Jag har det på tungan

Inskrivet söndag 26/2 kl 21:31
 
 
Moira får biljetterna till en konsert istället för de biljetter som Holly tappade bort. Hon och Cain ska gå på konserten medan Holly är barnvakt till Kyle.
 
Ashley vill att de har ett kodord för att få komma in i piratskeppet när det är kortkväll. Han kommer inte på vad han tänkt ut så det slutar med att Dan bestämmer "jag har det på tungan" som lösenord
 
Chrissie är orolig för att det är hennes fel att Bernice och Lawrence verkar ha problem. Hon tror att hennes jagande efter sin biologiska pappa rivit upp massa sår så hon vill prata med Bernice. Andy råder henne att låta bli.
 
Belle vill fira att hon mår bra och kommit över Jermaine så hon vill tacka sin mamma med att bjuda på middag på restaurang. De går till den fina restaurangen som Belle var på med doktorn. Innan de hinner beställa dyker Jermaine och Angie upp. De ser inte Lisa och Belle förrän Belle försöker gå därifrån och välter massa glas. Angie blir rasande över att Belle förföljer dem och skäller ut henne. Lisa blir förbannad och säger åt Angie att inte prata så till hennes dotter. När de kommer hem är Lisa arg för hon tror att Belle valt att gå till just den restaurangen för att träffa Jermaine. Belle nekar givetvis.
 
Holly är barnvakt och när hon lagt Kyle så blir drogbegäret för stort så hon går ut och letar i soporna efter det lilla paketet hon kastat. Hon hittar det och går iväg till ladan. När hon är drogad och ska gå in kommer hon inte in genom dörren för den är låst så hon måste slå in ett fönster. Cain och Moira kommer hem senare på kvällen och de får förklaringen att Holly låst sig ute när hon skulle kasta soporna. Cain tror henne inte utan säger att hon måste göra en drogtest nästa dag. Moira blir irriterad för hon litar på sin dotter.
 
Kerry vill umgås med Dan men han har gjort upp planer med gubbarna för att ha en spelkväll. När männen sitter i piratskeppet kommer Arthur, Amelia och April med varsin dammsugare. Arthur har sett på Ghostbusters att man kan dammsuga upp spöken. Dan som öppnar får en attack av en dammsugarslang rätt på halsen så det blir ett stort märke. När Kerry senare ser Dans hals på puben tror hon att det är ett sugmärke från någon annan kvinna. Han förklarar att det är hon som gjort det kvällen innan.
 
Bernice får blommor skickade från Lawrence.  Chrissie inser att något är galet men det vill inte Bernice erkänna. När Chrissie gått pratar Andy med Bernice. Han undrar vad hon håller på med för hon leker med hans känslor så fort han träffar någon. Bernice säger att hon bara var förvirrad ett tag för hon har det bra hos Lawrence och hon vill inte att något ändras, speciellt för Gabbys skull. Andy ber då Bernice att aldrig mer lägga sig i hans liv.
 
Doug upptäcker att Ashely och männen gömmer sig i piratskeppet för att få en stund med varann i lugn och ro. Han får i uppdrag i inträdesprov att stjäla barnens leksaksvapen. När Amelia och Arthur och några till dyker upp vid skeppet så blir de ivägjagade av de vuxna med leksaksvapnen i högsta hugg.
 
Lachlan försöker få Belle till att förstå att doktorn bara utnyttjar henne men hon är säker på att det är riktig kärlek mellan dem och att de kommer snart att bli ihop. Belle träffar sedan Jermaine i bilen utanför byn. Hon ber honom om ursäkt och säger att hon inte alls visste att de skulle till samma restaurang. Belle är orolig för att Jermaine ska göra slut men han säger att han älskar henne och att hon bara får vänta ett tag tills det lugnat ner sig. (Jag tycker Belle lät som Kelly när de satt i bilen)
 
Cain, Moira, Holly och Kyle är på puben för middag. När Cain säger att de ska gå hem för det är dags för Holly att göra sitt drogtest så blir Moira irriterad och en diskussion uppstår mellan dem. Holly passar då på att gå på toaletten med Kyle. De återvänder hem allihop och Holly går upp till toaletten för sitt test och hon har fått med sig en liten burk med kiss ifrån Kyle. Hon tackar honom och säger att det är deras hemlighet. Eftersom drogtestet är negativt så måste Cain sluta begära fler tester för Moira tycker att det räcker nu.
 
