Många ljus startar sprinklersystemet

Inskrivet kl 22:52
 
Joanie har köpt en ny ring och visar upp den för Zak på puben. Hon låtsas att hon hittat den gamla. Belle och Lisa ser det och undrar vad hon håller på med.
Lisa söker upp Zak för att lämna tillbaka den första ringen och hon säger att Belle hittade den.
 
Pierce frågar Rakesh om han minns Tess som tittat på lägenheterna men Rakesh svarar att han inte kommer ihåg henne.
 
Jacob och Leyla åker till Portugal. Tracey försöker muntra upp David med att bjuda ut honom fast inte som dejt och tillslut tackar han ja.
 
Belle träffar Jermaine i en bil utanför byn. De sitter och kysser varann. Hon vill att de tar in på hotell men han kan inte eftersom det syns på kontoutdraget. Han vill hellre ses hos Belle. Hon försöker att avstyra det men han ger sig inte så hon säger okej.
 
Zak konfronterar Joanie som vägrar erkänna att hon köpt en ny ring. Joanie pratar med Kerry om det och när Lisa hör dem på fabriken så lägger hon sig i. Joanie inser att det var Lisa som stal ringen men då erkänner Belle. Belle säger att Joanie förstör för alla andra och att det är inte deras fel att hennes dotter är död. Joanie ger Belle en örfil.
 
Rishi försöker få alla att återgå till arbetet men precis då kommer Zak och säger åt Joanie att gå hem och Lisa säger till Belle att hon var respektlös så de två går också hem och då blir Kerry irriterad och går hon också.
 
Chrissie söker upp Cain för att be honom ge Andy en chans att träffa barnen. Cain litar inte på Andy eftersom han blivit nedslagen vid vägkanten så Chrissie berättar att det var hennes far som var skyldig och att det var ett misstag.
 
Joanie försöker förklara vad som hänt senaste tiden på fabriken för Zak och hon erkänner att hon lånat pengar av Rishi för ringen. Han vill glömma allt så han går till Rishi för att säga åt honom att hålla sig borta från Joanie så ska han få pengarna tillbaka.
 
Bernice vill att Lawrence och hon åker på en kryssning så han får vila upp sig
 
Lisa säger åt Belle att de måste låta Joanie och Zak vara. Hon säger att många gifta män är lättledda och har älskarinnor.
 
Belle stämmer träff på fabriken med Jermaine för att hon inte vill bjuda hem honom då hon sagt att hon har egen lägenhet. Hon tänder massa ljus inne på kontoret. Lisa som glömt sin väska på fabriken måste gå dit. Rakesh följer med för att öppna åt henne för Rishi är inte hemma. Belle hör dem när de kommer. Rakesh ser Belle och Jermaie och han lyckas få Lisa till att ta sin väska så han kan låsa. Belle och Jermaine kommer ut och får förklara sig för honom.
 
Pierce fortsätter med sina flygblad för han måste få reda på vad som hände med Tess. Rhona säger att hon vill prata med honom och hon berättar att det var Kirin som smet från olyckan. Pierce tror att Tess var ihop med Kirin men Rhona säger att det var Vanessa som Kirin var ihop med.
 
Rakesh pratar med Belle om att han måste berätta för hennes familj. Precis då går sprinklersystemet igång i fabriken. Jai och Rishi kommer då larmet går. De vill givetvis veta vad som hänt. Belle säger att hon hört larmet och gått dit eftersom hon var i närheten. Jai blir glad för hennes hängivenhet och vill återgälda henne på något sätt.
 
Chrissie berättar för Andy om besöket hos Cain.
 
Pierce konfronterar Vanessa som inte vet var Kirin är. Sedan konfronterar han Rakesh och frågar honom om han kan förstå hur det känns att förlora sin fru sådär plötsligt. Rakesh svarar att han faktiskt vet hur det känns.
 
Cain pratar med Debbie som säger att han kan ge numret till Andy. Moira blir så glad så hon kysser sin man precis när Holly kommer in.
 
Tracey råkar knocka David när hon ska slänga med håret för att flirta med honom när de är på puben med Finn. Hon vill sedan att de åker till stan för att skaffa tatueringar men David skyller på att han måste jobba så han går till sin affär.
 
