Magsjuka, skumgummivapen och blodiga händer

Inskrivet kl 21:56
 
Angie blir hysterisk när hon ser Belle och medan Jermaine försöker lugna ned sin fru så tar Belle sin handväska och sticker. Han vill inte anmäla Belle för polisen.
 
Diane saknar männen på puben. Då inser Nicola, Kerry och Laurel att deras män är borta, antagligen tillsammans.
 
Belle söker upp Lachlan och skäller ut honom. Han är beredd att ta skulden om polisen kontaktas även om han riskerar att åka i fängelse. Lachlan erkänner att han älskar Belle.
 
Det är fullt krig mellan barnen och männen när kvinnorna kommer till Ashleys och Laurels hus. Nicola råkar avslöja att Jimmy skulle passa Ashley.
 
Carly kommer in på puben med April. Hon är orolig för att April har förstoppning så hon frågar Marlon om några tabletter hon hittat i skåpet. Marlon tar asken och går till köket. Han lägger ned lite av medicinen i Pierce mat men ångrar sig och ställer såset åt sidan. Victoria som hjälper honom råkar ta såsen till pajerna hon gjort. Marlon går ut i puben för att ta tillbaka pajerna som gästerna fått. Carly har precis börjat men Eric har ätit klart sin.
 
Belle erkänner för Lisa att hon haft en affär med Jermaine och att hon ljugit om förföljelsen. Polisen kommer hem till dem och frågar ut Belle om inbrottet hos doktor Bailey. Belle erkänner även för polisen att hon haft ett förhållande med honom. Hon följer med till polisen och berättar att hon var där men inte att hon förstört något.
 
Holly vill inte följa med när Cain och Moira ska till puben. Cain kommer tillbaka efter ett tag så Holly gömmer knarket hon har. Han säger att han är glad att hon kommit på fötter igen men precis då får han meddelande om att Belle blivit arresterad.
 
Angie erkänner för sin man att hon ringt polisen för att hon tycker synd om Belle som behöver hjälp.
 
Laurel kan inte berätta för Ashley att han inte får vara ensam med sin son. Ashley känner sig som ett barn när alla ljuger för honom. Laurel förklarar tillslut att socialarbetarkvinnan sagt att Ashley inte får vara ensam med sin son. Ashley tycker det är rätt om det skyddar sonen men han är besviken över att Laurel ljugit för honom.
 
Cain väntar på Belle och Lisa hemma hos dem. Belle säger att hon behöver inte deras hjälp för hon har Jermaine och han kommer att ställa upp för henne. Hon är övertygad om att Jermaine kommer hjälpa henne även om Lisa tror att det var han som ringde polisen. Lachlan kommer dit men Belle vill inte ha hans hjälp.
 
Vanessa vill ha hyran av Carly.
 
Charity får höra att April blivit dålig i magen av pajen och strax efter kommer Eric till puben och säger samma sak.
 
Lachlan går hem till Jermaine och säger att han vet om honom och Belle. Han erkänner även att det var han som gjorde inbrottet men Jermaine säger åt honom att gå innan han ringer polisen. Angie står inne och försöker höra vad de pratar om.
 
Angie söker upp Belle för att höra hennes version. Jermaine försöker stoppa henne. Han är snabb att tala om att Belle är förvirrad och behöver hälp och att han förlåter henne för förföljelsen och inbrottet. Åter igen säger Belle att hon ljög och att hon inte haft med honom att göra men då inser Angie att det är lögn. Jermaine fortsätter att neka och Belle börjar gråta.
 
Pierce söker upp Marlon för att prata och Marlon erkänner på en gång att han lagt medicinen i maten men ångrat sig. Charity hör det.
 
Jimmy och Dan står utanför Ashleys hus och försöker få honom att förstå att de haft kul ihop med herrklubben. Ashley är inne och vill inte öppna men när de är på väg att gå så skjuter han skumgummikulor på dem.
 
Angie förklar för Belle att Jermaine inte kommer att vara med henne, han var beredd att låta henne hamna i fängelse. Angie går därifrån och lämnaar Jermaine.
 