Marlon irriterar sig på Pierce som verkar vara bäst på allt. Marlon pratar med Vanessa och han kallar Pierce för Mr Perfekt.
 
Lachlan skickar ett mms på en bild utanför doktorns hus till Belle. Hon kommer dit och upptäcker att Lachlan gått in och börjat slå sönder saker där. Belle ber Lachlan sluta men han fortsätter att kasta saker i väggen. När han hittar en solsemesterbokning i paret Baileys namn som är bokad så sent som i morse så tror Belle att det är Angie som gjort bokningen. Plötsligt hör de att Jermaine och hans fru kommer hem så de smiter ut bakvägen. Belle upptäcker att hon glömt sin handväska inne i huset så hon går in igen. Då möter hon Jermaine och Angie...
 
 
Såpa fantast, nu hoppas jag att det funkar att kommentera i länken "Framtiden". Konstigt nog var inlägget markerat att man inte skulle få kommentera, fast jag vet inte när det blivit så eftersom det gått att kommentera tidigare. Så nu har jag skrivit en kommentar men den hamnade i spamfiltret så man såg inte den förrän jag godkände kommentaren, fattar  dock inte varför.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Belle börjar framstå som plågsamt korkad. Typ organdonator.

2017-02-24 @ 13:01:20
Postat av: Anders

Ja Belle borde verkligen försöka att få kontroll på sina tonårshormoner!!

Holly sedan!! Lägg ned knarkandet för tusan!!!

Gubbdagiset i piratskeppet tyckte jag var litet småroligt, och hade jag bott i byn så hade jag absolut ansökt om medlemskap! Gulligt av gubbarna att leka litet krig med ungarna också! Dom såg ut att ha riktigt roligt!

2017-02-24 @ 14:31:59
Postat av: jag bara

De kanske har sett på Saltkråkan. Tyckte det liknade ett avsnitt där det pågår ett krig på ett vrak, om en skatt.

2017-02-24 @ 17:16:16
Postat av: jackson

Kan inte Kerry, som jobbar som frisör, fixa den grå utväxten i Bernices hår? Blir litet störd av den mot resten av håret som är rött.

2017-02-24 @ 17:18:46
Postat av: ELIZA

Riktigt roligt avsnitt idag! Förutom att Holly "stal" ungens urin...Sen blundade jag för Bernice och Andy´s samtal... Vad menade Andy?? Att han skulle hoppa över i Bernice säng,eller..?? Och Belle...Och Lachlan, jisses, vilken idiot han är...Vad skulle han ha ut av att slå sönder läkarens hus?? I övrigt kommer jag inte på nå mer..Over and out...

2017-02-24 @ 20:53:26
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att Lachlan inser att doktorn bara utnyttjar Belle, vilket hon inte inser. Det är nog därför han slog sönder doktorns hus. Tydligen har Andy fortfarande känslor för Bernice.

2017-02-24 @ 22:38:43
Postat av: jackson

När Bernice var tillsammans med Andy tyckte han ett tag att hon mest var efterhängsen och besvärlig, men när Lawrence dök upp kände han plötsligt att han älskade henne, men ville absolut inte stå i vägen för hennes nya liv med Lawrence.

2017-02-24 @ 23:07:42
Postat av: Anders

@Jag bara:
Hehe jo nog så slog Saltkråkan in litet där! Är skärgårdsgrabb uppföd på en ö inte allt för långt ifrån Norröra!:)

2017-02-25 @ 04:57:52
Postat av: jag bara

Anders

Lyllos. Det är så vackert, iaf det man ser i Saltkråkan. Att växa upp där kan aldrig bli fel.

2017-02-25 @ 08:45:16
Postat av: Såpa fantast

Jag har klickat på länken Framtiden för att diskutera händelser som inte har visats på TV 4 än. Men det går tyvärr inte att skriva inlägg.

2017-02-25 @ 16:08:36
Postat av: Såpa fantast

Nu går det att kommentera. Tack Marie

2017-02-26 @ 22:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0