Flera som döljer sina relationer

 
I morgon och på fredag är det endast ett avsnitt
 
 
Inskrivet torsdag 16/2 kl 09:12
 
April vill att Pierce kommer på middag hos dem när Rhona och Leo ska komma. Marlon blir inte allt för glad.
 
Lachlan frågar ut Belle om hennes pojkvän och hon säger att de bara pratat för det är slut. Hon går med på att följa med Lachlan på en konsert nästa dag. Belle ser Jermaine prata med Cain och hon blir orolig och går fram till honom. Han säger att det bara var ett vanligt samtal med en patient. Lachlan ser dem.
 
Cain erkänner för Moira att han gjort fel när det gäller Moiras dotter. Han litar dock inte helt på Holly men Moira gör det. Holly går med på att göra ett drogtest och ursäktar sig med att det kan finnas spår av droger fortfarande. Cain försvarar sig med att man inte kan lita på en knarkare för de ljuger även om de inte vill.
 
Liv vill inte att Robert följer med till begravninen. Han erkänner för Aaron när Liv gått att hon är jobbig och ser ut som döden men det är Aarons familj och nu ska de koncentrera sig på famljen, de tre tillsammans. Liv hör det.
 
Chas följer också med till begravningen. Liv går ut när begravningsförrättaren pratar om Gordon så Robert följer efter henne. Hon erkänner att hon inte var beredd att de skulle prata om honom utan att de bara skulle kremera honom. Han tröstar henne så hon undrar varför han är så snäll. Robert säger att hon är viktigast av allt i Aarons liv just nu så det är bra om de kommer överens. Liv lovar att de ska kunna prata utan att bråka. Robert går tillbaka in medan Liv ringer Ryan och lämnar meddelande på mobilsvararen om att han inte ska göra det de kom överens om och att han inte får några pengar.
 
Aaron säger några ord till Gordon och det blir inga snälla ord. Liv kommer in och han säger att det bästa med allt är att han fått kontakt med sin syster igen.
 
Jermaine vill prata med Belle så de åker iväg för hon är rädd att Cain kan se dem. De åker till en fin restaurang. Han vill inte att det tar slut på grund av att Belle är rädd för Cain. Jermaine säger att han behöver Belle och att de måste ses för det de har är så speciellt. Belle lovar att de kan ses i morgon.
 
Liv försöker återigen ringa Ryan när de kommer tillbaka till puben efter begravningen. Precis när hon kommer tillbaka till Aaron och Robert så kommer polisen för att arrestera Robert för att ha förhindrat rättvisan. Aaron frågar Liv om hon pratat med Ryan och hon erkänner att hon trodde Robert låg bakom de elaka sms:en men att hon insett att det var fel så hon har försökt få kontakt med Ryan flera gånger under dagen.
 
Aaron berättar för Liv att han blir ledsen om Robert får fängelse, hur allvarligt det är det hon gjort.
 
Pierce försöker få Marlon att ställa in middagen men April ser fram emot det så det går inte. Sedan vill Pierce få tips att Marlon om matlagning eftersom Pierce vill bli kock.
 
Tracey och Carly lyckas övertala Vanessa att ta en tequilashot och tjejerna vill att hon följer med ut senare på kvällen. Vanessa tvekar men går med på det också.
 
Belle får följa med Jermaine hem medan ha duschar och byter om. Hans fru ska vara borta till nästa dag. Belle går runt och berömmer det fina hemmet. de går upp till övervåningen tillsammans. Efteråt så kollar han med henne att hon glömt något som frun kan hitta. Hon blir ledsen men han lovar att de slipper allt smygande sen i framtiden.
 
Robert blir släppt och berättar att polisen saknar bevis men att han ligger illa till ändå. Han förstår inte varför Ryan skvallrar nu när han fått betalt för att inget säga och när han kan få fängelse själv. Robert inser att det är Liv som ligger bakom och när han förstår att Aaron vet om det och inget sagt blir han besviken och går därifrån.
 
Rhona försöker prata med Vanessa på kaféet men så kommer Pierce in så Vanessa går.
 
Lachlan får återbud av Belle via sms så han går till Cain och frågar hur hon mår eftersom hon är sjuk. Han säger att Belle mår bra så Lachlan säger att då är hon väl med den där killen igen. Cain börjar ställa frågor men Lachlan vill inte svara eftersom han inget vet.
 
Pierce gör en blå sagotårta till April som blir överlycklig. De har en trevlig middag när Vanessa kommer för att lämna Johnny. Hon ändrar sig när hon ser att Pierce är där.
 
Jermaine släpper av Belle en bit utanför byn men blir irriterad när hon tänker kyssa honom i bilen.
 
Tracey erbjuder sig att stanna hemma så Vanessa kan gå ut med Carly.
 
Rhona är glad att Pierce lyckats bli vän med Marlon genom att ha Star Trek som gemensamt intresse.
 
Belle kommer hem och Cain är där så han frågar om hon mår bättre. Lisa och han ställer frågor om vad hon gjort och hon ljuger om att hon varit med tjejerna. Hon ger dem mobilen och ber dem ringa någon av tjejerna för att kolla men det vill de inte.
 
Lachlan sitter hemma och tittar på en bild han har på datorn, en bild på Belle och Jermaine nära varann i bilen.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Så hur blir det nu? Kommer Lachlan att börja utpressa Bailey och Belle med fotot han har, eller kommer han att skvallra för Cain?

Hoppas på det senare, annars kan den här historien dra ut i evigheter.

2017-02-15 @ 13:05:44
Postat av: Såpa fantast

För Baileys skull hoppas jag verkligen inte att Cain får reda på det.

2017-02-15 @ 14:04:44
Postat av: Ylva

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om Rhona och Pierce relation. Är dom verkligen rätt för varandra?

2017-02-15 @ 15:57:55
Postat av: jackson

Är det inte något litet otäckt med Pierce? Påminner om en tidigare galen herre i serien som jag inte minns namnet på.

Doktorn är verklien en stoooooooor sk-t. Fy bubblan för honom!

Lachlan är också creepy.

Vilka herrar!

2017-02-15 @ 22:29:32
Postat av: jackson

Hur fixade Lachlan detta med fotot?

2017-02-16 @ 08:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0