Hatsms från oväntat håll

Inskrivet kl 21:26
 
Robert har inte lust att prata med Aaron. Han är rädd för att hamna i fängelse även om Aaron inte tror att det blir så. Robert är fortfarande besviken på att Aaron inte berättade på en gång när han fick veta att Liv låg bakom Ryans erkännande.
 
Pierce har bokat bord på restaurang i stan till honom och Rhona för en lunch. Hon är mest orolig för att någon ska få syn på dem.
 
David kommer blek och matt till Leyla tillsammans med Jacob. De skämtar och sminkar David så han ska få lite mer färg. Jacob blir på bättre humör men David vill inte att Amba ser honom när han mår dåligt.
 
Noah berättar för Robert att Liv tagit sin väska och stuckit.
 
Belle ber Lachlan om ursäkt och lovar att de kan ses en annan dag. När hon tackar nej till en träff nästa dag så säger Lachlan att han vet vems hennes vän är och att hon bör komma till Home Farm om hon vill att det ska förbli en hemlighet.
 
Vanessa och Marlon blir förvånade när de inser att Pierce och Rhona ska äta lunch på annat ställe än puben. När Rhona och Pierce gått så berättar Vanessa för Marlon om hur hotfull Pierce var för att få veta var Kirin är. Marlon vill att Rhona får veta hur Pierce är men då säger Vanessa att hon redan vet om det.
 
Belle kommer till Home Farm och får se bilderna Lachlan har Hon blir besviken när hon tror att Lachlan ska utpressa henne för att de inte har sex. Lachlan säger att han vill bara hjälpa henne. Han ber Belle om ursäkt och att han inte borde ha fotat dem. Lachlan säger sedan att allt kommer att ordna sig och att alla kommer att förstå när det kommer fram.
 
Lachlan hotar med att låta Cain få veta vem Belle träffar. Belle bönar och ber att han ska låta bli för hon och Jermaine älskar varann. Hon försöker övertala honom till att de ska hitta på något nu på en gång, gå på bio till exempel. Lachlan tackar ja till erbjudandet när han får välja film
 
Pierce vill åka på semester med Rhona men hon tvekar. Han tror att det är för att han går för fort fram men hon kysser honom och de hamnar i soffan. Marlon kommer in när de precis är klara.
 
Robert hittar Liv i cricketpaviljongen. Hon sitter och tittar på gamla foton. När hon får ett hatsms så berättar Robert att den som skickar sms:en gör det för att få henne att bli osäker.
Liv ber om ursäkt för att hon fått Ryan att ange Robert men att hon försökt att stoppa honom.
 
David pratar med Eric. Han vill inte att Jacob får veta att han är infektionskänslig just nu.
 
Lachlan ser Jermaine och frun ute på stan. Han ser hur paret kysser varann så han ringer återbud till Belle.
 
Robert träffar Aaron på puben och Aaron tackar för att han blivit sams med Liv. När Robert går iväg så krockar han med Noah som tappar sin mobil. Robert tar upp den och ser att det är Noah som skickat hatsms:en till Liv.
 
Lachlan träffar Cain på puben så han talar om vem Belle träffar. Han säger att det är dr Bailey och visar fotona. Lachlan berättar att doktorn och Belle ligger med varann.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Morgondagens avsnitt blir intressant, med diverse konfrontationer. Undrar vad Cain kommer att göra?

2017-02-16 @ 12:38:21
Postat av: Ylva

Ja nu händer det grejer!

2017-02-16 @ 12:51:43
Postat av: jag bara

Jag antar att Cain kommer att göra det som Cain alltid gör. Slå på käften, låsa in i skjul eller rent av både och. Den här gången är det väl ingen ide att vifta med en bunt pengar.

Idag kom jag på varför jag tycker att Pierce ser så opålitlig ut. Det är Nixon skäggstubben. Antingen får han raka sig ordentligt eller låta det vara lite längre, nu ser han bara otvättad och sjavig ut.

2017-02-16 @ 12:56:55
Postat av: jackson

Nu Du, doktor Slibbig, har Du bestämt satt Din sista potatis! Cain är Dig på spåren....

Att det alltid skall vara så himla mycket krångel med Aarons kärleksrelationer.

Vad händer nu när Marlon såg Rhona och Pierce?

2017-02-16 @ 13:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0