Doptrassel

 
OBS ny tid, HTG börjar kl 12!
 
Inskrivet onsdag 11/1 kl 14:22
 
Aaron vill inte att Robert kommer till rättegången. De spelar upp inspelningen polisen gjorde i förhöret av Aaron. Han får sedan svara på massa frågor, vilket han gör gråtandes.
 
Priya säger åt Jai att gå på dopet ändå. Harriet säger att han är välkommen när de kommer till kyrkan så Megan kan inte säga nej. Leyla fastnar med sin ring i dopklänningen så det blir en liten reva, Nicola påpekar att det inte är heligt dopvatten och eftersom tidigare hade Megan sett att tårtan fått fel namn så hon bryter ihop.
 
David får veta att de måste ta bort en testikel för att få veta om det är cancer. Han möter Zak när han kommer tillbaka till byn och de pratar om hur det är med behandlingen av testikelcancer.
 
Chas söker upp Gordon när det är paus i rättegången. Hon är förbannad på honom som straffar Aaron men Gordon skyller allt på att det var hon som lämnade sin son när han var åtta år. Att på grund av henne så kommer Aaron att förlora rättegången.
 
David föreslår för Jacob att åka och hälsa på sin mamma ett tag. Inte för semester utan för att stanna ett tag och därmed måste han plugga också. Jacob tackar David med att kalla honom pappa.
 
Vanessa, Paddy och Rhona sitter och kollar ansökningarna för veterinärvikarier. Paddy får sms från Chas som berättar om rättegången och han är väldigt noga med att visa Rhona att det verkligen är från Chas.
 
Sandra och Liv dyker upp andra rättegångsdagen. Sandra vittnar och erkänner att hon borde anmält Gordon då hon fått reda på vad som hände men att hon var för feg.
 
Robert vittnar och talar om hur bra Aaron är trots att han är strulig på grund av det som hänt.
 
David ska precis berätta för Priya om sin sjukdom men han gör inte det då hon säger att hon inte orkar med mer elände just nu.
 
Chas tror att hon förstört allt genom sitt vittnesmål. Aaron säger att advokaten fått honom att tänka till, han vill ändra sitt namn till Dingle istället.
 
Livs vittnesmål vittnar för att Gordon är en bra pappa. Hon vill dock inte svara på om hennes pappa någonsin skrämt henne.
 
Eric bryter ihop när han inser att David kanske kan dö av sin sjukdom.
 
Jai ordnar ett nytt dop med ny tårta.
 
Leyla ber David att tala om sanningen för Jacob men han vill inte det. Hon tackar ändå ja till att följa med Jacob till Portugal som David bett henne.
 
Aaron träffar Liv utanför rätten. De får egentligen inte ses men han vill kolla att hon mår bra. Liv säger att hon inte vill ljuga så Aaron svarar att ingen kan tvinga henne. När Liv frågar om hon får bo hos honom och han tvekar med svaret så blir hon besviken och säger att hon ska spela upp inspelningen hon har i rätten nästa dag.

Kommentarer
Postat av: jackson

Nu ser det kärvt ut för Aaron. Jobbigt med Liv som hela tiden svänger.

Elände att dopet skulle gå så fel, men kanske blir relationerna mellan Megan och familjen Rishi m fl bättre nu.

Har Zak haft testikelcancer? Hur skall det gå för David?

2017-01-10 @ 13:10:09
Postat av: Såpa fantast

Hoppas att Liv inser vad Gordon har gjort mot Aaron och ställer sig på Aarons sida.
Relationerna mellan Megan och familjen Sharma är bra om man bortser från Jai.
Man kan ju dra slutsatsen att eftersom Zak tillfrisknade efter cancern så kommer David också att tillfriskna. Han är ju ung och i övrigt frisk.

2017-01-10 @ 14:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0