En läkare helt utan heder

Inskrivet kl 22:41
 
James övar på frieriet medan han kör bil. Han kör nästan på Chas som hinner hoppa undan. Chas verkar något förvirrad och har lite ont i handen så James kör henne till sjukhuset och han blir orolig när hon är ovanligt tyst. Chas erkänner för honom att hon kanske är gravid.
 
David vill inte vara ihop med Tracey nu när han är dålig
 
Jacob blir irriterad på Lachlan när de ses på kaféet. Tracy kommer precis in och avstyr ett bråk. Jacob hatar fortfarade Lachlan efter det som hände med Alicia.
 
James bjuder över Chas på en fika så hon kan göra testet i lugn och ro. Han ställer in lunchen med Emma som givetvis blir besviken eftersom hon klätt upp sig och förväntar sig något speciellt. Finn som sett James och Chas tillsammas gör allt för att Emma ska hålla sig kvar på puben.
 
Chas blir överlycklig när testet visar sig vara negativt. Hon säger också att hon inte medvetet gick framför bilen. James erkänner för Chas att han tänker fria till Emma.
 
Tracey påpekar för Jacob att han varit en idiot som städat som en galning, börjat röka och bråka med alla. Hon berättar att David börjar tappa håret. Tracey säger åt Jacob att vara som vanligt för då kommer David att vara som vanligt.
 
Jacob går till Leyla för att raka av håret så han har samma frisyr som David snart. David kommer till salongen för att de bett honom komma dit och då passar han också på att raka av sig håret men först vill han ta ett foto på dem tre. Tracey som går förbi utanför hör deras skratt från salongen.
 
Finn råkar nämna att James setts ihop med Chas tidigare under dagen. Emma går hem och James ber om ursäkt för den inställda lunchen och när han går upp så hittar hon gravtestet i soporna.
 
Chas har mardrömmar.
 
James erkänner att ha träffade Chas men att det var för att hon fortfarande var uppriven efter rättegången
 
Emma beklagar sig för Jermaine eftersom han borde vara expert på otrogna män. Hon varnar honom för att Belle är en Dingle så när hon blir vuxen kommer hon bli farlig. Jermaine försvarar Belle och säger att hon är vuxen redan nu. James kommer dit med Emmas lunch som hon glömt hemma men han får köra henne hem då hon inte mår så bra.
 
Bernice ser när Lawrence visar Ronnie hur grävskopan fungerar eftersom han haft problem med den. Lawrence lovar att det ska komma en ny grävmaskin senare istället för den gamla. Efteråt bjuder Ronnie Lawrence på en juice på puben. De pratar gamla minnen och Ronnie visar att han har kvar klockan han fått av "Larry".
 
Emma kommer in på puben och ser James stå och prata med Chas. Emma ramlar ihop så James hjäper henne hem. Han blir orolig och vill att hon går till en annan läkare än Jermaine men det vill inte Emma. James söker upp Jermaine för att höra hur Emma mår. Jermaine går ut från kontoret och hintar om att James "inte" får kolla Emmas journal. James upptäcker att Emma aldrig tagit några prover.
 
James konfronterar Emma om att hon aldrig var riktigt sjuk men hon säger att hon gått till en privatäkare. Han tror henne inte så hon erkänner att hon sagt att hon var sjuk för att Pete skulle stanna. Emma frågar James om gravtestet. Hon tror honom inte när han säger att Chas och han bara är vänner.
 
Lawrence går hem och kysser Bernice och talar om hur mycket han älskar henne.
 
Emma erkänner för James att hon är paranoid, att det är därför hon ljuger. James berättar att tänkte fria till henne för han älskar henne men nu tvekar han. Han ber henne berätta för sönerna om vad hon gjort men han kan ändå inte stanna kvar. Emma säger åt honom att gå tillbaka till Chas. James går iväg och Emma står kvar och gråter.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Har jag missat något angående Chas? Blev hon våldtagen av Gordon, eller vet hon inte hur barn blir till?

2017-02-21 @ 13:02:39
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att hon har förträngt att hon kan vara gravid, eftersom tanken på att vara gravid med en pedofil som har förgripit sig på hennes son, är så hemsk. Det kan hända att hjärnan förtränger jobbiga minnen.

2017-02-21 @ 14:29:03
Postat av: jag bara

Chas och Gordon datade ju ett kort tag innan pedofilhärvan nystades upp.

Jag ryser av obehag varje gång doktorn dyker upp, hur trovärdigt är det att en snygg tonårig tjej skulle bli kär i honom. Blääää.

En till som får en att rysa av obehag är David som spelar så uselt så man skäms å hans vägnar. Jag är ju lyckligt lottad som inte är närmare bekant med cancer, men får man verkligen hosta av testikelcancer?

2017-02-21 @ 15:28:27
Postat av: jag bara

Datade....hahaha. Ska vara dejtade. Vad osäker jag blir nu, skrivs det så?

2017-02-21 @ 15:30:50
Postat av: Anonym

David fick inte hosta av cancern, utan därför att han är förkyld p.g.a. att han är infektionsskänslig.

2017-02-21 @ 16:03:34
Postat av: Peter H

Hosta av testikelcancer. Kul.

2017-02-21 @ 16:37:14
Postat av: Hedda

Håller med Dig, jag bara; "David" är inte den bästa skådisen. Dock är han snygg som bara den:D

För de som undrar: tonårstjejers förälskelser går inte att förklara, tyvärr. Jag förstår dock inte riktigt hur snuskdoktorn kunde tro att Belle var vuxen.

Jag måste sluta besöka Emmerdalewiki. Enligt den födde Chas Aaron när hon var 13 år gammal. Jag trodde Charity var värst.

2017-02-21 @ 19:15:01
Postat av: Anders

@Hedda: Ja Gordon var ju pedofil så att Chas skulle föda Aaron redan vid tretton års ålder är inget som låter orimligt.

2017-02-21 @ 22:20:32
Postat av: ELIZA

Men gudars, vilken tur att inte Chas var gravid...Den där Emma är ju inte riktigt klar i skallen.. Borde nog söka för det där...

2017-02-22 @ 10:34:51
Postat av: Edna

Hedda: jag tror att i serien så är Chas lite äldre än i verkligheten, och Aaron lite yngre. Skulle gissa att Chas är i 40-års åldern, och Aaron typ 23-24? Men visst, ung mamma :) Emma Barton känns väl också lite väl ung för att ha så stora söner!

2017-02-22 @ 18:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0