Så mycket elände

Inskrivet torsdag 2/2 kl 09:42
 
Priya och Rakesh varnar Vanessa för Pierce och de berättar om att han fått Rakeshs jobb.
 
Liv vill fortfarade inte ha Gordons pengar men Aaron lyckas övertala henne till att hon borde ta emot dem. Robert hör det och när Liv gått så får han veta att Aaron vill ändå inte ha sin del. Robert försöker förklara för Aaron om varför han gjort som han gjort och Aaron inser att han bara vill väl.
 
David åker iväg till cellgiftbehandlingen tillsammans med Jacob. Där möter de Dylan, den unga killen som David träffat tidigare på ett läkarbesök. Dylan är på gott humör och skämtar med alla trots att han mår rätt dåligt och har en infektion i kroppen. Jacob blir kompis med Dylan som lovar att smsa fuskkoder till ett tv-spel.
 
Rhona och Pierce har kollat på en lägenhet och när de kommer tillbaka så sitter de och pratar i soffan. Precis när de är nära att kyssa varann så ringer hennes mobil och hon måste gå iväg.
 
Vanessa letar efter sin mobil när Rhona kommer dit. Då talar Vanessa om vad hon hört om Pierce. Rhona blir förskräckt så hon ber honom att flytta. Pierce försöker förklara att det inte var hans fel att de inte ville ha kvar Rakesh.
 
Pierce kommer in på puben och ser att Vanessa och Rhona är där. Han går fram till dem och försöker be om ursäkt. När tjejerna går iväg från bordet tänker han lägga ned Vanessas mobil i en av tjejernas väska men precis då ringer Rakesh och han ångrara sig. Han går iväg för att lyssna på vad Rakesh vill. (Hör han på meddelandet att Rakesh vill prata med henne om honom, Pierce? Jag har för mig det men blir osäker)
 
Jacob får sina fuskkoder av Dylan och han blir jätteglad. David och Eric åker iväg på nästa cellgiftsbehandling. När de kommer tillbaka får de berätta för Jacob att Dylan dött tidigare på dagen. Jacob blir ledsen och sedan orolig för att David inte kommer att berätta allt om hur han mår. David lovar att säga sanningen varje gång.
 
Carly ska gå ut precis när Pierce kommer för att träffa Vanessa så hon släpper in honom. Vanessa blir förskräckt när hon ser att Pierce sitter i soffan när hon kommer ned från övervåningen. Han blir genast hotfull och frågar vad hon döljer om Kirin. Pierce tror att hon vet mer än hon säger och han vill veta allt även om hon förnekar att ha någon som helst aning om var Kirin är. Pierce visar henne mobilen och säger att han vet att hon har kontakt med Rakesh. Vanessa blir jätterädd när hon inser att Pierce tagit hennes mobil.
 
Ashley har varit på möte med kyrkorådet och fått godkänt till att kalla församlingssalen i Ednas minne. När han hör Sandy prata om allt ute i den stora världen med Arthur så inser han att Sandy känner sig låst i den lilla byn. Ashley ser också hur mycket Arthur tycker om att umgås med sin farfar. Han bestämmer sig för att de ska bygga ett stort piratskepp tillsammans ute i trädgården.
 
Priya råder Rakesh att inte betala Kirin direkt från sitt egna konto utan öppna ett konto i Jimmys namn där Kirin då kan ta ut pengarna när han behöver.
När Rakesh träffar Rhona utanför kaféet frågar han henne om vad hon tror att Vanessa säger om ett sparkonto till Jimmy. Rhona råder Rakesh att prata med Vanessa.
 
Rishi har efter många om och men hittat en kvinna som är beredd att dejta Jai. Priya får veta att det varit svårt att hitta någon så Rishi valde tillslut att inte berätta allt om sin son.
 
Rhona kommer hem till Vanessa precis när Pierce är förbannad och hotar henne. Rhona förklarar att Rakesh ringt Vanessa angående sparkontot han vill öppna i Jimmys namn. Pierce lugnar ned sig på en gång.
 
Pierce och Rhona går hem tillsammans och han erkänner att han inte känner igen sig själv längre för sådan som han var nyss är inte han. Rhona säger att de måste försöka släppa taget, att hon också är sårad över vad Paddy och Tess gjort. De går ut på ängen bakom byn och Rhona skriker ut sin ilska mot Paddy, sedan kastar hon sin vigselring. Pierce har svårare att släppa ut ilskan men det lossnar efter ett tag och han är också på väg att kasta sin ring men Rhona stoppar honom. Det slutar med att de kysser varann.
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vad skönt att Debbie är "bortrest" hennes sura uppsyn och otrevliga sätt är ju bedrövligt...
Charley skaffa 7 ungar till i snabb följd 😂

2017-02-01 @ 13:17:23
Postat av: Såpa fantast

Ja, Debbie är ofta sur. Jag kommer inte ihåg om jag har sett henne le någon gång. Alla i serien har olika personligheter. Vissa är mer glada och vissa mindre.

2017-02-01 @ 13:30:23
Postat av: Anders

Jag tycker att Rhona skall springa för allt hon är värd! Den där Pierce verkar hyfsat instabil, och byn är ju berömd som psykopatmagnet. Några exempel (Har säkert glömt några):

Läraren Gordon som dödade den första Rachel (Chris f.d fru), Zoe och Chris Tates okända bror, Carl King, Natacha Wylde, Terrence Turner, Steph Turner, Declan Macey, Cameron Murrey och nu senast Emma Barton och möjligtvis Pierce.

Den byn är faen livsfarlig hahaha!

2017-02-01 @ 13:32:33
Postat av: Såpa fantast

Man kan ju undra hur Pierce behandlade Tess som gjorde att hon sökte tröst hos Paddy. Nu vill man att Paddy kommer tillbaka och räddar Rhona från Pierce.

2017-02-01 @ 14:12:34
Postat av: jag bara

Pölisen som var tillsammans med Kate och brände ner något hus, kanske hennes. Han var väl ganska störd också.
Och hon den söta australiensiskan som ägde puben förut, hon hade ju en knäpp stalker som hon knuffade nerför trappan så han dog.
Andys biologiska pappa.

Ja de står som spön i backen.

2017-02-01 @ 20:25:28
Postat av: Ylva

Det fanns ngn galen kvinna som utsatte Laurel och Ashley för massa elände... Fast på tiden såg jag inte HTG lika regelbundet som nu så jag minns inte så noga.

2017-02-01 @ 21:39:36
Postat av: Jonas

Ylva: det stämmer. Hon var nästan, men inte fullt ut, lika irriterande som Stephanie.

Skönt att slippa Debbie. Det enda hon nånsin har tillfört serien är att hon ser ut som ett bortskämt barn som har tappat sin godispåse.

2017-02-02 @ 07:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0