Pojkar eller män

 
Endast ett avsnitt idag måndag, torsdag och fredag, inget alls i morgon tisdag men onsdag är som vanligt.
 
Inskrivet kl 21:55
 
Holly är ledsen för att Cain inte kommit hem under natten för då finns det ingen som stöttar Moira.
 
Liv anklagar Robert för att ligga bakom det falska Gordonkontot som skickar sms till henne. Aaron frågar henne när de är ensamma men hon vet inte vem det kan vara som skickar dessa sms. Hon ber sedan Aaron följa med på begravningen.
 
Arthur vill inte leka i piratskeppet längre. Han vill göra något annat med April. Hon vill leka där men Arthur säger att det är ett spökskepp. Inte blir det bättre när Sandy berättar om spökskepp som dykt upp från ingenstans och lyst upp himlen.
 
Charity är skadeglad när Cain kommer med packad väska till puben och söker Chas. Hon inser att han har problem med Moira.
 
Brenda frågar Belle om pojkvänner och Belle svarar att hon inte är intresserad av pojkar. Lachlan berättar sedan  för Belle att Brenda tror Belle är lesbisk. Han frågar henne vem hon är ihop med men hon vill inget säga. När Jermaine kommer in på kaféet så får Belle brått ut. Jermaine ångrar sig och skyndar efter henne.
 
Moira berättar för Adam att Cain inte orkat med och stuckit. Adam blir förbannad och söker upp Cain på puben och skäller ut honom för han skulle inte lämna Debbie i sticket. Han säger att Moira kommer alltid att stötta sin dotter.
 
Ryan dyker upp när Liv ska städa upp utanför huset hon hade fest i. Hon konfronterar honom om Robert mutat honom att ljuga i rätten. Nu vill hon att han hjälper henne att sätta dit Robert.  Liv vill att Ryan säger sanningen och för det ska han få 50 000£.
 
Jermaine och Belle ses utanför cricketpaviljongen och han vill att de fortsätter att ses men hon tvekar. De kysser varann men sedan ångrar hon sig och rusar därifrån. (Jag fick känslan av att Lachlan eller någon såg dem i smyg.)
 
Laurel som hört Adam skälla ut Cain konfronterar själv Cain när han är på verkstan. Hon säger att han skyddar folk ifrån missbrukande anhöriga för att han inte blev skyddad som liten, att han ändå måste tänka på Moira vars dotter har problem.
 
Robert lovar Aaron att vara snällare mot Liv bara han och Aaron får lite egentid ibland.
 
Moira vill att Holly ska gå i terapi och att hon ska tala om om det blir jobbigt. Cain kommer in och Holly går iväg. Han säger att han glömde något, hur mycket han älskar Moira. Han säger att han ska hjälpa Moira att stötta Holly.
 
Liv kollar på gamla foton i Gordons hus när Ryan kommer in. Han lovar att sätta dit Robert åt henne och Liv ber honom hålla Aaron utanför. Liv är säker på att Ryan kommer att klara sig utan att få fängelse.

Kommentarer
Postat av: Anders

Bra av Cain att ta sitt förnuft till fånga. Att stöta bort bonusungar, knarkare eller ej, är sällan ett bra recept på ett lyckligt äktenskap.

Någonting jag inte riktigt har förstått är varför Liv ogillar Robert så mycket? Visst.. Han är ju litet hrmm "speciell", men efter vad jag kan komma ihåg så har han inte varit speciellt stygg emot Liv? Det enda som jag kan komma på är att han försökte att sätta dit Gordon genom att pröjsa den där ungen som Liv nu har lejt, och Liv hatade ju Gordon mot slutet. Någon som har någon teori om varför Liv hatar Robban? Svartsjuka kanske??

2017-02-13 @ 17:34:09
Postat av: Ylva

Lite svartsjuka tror jag. Men Liv ska tydligen vara en jäkligt jobbig tonåring. Så typecastad och typisk enligt regelbok ett A. Tjejen irriterar mig;)

2017-02-13 @ 17:50:44
Postat av: Anders

@Ylva:

Jo det är litet den känslan som jag får också.
Lic och Gabby tillsammans sen.. Vilket mardrömsrecept haha!

2017-02-13 @ 18:47:50
Postat av: Såpa fantast

Liv tror att Robert trakasserar henne genom det falska Gordonkontot.

2017-02-13 @ 22:43:10
Postat av: Jonas

Ska vi gissa att det är Gabstern som trakasserar Liv?

2017-02-14 @ 07:49:45
Postat av: Ylva

Kan mkt väl vara Gabby. Fast jag misstänker Lachlan. Han är jämt så underlig tycker jag.

2017-02-14 @ 08:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0