Skvaller i byn

Inskrivet kl 22:21
 
Holly ringer någon efter mer knark. Moira vill sedan följa med Holly till stan för shopping men Holly hittar på ursäkter. Hon har inte tillräckligt med pengar till langaren men när han hör att hon jobbar på festivaler vill han att hon säljer piller åt honom.
 
Cain erkänner för Moira att han slagit till doktor Bailey men han är säker på att doktorn aldrig skvallrar.
 
Pete berättar för familjen att han tänker flytta till Vanessas hus för att bo med tjejerna.
 
Ashley fortsätter att sura för att han inte får träffa barnen ensam, eller åtminstone Arthur. Han följer dock med Gabby för att köpa ridkläder. När de kommer hem får han höra från Nicola att nu är det damernas tur att låna piratskeppet.
 
Brenda ser Jermaine på mottagningen och frågar honom om hans sår har med Belle att göra. Precis då kommer Belle in och säger att Angies bil är utanför. Angie kommer in och talar om att Jermaine inte är välkommen på kliniken längre och inte hemma heller.
 
Vanessa går inte med på att bygga en väg i Traceys rum så Pete kan flytta in. Hon säger åt Tracey att flytta eftersom hon inte betalat hyran men Tracey lyckas sedan övertala Vanessa att få bo kvar.
 
Doktorn är irriterad på Belle för han har förlorat jobbet, ja hela hans rykte som läkare är förstört på grund av deras relation så han vill inte se henne mer. Belle blir förtvivlad.
 
Brenda skvallrar om doktorn och Belle när Lisa kommer in på kaféet. Lisa vänder och går ut igen.
 
Lachlan ber Belle om ursäkt och säger att det inte är hennes fel för hon är bara ett offer
 
Pete återvänder hem och får höra att James och Emma flyttar istället.
 
Belle kommer hem och är förbannad på Lisa och Cain för att de tvingar henne att överge mannen hon älskar. När Lisa och Cain går till puben ringer Belle till polisen och talar om att hon vet vem som misshandlade doktor Bailey.
 
Holly ringer Simon som är hennes langare och säger att hon inte kan sälja piller från hennes kompis foodtruck så hon vill lämna tillbaka drogerna.
 
Cain ber Holly gömma skjortan med blod som ligger i tvättkorgen när han ser att polisen kommer till gården. Hon hinner precis ta skjortan och lägga ned den i sin väska tillsammans med knarket när de kommer in. Cain säger åt Holly att öppna verkstan så kommer han dit senare.
 
Sam som var på gården när polisen kom skyndar sig till Lisa och Belle för att beräta vad som hänt. Han tror att det är doktorn som tipsat polisen.
 
Finn får trafiktillståndet som gör att de kan öppna sin taxifirma. Han har redan gjort flygblad som ska delas ut. Ross är besviken över att hans tillstånd inte kommit.
 
Rakesh får mail från Kirin som är i Sydamerika och han saknar Johnny och 20 000£  Rakesh är orolig för att tappa kontakten med Kirin om han betalar allt på e gång.
 
Moira får höra vad som hänt när hon kommer till verkstan. Hon vill slänga skjortan men Holly vill inte släppa väskan. Moira tar väskan ändå för hon vill inte att Holly blir inblandad i detta. Hon skäller sedan ut Cain för att dragit in Holly.
 
Lisa inser att det var Belle som ringt polisen när de pratar med Charity och Marlon. Belle erkänner och säger att hon gör det igen om det behövs. Charity blir förbannad och försöker få Belle att förstå att hon gjort fel och att doktorn hade inte gjort samma sak för henne. Hon får med sig Belle hem till henne.
 
Moira berättar att hon slängt skjortan i papperskorgen utanför puben. Holly får pengar av Cain som tack för hjälpen och hon får bråttom iväg.
Holly kommer försent till soptunnorna utanför puben för sopbilen har precis varit där och hämtat soporna.
 
Ross är inte lika ivrig på att dela ut flygblad som de andra och Emma. Finn säger åt honom att jobba eller så får han inte vara med i företaget. Ross får uppdraget att åka in til stan och flirta in sig hos massa receptionister så de anlitar deras företag.
 
Lisa kommer till puben för att prata med Belle. Belle bestämmer sig för att flytta och Charity erbjuder sig att låta henne bo där ett tag men det går inte Lisa med på.
 
Simon kommer för att hämta sina piller men Holly har dem inte eftersom hon tappat bort dem. Han blir rasande för att han litat på henne. Nu ligger han illa till för om han inte betalar de som gett honom drogerna så kommer de att jaga honom och tillslut henne också.
.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Missade lite i slutet. Hade Holly alltså slängt Cains skjorta och någon knarkutrustning, eller vad?

2017-02-28 @ 13:00:45
Postat av: Ylva

Peter: Stämmer. Hon hade stoppat skjortan och knarket i samma påse och slängt i soptunna utanför puben. Och sen kom sopbilen så hon hann inte "rädda" knarket.

Brendas största/enda uppgift numera verkar vara som byns skvallercentral.

2017-02-28 @ 13:15:33
Postat av: Såpa fantast

Ja, Brenda är byns skvallercentral, men Pearl är ännu värre. Hon pratar först och tänker sen. Hon kan inte alls hålla andras hemligheter inte ens om hon anstränger sig.

2017-02-28 @ 13:43:58
Postat av: jag bara

Betty och Viv måste ju ersättas av nya skvallertanter.

2017-02-28 @ 15:34:01
Postat av: ELIZA

Ja, inte för att jag gillar våld,men kan ingen smälla till den där Belle,så hon vaknar??? Herregud!!! Jag skakar på huvudet... Han avvisar och hon , nää, han älskar mej... Känns inte trovärdigt längre, har pågått för länge...Byt manus... Blir liiite sur på Ashley, det är en sak att han börjat bli dement, men att bli sur för att frugan är snäll och undanhåller gillar jag inte... Det var ju Nicola som var för glapp i käften, (som vanligt) .... Och att Holly blev av med knarket, vad det nu var för nåt, var bara rätt åt henne.... Tycker inte ett dugg synd om henne...Hon har en familj som bryr sej, och gett henne alla chanser... Och skiter hon i det , så skiter jag i henne .... Och att Brenda och Pearl blivit skvaller tanter, är väl bara bra!! I min by där jag växte upp, kallades dom för "soc"...Hur skulle morsan annars fått veta att jag tjuvrökte bakom kiosken??? ((smart va??)) Idag får man inte bry sej i vad andras ungar gör, och sen när det går åt helvete, är det "samhällets" fel... Dvs, du och jag...Vi som inte fick bry oss... Så heder åt Brenda och Pearl!!! (Att sen Pearl inte har riiiktigt har alla knivarna i lådan förlåter jag henne för)... Lite heder till Charity också, hon ville lugna ner känslorna lite...

2017-02-28 @ 18:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0