Sexy detective

Diskutera dagens enda avsnitt här..
Nästa vecka verkar bli normal med två avsnitt varje dag =)
 
Inskrivet kl 22:07
 
Marlon är förbannad på Rhona som är ihop med idioten Pierce.
 
Robert hotar med att ringa ett enda samtal för att få Noah att försvinna men om Noah är snäll mot Liv och aldrig mer skickar sådana sms så kommer inget att hända.
 
Eric blir arg på Lachlan som hostar nära David. David försvarar Lachlan med att grabben bara satt en oliv i halsen. Jacob undrar varför Eric blir arg och han inser att David inte mår så bra. David berättar sanningen om infektionsrisken. Jacob säger åt David att inte vara i affären då.
 
Polisen som haft hand om Aarons fall kommer till pube och bjuder ut Chas på en drink. Chas skakar på huvudet åt Charity som hänger i närheten och det får polisen att tro att hon tackar nej till honom.
 
Belle möter Lachlan och hon gillar inte att han gnäller om Jermaine. Lachlan säger att det är inte hans problem längre utan Cain kommer att ta hand om det.
 
Jermaine och hans fru kommer in på läkarmottagningen och upptäcker att Cain sitter vid skrivbordet. Cain frågar rakt ut hur länge Jermaine legat med "min lillasyster"? Cain visar dem bilden och precis då kommer Belle in. Jermaine säger att han inte rört henne men Belle ber om ursäkt för det som hänt. Han säger att Belle förföljer honom.
 
Rhona söker upp Marlon precis när Vanessa är med honom i pubköket. Marlon är rasande över att Pierce är nära Leo. Dessutom är Marlon orolig för hur Paddy ska ta detta.
 
Jermaines fru tror inte på Belle men när han inte kan förklara varför han inget sagt tidigare om att Belle förföljer honom så börjar hon misstänka att det inte stämmer. När Belle börjar tala om ett ärr som Jermaine har och en hemlig tatuering så säger Jermaine att hon sett honom när han är ute och joggar. Cain och Belle går därifrån och Cain säger åt Jermaine att det blir synd om honom om han ljuger.
 
Jacob vill inte att Priya och Amba träffar David eftersom han är rädd att de kan smitta honom.
 
Belle säger till Cain att allt hon sagt är sant och hon vill inte att han berättar för hennes mamma. Cain säger att de måste berätta.
 
Charity försöker övertala Chas att ringa polisen. Chas vill inte men tillslut så tar Charity Chas mobiltelefon och först lägger in polisens nummer i mobilen under namnet "Sexy detective" och sedan ringer upp honom och ger Chas mobilen när polisen svarar. Chas pratar med honom och bestämmer att de ska ses.
 
Cain frågar om Lachlan sett något mer än det som syns på fotot. Lachlan svarar att Belle erkänt och det borde väl räcka. Då berättar Cain att Jermaine nekar och kallar Belle för en galen stalker.
 
Rhona ber Marlon inte beräta för Paddy men Marlon har svårt att lova något eftersom det är hans vän.
 
Cain berättar allt för Lisa. Belle som är på väg hem hör det och att det inte finns några bevis eftersom alla sms är raderade. Belle blir besviken när de tvivlar på henne.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Doktorn är värre än jag trodde. Tycker synd om Belle.

2017-02-17 @ 12:54:10
Postat av: jag bara

Doktorn var precis så äcklig som jag trodde. Fy fasen, ändå trodde man inte att han skulle vilja skada Belle på det viset han gjorde. Ryser bara jag ser honom, och då inte av välbehag. Tycker synd om skådisen som tvingas spela en så fruktansvärt osympatisk roll.

2017-02-17 @ 15:16:44
Postat av: Såpa fantast

När ska Belle vakna upp och inse att doktorn bara utnyttjar henne? Hon verkar vara riktigt förälskad.

2017-02-17 @ 16:10:44
Postat av: Anders

Hoppas att Cain tror på Belle tillslut och ger snuskgubben det han förtjänar! Söta Belle borde verkligen kunna hitta någon i mer lämplig ålder att "Leka doktor" med tycker man ju.

2017-02-17 @ 18:29:08
Postat av: Anders

..och Noah sedan! Vilken liten satunge, fast det är ju klart han har ju litet att brås på kan man ju lugnt säga! Charity och Chris Tate var/är ju inga trevliga typer direkt, men att Robert inte satte dit skitungen när han fick se att Noah var mobbaren förstår jag inte. Aaron brukar ju bli sååå lycklig när Robban undanhåller saker från honom!

