Grattis Moira 50

Inskrivet kl 22:21
 
Zak blir släppt mot borgen. Joanie ställer massa frågor för att vara säker på att han inte gjort inbrottet. Hon tror honom men vet att ingen annan kommer att göra det.
 
David vill inte ha med Eric till sjukhusbesöket. Han träffar en ung kille i väntrummet och de pratar med varann. Killen har också testikelcancer men som spridit sig till lungorna.
 
Ross och Charity har blivit lurade när de har stulit en lastbil med mobiler. Det visar sig vara leksaker i de flesta lådor.
 
Sam hittar flera döda karpar i dammen och han tror att de är förgiftade. Bernice lovar att ta hand om kontoret så Lawrence får vila.
 
Carly lovar hjälpa Tracey med att ta reda på hur David känner för henne.
 
Rakesh söker upp Lisa och Belle för att tala om att Zak kan åtalas för mordbrand.
 
Pierce har hittat en lägenhet och han tackar Rhona för att hon ställt upp för honom. Senare får han veta att det läcker i lägenheten så han kan inte flytta in. Rhona säger att han får bo kvar hos henne och att det är en stor tjänst att han bor kvar.
 
Finn vill köpa Noahs actiondocka och Charity lyckas trissa upp priset till 50£. Hon förstår att leksakslådorna är värdefulla när Finn talar om att folk samlar på dessa dockor. Han förhandlar sig till 50% av vinsten för att hjälpa henne sälja dem.
 
Rishi,Jai, Priya, Zak, Lisa, Belle och Joanie ses på fabriken och Zak bedyrar sin oskuld. Belle erkänner tillslut att hon träffat sin pojkvän där och tänt alla ljus. Lisa vill vem som är pojkvännen men Belle vill inte svara. Rishi är förbannad över att de förlorar massa pengar eftersom de inte kan leverera som de lovat så Belle får sparken.
 
David pratar med Eric om cancern och att det blir operation och sedan behandling. Han tänker på sin mamma som också dog i cancer men han tänker inte ge upp.
 
Doug och Diane kommer tillbaka och han gnäller om att det är kaos på värdshuset för Tracey och Finn. Han bestämmer att han och Diane ska bo där eftersom det är fullt med folk på puben. Eric blir rasande och vill ha pengar för delägandet i företaget innan de gör något. Doug och Diane säger att de skämtar för de har hyrt ett hus redan. Eric vill ändå ha pengarna först.
 
Moira fyller  50 år och Cain tror att det är om några dagar.
 
Megan får besök från en sjuksköterska för att kolla Elizas utveckling. Jai berättar efter besöket att han vill donera pengar till forskningen och Megan kommer på att hon vill starta en insamling.
 
Carly tar reda på om David har en flickvän och sedan när hon hör att han inte har det så vill hon att han träffar Tracey. David tycker Tracey är kul men han är inte redo att dejta just nu.
 
Belle träffar Jermaine i bilen och berättar vad som hänt och att hon erkänt att hon varit på fabriken. Han säger att han inte är bra för henne men hon vill ha honom ändå.
 
Tracy pratar med Finn och säger att David är den mest själviska person hon mött och att han bryr sig mer om sitt hår än någon annan. David hör det och blir besviken. Eric säger sedan till Tracey att David är inte i form just nu och han råkar berätta om cancern medan han gråter.
 
Ross är orolig för att actiondockorna kan spåras men Charity har så stort behov av pengar att hon måste ta risken.
 
Holly tvingar Cain att ta med henne när han ska till stan för att köpa present till Moira. Moira får ett smycke och hon blir jätteglad.
 
Victoria råder Finn att ordna en mässa för serienördar nu när den in Leeds blivit inställd.
 
Eric råder David att prata med Tracey så när hon kommer för att be om ursäkt bjuder han på vin. Hon berättar hur fel det blev när Carly skulle lägga sig i. David erkänner att han han känslor för henne och det slutar med en kyss.

Kommentarer
Postat av: Ylva

David och Tracy? Jag som tippade David och Carly för ett tag sedan.

Vad är det för fel på lilla Eliza? Är "att inte le" en sjukdom?

2017-01-17 @ 14:22:20
Postat av: Såpa fantast

Jag tippade på David och Leyla på grund av deras förflutna. I såpor är det vanligt att par som har gått skilda vägar återförenas igen.

2017-01-17 @ 14:27:17
Postat av: Viola

Eliza utreds för ev. Celebral pares. (CP)

2017-01-17 @ 15:49:41
Postat av: Jonas

Jag trodde också på David och Carly.

2017-01-18 @ 07:47:42
Postat av: jackson

Otippat med Tracy och David, men Tracys förhållanden har ju hittills inte varit speciellt långvariga. Hoppas nu bara att man kan åtgärda Davids sjukdom!

2017-01-18 @ 09:49:03
Postat av: Anders

Nu får väl Bellan ta och ge sig! Hon pikar, skäller och är elak mot Zac och Joanie pga att Zac bedrog Lisa, men själv så är hon inte mycket bättre då hon själv är älskarinna åt en gift man. Snacka om att kasta sten i glashus! Vilken trevlig snubbe hon har hittat dessutom. En förtioåring som snuskar sig med sjuttonåriga småflickor. Vilket kap! Verkligen!! Ungefär samma som om jag skulle börja att kladda på mina döttrars kompisar. Aldrig i livet!

Tracy och David var ett otippat parti! Trodde själv aldrig på David-Tracy men däremot så trodde jag att det skulle bli David och Leyla igen. Carly skulle också kunnat ha varit en möjlighet, men jag har en känsla av att hon är mer intresserad av Marlon, iaf så såg det ut som det när dom satt och småkelade på gungorna.

Den där Pierce verkar vara litet småskum. Att helt plötsligt flytta in hos makan till sin hustrus älskare verkar ju inte helt normalt. Sedan så beter han sig nästan litet Cameron-aktigt med sin småmaniskhet. Det har ju varit litet fattigt med psykopater i serien de senaste månaderna (Om man borträknar Emma), så det är väl dags nu igen tänker jag, speciellt eftersom att Robban nu verkar ha hoppat över till den goda sidan.

2017-01-18 @ 09:53:01
Postat av: Såpa fantast

Jag håller med angående Pierce. Han verkar vara andelägen om att hålla Paddy borta från Rhona fast han känner henne knappt. Men hon tycker väl synd om honom och vill därför att han bor hos henne.

2017-01-18 @ 14:13:33
Postat av: ELIZA

Alltså Anders, nu lät du lite upprörd... men du har helt rätt!! Fast jag kan tycka att det är mer stört att läkaren är intresserad av en snorunge...För nog må han väl se att hon knappt är torr bakom öronen..? Undrar vart manusförfattaren vill komma med det där? Du har rätt i en sak till, Pierce-Cameron, jaaa, ser också likheter där...Och ÄNNU en sak, trodde jag också att Carly var intresserad av David...Men att hon skulle bli ihop med Marlon... Hoppas inte!!! Har inget emot Marlon sååå, men neeejjjj... Vad mer? Bra att se Jimmy få Megan på rätt köl vad gäller att Jai får vara delaktig i flickan...

2017-01-18 @ 21:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0