Lögner och förnekelser

Inskrivet kl 22:48
 
Charity kommer upp på morgonen och ser att det är krashat i hela puben. Chas vill inte ringa polisen för hon tror att det är hon själv som orsakat allt. Hon tror att hon har posttrumatisk stess igen.
 
Emma erkänner för sönerna att hon bara fejkat sin sjukdom för att de skulle stanna. De blir rasande och litar inte alls på henne när hon säger att hon aldrig mer ska ljuga. Hon föreslår att hon ska lämna dem och ingen säger emot henne.
 
Nicola ser att Bernice är lite rödflammig i ansiktet så hon frågar henne hur det vara att ha sex med sin man. Bernice undviker att svara. Lawrence tackar sedan sin fru för att hon inte sa saningen.
 
Lisa får skilsmässopapprena och känner det som ett misslyckande.
 
Chas får en panikattack i bilen så Emma som är utanför hälper henne. Emma råkar berätta att hon vet om graviditetsmisstanken  när Charity kommer för att hjälpa Chas. Chas vill till sjukhus innan hon skadar någon. Emma ordnar en plats på ett sjukhus och lovar att skjutsa Chas dit.
 
Nicola berömmer Lawrence för att ha tillfredsstält Bernice när de ses i butiken och Ronnie hör det.
 
Holly har klarat nio drogtester i rad. Moira vill att de slutar med dessa tester och Cain säger att det är upp till henne.
 
Zak frågar Cain om att passa Kyle medan han och Joanie ska resa bort men Cain vill inte.
 
Emma gosar med Moses som precis vaknat när hon skulle gå. Hon gråter när hon tar farväl av babyn så James ser.
James förstår sig inte på henne eftersom hon är underbar mot Moses och hon hjälpte Chas men han kan ändå inte lita på henne. James erkänner att han såg den kvinnan han älskar när hon pratade med Moses. Emma säger att hon gör galna saker för sin familj
 
Andy upptäcker att Bernice är ledsen så han får henne att prata ut. Hon erkänner att Lawrence inte är intresserad av att ha sex med henne. Precis då kommer Lawrence in och säger att de ska åka till Dubai på en andra smekmånad på en gång.
 
James förlåter Emma och vill att hon slutar förstöra för dem Han upptäcker att hon inte har ringen på sig. (Den ligger på glasskärvorna i puben). Hon blir glad när James vill ha henne kvar. När han ber henne ta på sig ringen så vill hon kolla hur det är med Chas först.
 
Lisa bryter ihop när hon läser skilsmässopaprena. Hon kanske skaffar sig nya grisar istället för en ny man. Lisa tycker att det räcker med barn och barnbarn att ta hand om.
 
Lawrence strimlar gamla brev och foton Han hittar asken med machettknapparna han fått av Ronnie och i dokumentförstöraren fastnar ett kärleksbrev men Bernice ser inte vad det är så Lawrence säger att det är matchprogram från fotbollsmatcher.
 
Charity ber Emma om hjälp med både Moses kalas och ta had om puben en liten stund medan hon och Marlon tar hand om Chas. Emma hittar ringen precis innan Marlon kommer ut till puben igen.
 
Lisa och Sam möter Ronnie som fångat Alfie som smitit. Sam lämnar dem så de kan prata. Lisa och Ronnie har roligt och de retas med varann även om hon får veta att han är gay.
Lisa berättar det för Bernice som plötsligt inser något. Bernice söker upp Ronnie och säger att hon förstått att han inte kom till byn för Chrissies skull.
 
Cain kommer till puben för att Chas ringt och berättat hur hon mår. Han ska köra henne till sjukhuset och i byn ser de Emma. Chas tackar henne.
 
Bernice konfronterar Lawrence som knappt kan titta på henne. Hon fortsätter att tala om att hon förstått det han vägrar erkänna. Lawrence blir arg och rusar ut när hon läser det trasiga brevet som fastnat i dokumentförstöraren. Han vägrar erkänna att han är gay även om Bernice ber honom prata med henne för hon varit i samma situation förut. Lawrence säger att det var Ronnie som hade känslor inte han. Bernice undrar varför Lawrence sparat breven så länge om de inte betydde något Hon frågar om han älskade Ronnie förut men Lawrence kan inte svara nej. Bernice säger åt Lawrence att åka på semestern själv, att hon går iväg nu och när hon kommer tillbaka ska han ha åkt.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag blir GAAALEN på Emma. Manipulativa, hemska människa! Nu klarade hon sig undan igen! Usch!! Till och med Charity börjar vekna. Tänk att jag kan reta mig så otroligt på en såpakaraktär:)

2017-02-22 @ 13:26:34
Postat av: Såpa fantast

Man kommer nog snart märka varför Emma är den näst mest hatade personen i Hem till gården bland tittarna.

2017-02-22 @ 13:52:27
Postat av: jag bara

Jag tyckte mig märka en konstig blick från Emma när Chas åkte iväg. Kan det vara Emma som varit i farten, skulle inte förvåna mig om det visar sig att hon har en nyckel till puben. Hon vill väl ha sympatipoäng när hon ställer upp och hjälper Chas efteråt.

2017-02-22 @ 14:33:46
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att du har rätt. Hon ville nog få bort Chas från James. Hon är sjukligt svartsjuk och sympatipoäng är inte hennes främsta motiv utan snarare en bonus.

2017-02-22 @ 14:46:40
Postat av: Ylva

Det är klart det är Emma. Hon hade ju sumpat ringen när hon vandaliserade puben.

2017-02-22 @ 16:30:28
Postat av: Edna

Bara jag som tycker att Lawrence är sjukt störig? Kan han inte bara stå för vem han är? Och varför vara gift med en kvinna när han är gay? Varför inte bara vara singel liksom?2017-02-22 @ 18:25:32
Postat av: Såpa fantast

Lawrence är inte alls redo att komma ut ur garderoben. Han har ju suttit i fängelse på 60-talet eftersom han hade ett förhållande med en man. Nu ljuger han för sig själv och för andra. Jag förstår inte riktigt varför han gifte sig med Bernice. Är hon bara hans trofefru?

2017-02-22 @ 21:16:01
Postat av: jag bara

Jag missade att Emma tappat ringen. Hade störningar i sändningen pga snöovädret här i Mälardalen, Måste köpa ny takantenn. Ja men då var det ju uppenbart att lilla Emma roat sig på puben.

2017-02-23 @ 04:26:23
Postat av: ELIZA

Fattade inte förrän i sista scenen att Emma var den skyldiga...Dom måste sagt nåt så poletten trillade ner hos mej...Och James,James,,,,hur tänker du som tog tillbaka henne???

2017-02-23 @ 11:43:29
Postat av: Madeleine

Såpafantast, nu blev jag nyfiken...om Emma är den näst mest hatade i Emmerdale...vem är mest hatad !?
Följer bara serien sporadiskt, men Cameron var väl rätt vidrig, visserligen snygg, men det var ju längesedan han var med.

2017-02-23 @ 12:51:30
Postat av: Anonym

Om man läser inlägg bl.a. på Twitter och Facebook och om man googlar Emmerdale hittar man ibland nyhetsartiklar om hur tittarna reagerar på vissa händelser. Enligt min uppfattning är den mest hatade personen som är med i serien just nu Pierce. Familjen White, särskilt Chrissie är inte heller populära.

2017-02-23 @ 14:59:31
Postat av: Såpa fantast

Anonym var jag

2017-02-23 @ 15:00:26
Postat av: linda

HjälpEmma i farten igen, Vem ska hitta ringen före henne,Hennes man????

2017-02-23 @ 17:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0