Pierce försvarar Marlon och puben när Eric kommer och klagar på deras mat. Han lyckas få Eric att inte stämma dem för 150£. Marlon tackar Pierce efteråt.
 
Jermaine sitter i bilen ensam när han får ett sms från Belle som vill ses. Han blir glad men Cain dyker upp och sliter ut Jermaine ur bilen.
 
Vanessa ger Tracey fem dagar på sig att betala hyran. Pete som kommer in suckar över sin familj så Tracey erbjuder honom att hyra halva hennes rum.
 
Marlon säger till Rhona att njuta av semestern hon ska ha med Pierce.
 
Ashly är fortfarande besviken över att Laurel inte sagt sanningen till honom.
 
Belle saknar sin mobil. Lisa försöker trösta Belle med att Jermaine inte var rätt för henne. Cain kommer hem till dem och lämnar Belles mobil på bordet och säger att han raderat Jermaine ur mobilen. Sedan går han och tvättar bort blodet från sina händer. Belle åker till sjukhuset och hittar Jermaine i en sjuksäng. Hon tror att han haft svårt att säga sanningen men han har fortfarande henne vid sin sida.
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Så nu har snukskgubben fått sina fiskar varma. Synd bara att Belle inte insett vad han är för en filur, men är man ung och kär så är logik inte en paradgren så hon må vara förlåten för det.

Synd om Angie. Hon verkade vara en rejäl person och dessutom vacker som en dag. Hajar inte vad Bailey tänkte med när han ger upp en sådan kvinna för att rulla runt i höet med en halvvuxen skolflicka! Äckel!!

Hoppas att inte Cain åker på trubbel nu för omgången varm fisk som han serverade doktorn bara! Cain och Moira har nog med trubbel tycker jag.

Hajar inte varför Nicola surade ur på Jimmy? Det var ju hon som avslöjade för Ashley att han inte fick vara ensam med Arthur, men ändå så skyller hon på stackars Jim. Den karln har ett tålamod av rang! Själv så hade jag sprungit åt andra hållet om jag blev ihopparad med en sådan som Nicola!!

2017-02-27 @ 13:05:23
Postat av: Såpa fantast

Cain reagerade som man förväntade sig av honom och klådde upp doktorn ganska grovt eftersom det inte visades.
Kärleken gör så att man tolererar mer av sin fru än man hade gjort annars. Nicola är som en bortskämd unge ibland. Hon är ju bortskämd.

2017-02-27 @ 13:30:29
Postat av: AnnaS

Vad ska doktorn göra nu? Bli ihop med Belle?

2017-02-27 @ 15:41:56
Postat av: Anders

@Såpa fantast:

Jo nog så är hon bortskämd alltid, men hon är även mer än så. Minns du inte när hon på olika sätt försökte att mörda sin åldrige make Donald för att på så vis komma över arvet? Hon försökte mörda honom medelst elektrifierade leksakståg och även genom att rulla ned honom för ett stup om jag inte missminner mig.

Dessutom så gör hon saker av ren elakhet ibland, även fast det var ett tag sedan nu. Kommer även ihåg historien som utspelades när hon ville gifta sig med Carlos (Marlons dåvarande kock-konkurrent) och låtsades vara gravid för att han inte skulle pysa iväg med Bernice (Detta var på den tiden som Bernice var gift med Ashley)

Med det sagt så måste jag tillägga att jag faktiskt gillar henne som rollperson. Det behövs litet elakingar i en sådan här serie, och hon är precist lagom stygg enligt mig!:)

2017-02-27 @ 15:56:39
Postat av: jag bara

Nicola försökte ju få sin gaybrorsas pojkvän också. Men som sagt hon behövs och oftast är hon rolig för hon är så rapp i käften.

Angie gillade man verkligen idag. Doktor äckel förtjänar definitivt inte henne. Hoppas hon kommer att vara med fortsättningsvis också.

2017-02-27 @ 19:22:48
Postat av: Ninni

Tack för resumén! Jag är bortrest igen och missar mycket.Önskar att alla fick vara lite okomplicerat lyckliga ibland men förstår att det är intrigerna som driver serien.

2017-02-28 @ 04:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0