Två pojkar som oroar sig för sina pappor

Inskrivet kl 21:21
 
Laurel ska på ultraljud och hon är orolig för att förlora sitt barn. Carly säger att Laurel alltid kan prata med henne om hon behöver.
 
Pierce har haft en natt med Rhona och han ångrar sig inte. Hon säger att det var en stunds galenskap men just nu vet hon inte hur hon känner. Pierce vill be Vanessa om ursäkt men Rhona råder honom att vänta lite.
 
Leyla hjälper David i affären men han vill inte att hon följer med när han får cellgifter.
 
Sandy river ritningen till piratskeppet för han har legat i flottan och kan allt om båtar. Arthur kommer hem tidigare från skolan, skyller på diarré men vill vara hemma för att bygga skeppet.
 
Chrissie fortsätter att leta efter Ronnie Hale trots att Andy ber henne låta bli.
 
Rakesh frågar Vanessa om han får öppna bankkontot. Pierce och Rhona dyker upp för att han vill be om ursäkt för att kunna gå vidare. Rhona smeker hans arm när de går ut ur huset och han vill vara för sig själv ett tag. Vanessa ser det.
 
Rishi varnar Jai för att berätta om sitt narkotikamissbruk när han ska träffa sin dejt. Jai vill ta med Eliza men Rishi tvekar eftersom kvinnan inte vet att han har barn. Megan säger att Eliza måste på läkarkontroll så Jai kan inte ha henne idag men kanske i morgon.
 
Vanessa varnar Rhona för att Pierce ska vara kvar om han nu gått vidare. När Vaessa frågar henne om hon varit med Pirerce så nekar Rhona. Rhona går hem och ser Pierce som precis ska stiga in i bilen för att flytta till ett pensionat. Rhona säger att hon gillar när han är där hos henne. Han erkänner att han känner mer för henne än som vän men han kan inte stanna kvar.
 
Rhona ringer till Pierce för att erkänna sina känslor för honom. Han återvänder hem till henne. Pierce frågar henne om hon är säker på vad hon ger sig in på men det är hon inte för hon gillar att inte veta allt, det är halva nöjet säger hon.
 
Arthur får såga när de bygger skeppet trots att Ashley tvekat. Givetvis slinter han och sågar sig i handen. De åker in till sjukhuset. Laurel ringer och Ashley går iväg för att svara. Han hittar inte tillbaka men möter Laurel då de ska på ultraljud och hon är glad över att han inte glömde bort det.
 
Lawrence för över 100 000£ till Chrissies bankkonto för att hon kan behöva det. Chrissie vill öppna något eget med Andy.
 
David upptäcker att badrummet är städat och frågar Leyla om det är hon. Leyla nekar och Carly inser att det måste vara Jacob eftersom ett halvt paket våtservetter saknas i butiken.
 
Arthur letar efter sin pappa på sjukhuset och parkeringen utanför.
 
Jai träffar Kusam på kaféet tillsammans med deras pappor. Han berättar om sin dotter och då börjar Kusams pappa ställa massa frågor. Jai svarar och Kusam berättar om hennes senaste förhållande. Megan kommer in och Jai vill att sällskapet ska få träffa Eliza. Megan sitter med och berättar om allt om Jais liv. droger och otrohetsaffärer och att han varit gift två gånger. Dessutom nämner hon Archie och Rachel.
 
Laurel och Ashley får veta att babyn mår bra och att det är en flicka. När Laurel säger att Arthur kommer bli besviken så undrar Ashley var Arthur är. Laurel svarar i skolan så då lugnar Ashley sig.
 
Rhona vill inte att Pearl och Vanessa får veta om förhållandet med Pierce. Vanessa ser dem på puben och blir besviken över att han inte åkt. Pierce går hem och Vanessa försöker få Rhona att förstå att hon bara bryr sig om sin vän.
 
Jacob vill inte röra Jimmys nappflaska när Vanessa tappat den. Han spritar händerna så ofta han kan.
 
Sandy blir orolig för Ashley och Arthur eftersom de inte dykt upp. Han pratar med Harriet som lovar att leta reda på dem men precis då kommer Laurel och Ashley hem.
 
Polisen kommer och talar om att de hittat Arthur men innan pojken får komma hem vill polisen veta vad som hänt eftersom de hittat honom ute på vägen med en skadad hand. De berättar vad som hänt och Ashley lovar att det inte ska hända igen. Polisen berättar att Arthur varit mer orolig för sin försvunne far än för sin skadade hand.
 
Rishi och Jai är besvikna på Megan som förstört för Jai. Hon svarar att ingen ska behöva stå ut med Jai.
 
Laurel vill vänta med att berätta för Ashley vad polisen sagt när de var utanför huset.
 
David sitter och hostar när han och Jacob har filmkväll. Jacob är orolig eftersom Dylan nyligen dött av en infektion på grund av sin cancer. När David går iväg så börjar Jacob att städa. (David är inte så övertygande på att spela dödssjuk)
 
Jai berättar för Rishi att han inte vill ha någon ny fru utan han vill ha den gamla tillbaka. Han tror att Megan förstört för honom för att hon har känslor kvar. Jai är beredd att ta risken att få hjärtat krossat av Megan men han måste försöka.
 
Ashley är lättad över att allt gått så bra men då berättar Laurel att de kommer få besök av en socialarbetare nästa dag för de måste bedöma honom. Ashley blir rasande men Laurel tröstar honom med att det kommer att gå bra.
 
 
Som jag ser det nu så kommer det inte sändas några avsnitt
den 7 & 8 februari pga skidor.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Chrissie med tunna pumps på fötterna till täckjacka ...det var en ny variant, haha!!!

2017-02-02 @ 12:36:32
Postat av: Frk Höger

Madeleine, det ser man i Stockholm också 😝

2017-02-02 @ 17:13:32
Postat av: Ninni

Tack för bra uppdateringar!

2017-02-03 @ 07:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0