2017-02-17 @ 18:34:04
Postat av: ELIZA

Blev verkligen en sönderhackad vecka med avsnitten...Får väl börja bakifrån eftersom jag knappt kommer ihåg...Är väl inte MEEER skidor nästa vecka????????????????? Fan åxå...Vi är väl tillräckligt långt efter i handlingen...!! Cain, hoppas jag "mular" sönder den där äckliga läkaren...Inte för att jag gillar våld,men nån djävla ordning får det väl ändå vara...Belle, är för ung och dum för att fatta att hon bara utnyttjas...Och läkarfrun är lika djävla dum,i ett tidigare avsnitt såg man att hon varit ut för samma otrohet tdigare...(Läppstiftet,han ljög om i bilen)...Liv,vad säger man om den olyckliga ungen? Hon är ju vild och galen, men ung...Hoppas för guds skull att åtminstone Chas tar hand om henne...Aaron kan ju knappast bli någon Xtra pappa till henne med sina egna problem...Och var tog Liv´s mamma vägen?? Inta för att jag kan genomskåda vad Lachlan hade för intresse att avslöja vad han visste..Kanske han är kär i Belle...Eller bara sysslolös... Att Pierce och Rhona har kul i sänghalmen,((fast nu var det ju i soffan,ha ha )) VAAAD har Marlon med det att göra??? Min Leo, bor där,skitsnack... Och varför blev Charity så till sej när polisen kom och ville Dejta Chas? Antagligen för att hon tror att dåå ska hon komma undan med vad som helst sen??? Sitter och funderar...Nää,var väl inget mer av intresse..

2017-02-17 @ 21:54:59
Postat av: Anonym

Vilken jäkla doktor!!!!! Är frun helt tom i bollen?
Blev ganska förvånad över att Cain inte agerade våldsamt på direkten.

Marlon, lägg ner! Jag gillar inte heller Pierce, men....

Jag hade absolut inte kunnat tänka mig att Noah var mobbaren.

2017-02-17 @ 23:00:25
Postat av: Viola

Jag tror Marlon reagerade på det Vanessa berättade, hon blev ju verkligen rädd när Pierce uppträdde så hotfullt mot henne.
Pierce är ruggig, jag väntar mig det värsta när det gäller honom.
Äckeldoktorn likaså.

2017-02-17 @ 23:09:26
Postat av: Viola

Jag tror Marlon reagerade på det Vanessa berättade, hon blev ju verkligen rädd när Pierce uppträdde så hotfullt mot henne.
Pierce är ruggig, jag väntar mig det värsta när det gäller honom.
Äckeldoktorn likaså.

2017-02-17 @ 23:09:38
Postat av: Anders

Något som jag inte riktigt hajar är att snuskdoktorn var skiljd när Emma dejtade honom för nått år sedan, men nu så är han helt plötsligt "Lyckligt" gift sedan flera år! Är detta en manusmiss måhända eller är det jag som börjar att bli litet småsenil?

Jag vågar inte gå in på Wikipedia för att läsa om hur det står till då jag inte vill riskera att läsa om kommande intriger och skeenden, men det finns ju folk här som smygläser i Wikipedia och en av er kanske kan gå in och kolla hur det står till med snuskdoktormysteriet?

2017-02-18 @ 00:12:42
Postat av: Såpa fantast

Både i Wikipedia och Wikia står det att han gifte sig 2008. Frun är också en läkare. Informationen är mer detaljerat i Wikia. Emma dejtade honom bara för att göra James svartsjuk.

2017-02-18 @ 00:38:10
Postat av: Frk Höger

Kan det ha varit så att doktorn bara sa att han var skild för att dejta Emma. Hon hade väl inte jobbat där så länge för hon jobbade väl någon annanstans när hon hittades av sina söner?

2017-02-18 @ 06:54:42
Postat av: Viola

Doktorn var inte alls intresserad av Emma, det var Finn som ville fixa ihop mamma från h-e med den ovillige doktorn. Han tyckte kanske att Emma var för gammal för honom.

2017-02-18 @ 09:47:23
Postat av: jag bara

Jag tycker att Robert betedde sig ganska vidrigt när han hotar ett barn med att han bara ringer ett samtal, om han vill att Noah ska försvinna för gott. Visserligen var det helt för j....gt det Noah gjorde, men någon sorts anständighet får man väl ändå ha som vuxen.

2017-02-18 @ 15:01:05
Postat av: AnnaS

Måste säga att jag blev riktigt förvånad över att det var Noah som skickat meddelandena till Liv. Vad har han för intresse av det? Och är han så skicklig att han kan skicka meddelanden som man inte ser var de kommer ifrån?

Doktorn, ja vad ska man säga? Förstod ju att han inte skulle stå för vad han gjort, men att han skulle klara att ljuga Belle rakt upp i ansiktet på det där sättet... Hoppas Cain kan avslöja honom. Hade inte Lachlan nån bild där de faktiskt kysstes?

2017-02-18 @ 22:16:22
Postat av: Jonas

Jag misstänkte att det var Noah som skickade. Charity negligerar ju honom och med bråkstaken Liv får han ju ännu mindre uppmärksamhet. Att ingen har sett var meddelandena var skickade från beror väl mest på att ingen med dylika kunskaper har granskat dem. Polisens experter hade med lätthet fått fram dem, om Liv hade anmält.

Doktorn är patetisk. Mycket märkligt att Cain inte slog först och frågade sen och ännu märkligare att han verkade tro doktorn.

2017-02-20 @ 07:48:19
Postat av: jackson

Instämmer, Jonas! Att Cain inte slog och att han även föreföll tro på vad doktorn dillade om kändes högst förvånande.

2017-02-20 @ 08:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0