. Han vill att de åker iväg till helgen för han ska på konferens och vill att hon följer med. Precis då får han ett akutsamtal så han måste åka dit.
 
Lisa tar emot doktorn och hon får rådet att ta det lugnt. Hon bjuder honom på te. Jermaine går runt och ser bilderna på Belle. När han får veta att det är Lisas 17åriga dotter får han bråttom därifrån.
 
Belle kommer hem och får veta om attacken och att doktor Bailey varit där...
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Fyllde Moira verkligen 50 år? Skådespelerskan är 8 år yngre. Hon ser inte alls ut som 50 år. Jag gillar inte när skådisarnas ålder avviker från rollfigurer som de spelar. Ju mindre avvikelse desto bättre.

2017-01-18 @ 14:41:19
Postat av: Viola

Nej, hon sa att hon fyllde 45, det var bara ett skämt att hon fyllde 50.

2017-01-18 @ 15:52:56
Postat av: Ylva

Kul att se Jimmy som vettig medlare mellan Megan och Jai. Jimmy brukar ju mest få spela pajas numera.

Doktorn fick kanske kalla fötter nu när han fick reda på Belles ålder...

2017-01-18 @ 19:14:07
Postat av: jackson

Doktorn såg verkligen vettskrämd ut.

Bra att Jimmy fick visa en smartare sida än han brukar få göra.

2017-01-18 @ 19:40:51
Postat av: Jonas

Doktorn är ju dummare än tåget. Belle ser ju betydligt yngre ut än 17. Läkarlicensen borde dras in pga ren dumhet.

2017-01-19 @ 07:37:47
Postat av: Adm

Kära vänner, just nu kan jag inte logga in på bloggen så därför kommer ingen uppdatering. Jag har mailat blogg.se för att få veta vad problemet kan vara.
/Marie

2017-01-19 @ 09:41:13
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0