Sopletare

Inskrivet söndag 15/1 kl 09:04
 
Rhona avbokar vikarien. (skulle det bara vara en vikarie fast två åker iväg?) Hon går sedan till kaféet för att berätta för Marlon och Vanessa att Paddy åkt men att hon stannar för att de har separerat.
 
Lisa råder Joanie att leta efter ringen i soporna. Kerry hjälper Joanie att leta ute i sopcontainerna precis när Rishi har ett möte med en kund. Han blir rasande på dem men ber dem att börja arbeta direkt. Joanie förklarar varför de var och letade i soporna. Rishi ger henne pengar  för att köpa en ny ring och hon får betala tillbaka så småningom.
 
Cain har fått brev från Debbie som är i Frankrike. Andy får veta det och vill veta var hon är för han saknar barnen. När han inte får något svar av Cain så söker han upp Moira istället för att fråga henne om Debbies adress. Holly hör när Andy övertalar Moira att ta reda på adressen.
 
Sandra kommer till puben för att tala om för Liv att de ska flytta till Dublin. Liv vill inte flytta utan hon vill bo kvar hos Aaron. Han ber både Sandra och Chas att låta Liv stanna där så han kan ta hand om henne.
 
Pierce stoppar trafiken på platsen där Tess olycka var för att dela ut flygblad. Han söker vittnen till olyckan. Rhona och Vanessa stannar och lyckas övertala honom att följa med till Rhona. Vanessa försöker få Rhona att förstå att allt som drabbat Pierce inte är hennes fel och att hon inte borde hjälpa honom nu när hon precis separerat.
 
Rhona tror att Vanessa vill att Pierce lämnar byn för att inte Kirin ska bli avsöljad. Vanessa tror att Rhona vill hämnas på Paddy genom att träffa Pierce.
 
Lachlan surar för att han måste åka buss till skolan eller bli skjutsad när han istället skulle kunna köra motorcykel.
 
Holly ser när Moira snokar i Cains dator. Holly frågar ut Cain sedan om vad Andy gjort för att inte få träffa sina barn.
 
Pierce kommer ned i köket i Paddys morgonrock. Rhona tycker det är ok så hon bjuder honom på kaffe, eller te som han föredrar på morgonen. Han vill bjuda på frukost men Rhona hinner inte så det blir en lunch istället.
 
Aaron ger Liv pengar när de är på kaféet. Hon ska köpa skoluniform och kläder. Gabby hör det och erbjuder sig att följa med Liv som sällskap.
 
Leyla blir arg på David som befarar det värsta innan han ens varit på ultraljudet.
 
Moira kollar i Cains adressbok (?) när han lägger den på bordet för duscha. Cain som kommer tillbaka till rummet ser vad hon gör. Han blir rasande över att hon väljer att hjälpa Andy istället för att stå bakom sin man.
 
Marlon har fått veta av Vanessa att Pierce bor hos Rhona. Han pratar med både Rhona och Pierce på kaféet men sedan söker han upp Rhona för att berätta att han är orolig för att Pierce utnyttjar henne. Rhona vill inte ha hans råd.
 
Paddy ringer via datorn till Marlon och han ser direkt att Marlon oroar sig för något. Marlon berättar om att Pierce bor där men Paddy säger att de kan inget göra.
 
Moira konfronterar Holly om varför hon skvallrat för Cain. Holly vill plötsligt inte ljuga så därför råkade hon prata med Cain.
 
Cain ser Andy på puben och han går fram till honom och spänner ögonen i honom och säger att han förstört allt för sig själv så han kommer aldrig att få veta var barnen är.

Kommentarer
Postat av: Anonym

.... och lömska Holly smider redan elaka ränker. Väntat!!!!

Kommer Pierce att stanna hos Rhona och kommer de att få ett förhållande?

2017-01-13 @ 13:31:05
Postat av: Ylva

Nä Holly känns inte alls pålitlig.

Aaron får nog fullt upp med Liv. Hon har säkert inte haft det lätt men behöver kanske lite strama tyglar och det verkar inte Aaron klara av.

2017-01-13 @ 14:26:12
Postat av: Anonym

.... men jag skulle kunna tänka mig att Chas har dessa tyglar. Det vore väl alldeles utmärkt!

2017-01-13 @ 17:59:08
Postat av: Såpa fantast

Undrar om Paddy kommer tillbaka. Hur länge ska veterinärtjänsten i Tyskland vara?

2017-01-13 @ 23:06:56
Postat av: jag bara

Jag är så trött på dessa hemska föräldrar som reser iväg med sina barn, likt Debbie, och håller de borta från sin andra förälder. De borde tas ifrån vårdnaden. Har inte Andy delad vårdnad om sina barn och lika mycket att säga till om som mamman?

2017-01-14 @ 19:04:24
Postat av: Såpa fantast

Tycker du verkligen att Debbie skulle ha åkt utan Sarah och Jack. Vad för slags mor överger sina barn? Bara en egoist lämnar sina barn.

2017-01-15 @ 00:34:18
Postat av: jag bara

Jag tycker, kära Såpa fantast, att Debbie ska tala om för Andy var hon och barnen befinner sig. Och det tycker jag VERKLIGEN.

2017-01-15 @ 10:41:16
Postat av: ELIZA

Så klart att Andy ska ha tillgång till sina barn...Hon kan väl bo var som helst, med barnen, men Andy ska ha rätt att träffa dom...

2017-01-16 @ 10:05:56
Postat av: ELIZA

Glömde ju varför jag gick in här!! Skulle säga att jag tycker det är synd om nu Paddy försvinner, kort tid eller länge...Men har ju fått en ny favorit, Robert!!! Vilken skillnad när han är som en fin kille och inte ser arg ut...Och jätte human mot Aaron... Må dom få till det...

2017-01-16 @ 10:09:28
Postat av: Såpa fantast

Robert och Aaron är ihop på riktigt nu efter kyssen, vilket jag har väntat länge på. De håller inte det hemligt den här gången, utan de har ett fast förhållande.

2017-01-16 @ 13:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0