Populärt piratskepp

 
OBS, ett avsnitt i morgon och nästa vecka är det endast ett avsnitt på måndag och torsdag, inget alls på tisdag (fredag vet jag inte än) onsdag är som vanligt.
 
Inskrivet kl 21:51
 
Cain berättar för Moira att det var Charity som tog pengarna. Hon ber Holly om ursäkt för att hon misstrott henne.
 
Lawrence vill prata med Sam men han vill inte det. Lawrence ber Sam om ursäkt och hoppas att han inte sagt något till någon och han kan få skogsvaktarjobbet tillbaka om han är tyst om saken. Sam tackar ja om han får löneförhöjning.
 
Holly pikar Cain för att han inget sagt till Moira men han vill inte det, däremot vill han att Holly skaffar annat jobb och boende.
 
Chas berättar för Liv att begravningen är på tisdag och att Gordon ska kremeras. Liv är inte intresserad av att gå.
 
Cain berättar för Moira att Holly åkt. Moira tror att det var Holly som tog pengarna men Cain nekar till det. Han säger ändå inte den rätta anledningen till att Holly måste åka.
 
Emma pikar Charity för att ha tagit pengarna och för att se hemsk ut i håret. De börjar käbbla så när Charity kallar Emma för galen blir hon rasande. Charity portar Emma från puben och hotar med att inte låta henne träffa Moses. Emma och James går hem för att fira Emmas födelsedag.
 
Moira konfronterar Holly om att hon vet vad som hänt. Holly svarar då att det var han som antastade henne även om han säkert sagt något annat. Moira drar med sig Holly till verkstan och Holly ber om ursäkt. Framme hos Cain erkänner han att han inte sa vad som hänt eftersom han inte ville förstöra för Holly. Moira säger åt Holly att packa väskan och sticka på en gång.
 
Jimmy vill att Dan håller Ashley sällskap under dagen. Allt för att Jimmy ska gå en cricketmatch.
 
Holly bönar och ber om att få stanna eftersom hon är Moiras dotter och hon skyller Johns död på sin mamma. Moira säger att John skulle ha blivit äcklad av Hollys beteende.
 
Ross kan inte sluta att reta Pete för att ha känslor för Moira. Han retas så mycket så tillslut slår Finn till honom.
 
Holly ringer någon för att få bo hos denne och när hon möter Pete så frågar hon honom om skjuts in till stan. Hon tappar ut allt ur väskan i bilen precis när hon ska kliva ur. Holly ringer sedan Moira och ber om förlåtelse.
 
Liv visar Gabby massa sms hon fått av någon som låtsas vara Gordon.
 
Moira har inte hört Hollys meddelande men ångrar sig och undrar om hon gjort rätt som kastat ut sitt barn. Cain talar om för henne att det var rätt. Moira går iväg så Cain lyssnar på Hollys meddelande men raderar det sedan.
 
Holly gråter och tar fram ett foliepaket ur väskan.
 
Liv vill att Gabby fixar sprit till en fest för hon vill få vänner. Hon tänker ha festen i huset hon precis ärvt och det blir bra om huset kraschas.
 
Pete ser att Holly tappat ett foliepaket i bilen. Han ringer henne och hon svarar mumlande men svimmar av. Han ber Ross hjälpa honom att hitta Holly. Pete är orolig för att Holly ska dö precis som tjejen han sålde piller till gjorde. Han hittar henne vid cricketpaviljongen. Ross säger åt Pete att ringa efter en ambulans men Pete blir som paralyserad.
 
Cain tackar Moira för att inte misstro honom när Holly anklagade honom.
 
Chas ber Aaron att inte gå på begravningen bara för Livs skull.
 
Bernice möter Ronnie och säger åt honom att sticka från byn och inte pressa Lawrence på pengar för att Chrissie inte ska få veta något. Ronnie vill inte prata om något förutom att han är i byn för att göra ett jobb och sedan kommer han att sticka.
 
Ross och Pete hjälper Holly till bilen och får hjälp av Emma.
 
Moira är orolig för Hollys saker är kvar och att hon gjort fel. Cain försöker få henne att förstå att Holly stuckit men precis då får hon samtal om att Holly är på sjukhus.
 
Liv är på väg att sno sprit hos Aaron och Chas men blir avbruten av Aaron som kommer in. Han vill att de åker till ett nöjesfält nästa dag tillsammans med Robert men hon vill inte för att hon bestämt att göra något med Gabby. När Aaron gått så snor hon några spritflaskor.
 
Pete fick panik när han såg Holly livlös och tänkte på det han gjort mot Ross förut.
Moira blir rasande när hon hör att Pete skjutsat Holly till en langare men han trodde det var en vän. Ross försvarar Pete och anklagar Moira för att ha kört iväg Holly trots att hon visste att dottern är en knarkare.
 
Nicola blir irriterad är hon märker att Jimmy inte varit hos Ashley som han sagt att han var. Han erkänner ganska snabbt att han varit på cricket istället. Nicola är så rasande att hon säger att det var hans sista cricketmatch.
 
Holly vaknar till liv på sjukhuset men vill inte att Moira kommer in till henne i sjuksalen så sköterskan talar om det för Moira. Moira bryter ihop och undrar varför Holly inte ringde henne. Cain säger ingenting utan kramar bara sin fru.

Kommentarer
Postat av: jag bara

Suuuuck. Så trött på ALLT som har med skidor att göra!!!!

Vi får väl vänta på våren.

2017-02-09 @ 14:16:52
Postat av: Ylva

Måste erkänna att jag stornjöt när Charity plattade till Emma på puben. Härligt!

2017-02-09 @ 16:35:53
Postat av: jackson

.... och så blir det vår och annan sport som tränger ut HTG..... SUCK! Får mässling av all idrott!!!!!!!!!!!!! D

2017-02-09 @ 19:49:33
Postat av: linda

Tycker att tv 4 inte ser till sina tittare ,, de har så många sportkanaler ,utnyttja dom för fanken ta inte bort H T G så fort de får en chans att visa idrott ,, Tacka vet jag TV3 viafri ,, de sänder hela tiden.

2017-02-11 @ 19:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0