Andy får Debbies telefonnummer av Cain på puben. Han ringer och får prata med Sarah. Andy vill åka dit och Chrissie erbjuder sig att följa med men stanna på hotellet så de inte behöver få veta att hon är med.
 
Pierce ringer polisen som kommer för att höra honom men de kan inget göra förrän de har mer att gå på. Han är ändå glad över att Rhona varit ärlig mot honom.
 
Rishi upptäcker att övervakningskamerorna varit avstängda när larmet gått.
 
Joanie ber Zak om ursäkt och lovar att lämna tillbaka ringen. Hon förstår om han inte vill vara med henne men Zak säger att han älskar henne. De kommer överens om att aldrig mer ljuga för varann.
 
Tracey går till David i butiken för att be om ursäkt och för att tala om sina känslor för honom. Han får precis av ett meddelande där läkaren säger att de måste ses nästa dag. David blir orolig och irriterad så han fräser åt Tracey och ber henne gå.
 
Bernice och Lawrence möter Andy och Chrissie i hallen på Home Farm. De båda paren är på väg för att åka iväg på sina resor men ingen har tänkt på företaget. Lawrence är snabb att erbjuda sig att stanna.
 
Lisa kommer hem och talar om för Belle att larmet gått på fabriken. Hon får veta att Belle varit där redan men Lisa blir förvånad över att inte sett Belle eftersom hon precis varit där innan larmet gick då hon hämtade sin väska. Lisa är övertygad om att polisen tar reda på vem som startat branden.
 
Polisen söker upp Zak för att få veta vad han gjort och de arresterar honom för inbrottet på fabriken.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Det här med Belle's romans med gamlingen känns nästan som barnporr.

2017-01-16 @ 12:32:35
Postat av: Såpa fantast

Visst är åldersskillnaden på 20 år stor. Men Belle är 17 år och därmed byxmyndig. Hon är dessutom den som tar mest initiativ och hon går inte med på saker som hon själv inte vill. Men man kan ju undra vad en läkare ser hos en gymnasietjej. De befinner sig på olika stadier i livet.

2017-01-16 @ 13:17:15
Postat av: Ylva

Jag minns inte hur gammal Belle sa till läkaren att hon var. För visst lade hon på några år?

2017-01-16 @ 14:53:43
Postat av: Hedda

Jag kommer inte heller ihåg vad Belle har sagt om sin ålder. Läkaren verkade ju tro att hon hade en egen lägenhet, så hon kanske la på några år. Ja du, "Såpa fantast", jag kan nog tänka mig både ett och annat som läkaren ser hos en gymnasietjej;) Däremot tycker jag inte att det känns särskilt trovärdigt att Belle tar så mycket initiativ. Hon har väl knappt haft pojkvänner, förutom nån liten oskyldig fling. Kommer inte riktigt ihåg hur allvarligt det var med Sean eller Kirin.

Jag är så glad att Andy äntligen får träffa sina barn. Rätt gjort av Cain. Han har väl knappast blivit nominerad till årets pappa själv nån gång. Fast det känns som att nånting kommer att hända, och att det inte kommer att gå bra i Frankrike. Vore väl för enkelt i den här serien. Debbie verkar vara på väg tillbaka i alla fall.

2017-01-16 @ 16:35:36
Postat av: ELIZA

Ja, Tracey är verkligen ihärdig vad gäller David... Ha ha ,ingen kan då ta fel på vad hon vill...Och Finn, upphängd och nersläppt som vanligt!! Men gillar att han ser ut hela tiden, som om han klev ur sängen för 2 min sen...Jätteförvånad...

2017-01-17 @ 06:53:40
Postat av: ELIZA

Alltså, han ser förvånad ut hela tiden, men det förstod ni ju att jag menade...Ha ha ha ...

2017-01-17 @ 06:54:52
Postat av: Jonas

Det hjälper ju inte heller att Belle ser ut att vara max 12 år.

2017-01-17 @ 07:43:25
Postat av: jackson

Finn gillar jag. En mysig olycksfågel med stor självironi.

Just det, Belle ser så vansinnigt ung ut. Nästan otrevligt att se henne i kärleksscener med den betydligt äldre läkaren. Hur gammal skall han vara i rollen?

2017-01-17 @ 09:10:47
Postat av: Såpa fantast

Läkaren är född år 78 i verkligheten. Antagligen är han lika gammal i serien. Skägget får honom att se äldre ut.

2017-01-17 @ 13:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0