Ronnie kommer tillbaka

Inskrivet söndag 5/2 kl 22:06
 
Värdshuset har mycket att göra så Doug är irriterad över att Tracey får bo i ett av rummen. När Eric ska säga till henne så lyckas hon övertala honom att inget säga genom att muta honom med lunch. Diane hör sedan när Tracey pratar med Carly om att bo kvar, att hon lyckas få Eric på sin sida.
 
Sam upptäcker att det är fel på diskmaskinen i köket på Home Farm men ingen har tid att kolla upp det. Lawrece säger till Sam att ta hand om det så Sam letar rätt på en gammal faktura från en rörmokare, Ronnie Hale. Ronnie kommer till Home Farm för att fixa diskmaskinen.
 
Tanten från socialtjänsten (Hon påminner om Tess tycker jag) kommer hem till Laurel och Ashley. Hon kommer fram till att Ashley inte får umgås med sin son när de är ensamma utan måste alltid ha någon annan med sig. Ashley blir rasande.
 
Megan får blommor av Jai. Först blir hon irriterad men när han säger att han vill att de är vänner för Elizas skull så accepterar hon det.
 
Chrissie kommer hem och blir förvånad över att Ronnie Hale är i köket. Bernice kommer in i köket och hon ber Ronnie komma tillbaka i morgon för att prata med Lawrence.
 
Carly säger till Tracey att hon kan få bo med dem hos Vanessa. När Vanessa får höra det blir hon rasande över att igen tillfrågat henne först. Carly påpekar att det är bra ekonomiskt och dessutom behöver Vanessa träffa lite andra människor och ha lite kul emellanåt inte bara tänka på blöjor och bebis. Vanessa går tillslut med på att låta Tracey bo hos dem.
 
Lawrece blir förbannad när han ser Ronnie på Home Farm. De går till kontoret och Lawrence ber Ronnie att hålla sig borta. Ronnie skäller ut Lawrence och kallar honom för en fegis som inte vågar stå för den man är.
Sam kommer in, iklädd kostym för att göra gott intryck. Han vill ha högre lön men tillfället är illa valt så Lawrence säger åt honom att gå därifrån nu.
 
Laurel frågar på fabriken om hon får gå ned i tid men det godkänns inte. Hon inser att de ändå behöver alla pengar de kan få. Arthur vill inte heller gå på fritids efter skolan så nu har de problem med hur de ska få det att gå ihop när Ashley inte får lämnas ensam med sin son.
 
Sam är okoncentrerad när han jobbar på Home Farm så han råkar krasha en fyrhjuling. Han ber Andy om hjälp för att fixa det.
 
Lawrence tycker att det räcker att han betalat Ronnie massa pengar en gång i tiden för att hålla sig borta. Det visar sig att Ronnie och Lawrence älskat varann förr.

Kommentarer
Postat av: jag bara

wow, det var en totalt oväntad twist, för mig iallafall. Lawrence och Ronny.

2017-02-03 @ 13:01:23
Postat av: Stina

Socialarbetare i England måste ha för lita att göra! De kommer för minsta lilla. Vad fånigt att Aschley inte får vara ensam med sin son, Arthur är väl t ex ensam med jämnåriga ibland. Och familjen behöver väl inte följa socialarbetarens direktiv, det kommer ju inte hon att se.
Vem orkar bo ihop med Tracy? Fast jag håller med om att Vanessa behöver ha ha något annat än bebisar att tänka på. Inte bara blöjbyte och blöjeksem.

A

2017-02-03 @ 14:42:47
Postat av: Ylva

Stina: Jag håller med om både engelska socialen och Tracy.

Arthur har ju ett mkt bra socialt nätverk omkring sig. Visst är det otroligt viktigt med barns bästa men här känns det överdrivet tycker jag. Undrar om det är så på riktigt i England?

Ja och vem skulle orka bo ihop med Tracy? David kanske?:)

2017-02-03 @ 17:06:38
Postat av: Såpa fantast

Vissa saker i såpor kan man lätt förutse och vissa saker kan man inte förutse alls. Vad föredrar ni, det uppenbara eller oväntade vändningar?

2017-02-04 @ 09:33:47
Postat av: jag bara

Det är roligast att bli överraskad.

2017-02-04 @ 10:12:16
Postat av: Ylva

Jag håller med om att socialtjänstmänniskan var lik Tess. Tänkte på det direkt när hon dök upp i bild.

2017-02-05 @ 23:36:26
Postat av: Anders

Nästa vecka så faller avsnitten bort på Tisdag, Onsdag och Fredag. Varför? Skidåkning såklart! Morr morr morr.

2017-02-05 @ 23:41:32
Postat av: jackson

Oj, då! Skall vi få se avsnitt både måndag och torsdag? Vilken lycka!!!!!!.......

2017-02-06 @ 08:58:53
Postat av: Jonas

Ständigt denna skidåkning.

2017-02-06 @ 12:01:31
Postat av: Veronica

Jag sa ju det om Lawrence och Ronnie, jag tyckte det var uppenbart redan när kärleksbrevet hittades :)

2017-02-06 @ 14:44:19
Postat av: Såpa fantast

Lawrence vill hålla deras förflutna hemligt till varje pris.

2017-02-06 @ 14:51:54
Postat av: Anders

Tjoho!! Ännu ett psykfall uppe på Home Farm (Två om man räknar Lachlan)! Så *Hrmm* o-tipatt!! Seriöst.. Manusförfattarna borde f*n förnya sig litet!!

2017-02-07 @ 05:09:54
Postat av: jag bara

Jag menade att det var otippat att det var Lawrence och inte frun som var Ronnies älskare. Att alla i byn är eller blir psykfall är ju tröttsamt men inte helt otippat. De har en osannolikt stor andel psykopater i Emmerdale. Kan det vara något i luften eller dricksvattnet?

2017-02-07 @ 10:47:50
Postat av: Såpa fantast

Jag hoppas att Lawrence psykotiska drag går över som de gjorde med Robert. Robert gjorde vad som helst för att dölja sin otrohet med Aaron. Han t.o.m. anlitade en torped mot Chas när hon hotade att berätta för Chrissie om hans otrohet. Men efter att ha blivit skjuten började han ändra sig och bli en bättre människa. Jag ser vissa paralleller, Lawrence gör vad som helst för att dölja sitt förflutna med Ronnie. Han vill inte att folk ska veta att han hade ett förhållande med en man.

2017-02-07 @ 13:57:59
Postat av: jag bara

Allt upprepar sig

2017-02-07 @ 21:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0