Piratskeppsbio

 
 
Grattis bloggen som fyller 8 år idag =)
 
Inskrivet lördag 11/2 kl 01:27
 
Moira väntar på sjukhuset och hon har dåligt samvete för inte ha funnits där för Holly. Hon är ledsen för att Holly inte ens ringde. Cain erkänner då att Holly ringde när de var på kaféet. Moira anklagar Cain för att hon inte får komma in till Holly och att Holly kunde ha dött. Hon får tillslut komma in och hon förklarar för sin dotter att hon inte vill att något händer henne.
 
Liv skyndar sig ut från köket med väskan med sprit. Gabby är övertygad om att de kommer att bli kända efter festen i Gordons hus. Liv börjar krascha saker medan Gabby filmar.
 
Nicola säger till Dan att inte berätta för någon att han varit "barnvakt" till Ashley. Senare så tjafsar Jimmy och Dan om vem som ska få vara med Ashley. Det slutar med att alla tre sitter i piratskeppet och tittar på en skräckfilm. Arthur blir förskräckt och vågar inte gå ut till skeppen när han hör alla ljud från filmen.
 
Holly erkänner att hon varit svartsjuk, elak, svag och opålitlig, någon man inte kan älska. När Moira går iväg så säger Cain åt Holly att sticka så fort hon kan. Han ger henne pengar så hon kan köpa droger eller bara åka så långt bort som möjligt. Han säger att om hon stannar kommer hon snart bli tvungen att stjäla för att få pengar till droger.
 
Chas ser filmen på Internet när Gabby och Liv förstör Gordons hus. Hon visar det för Bernice. De åker till huset och när Gabby ser sin mamma kräks hon över hennes skor. Chas ringer polisen så festdeltagarna sticker så hon kan ta med sig Liv hem för att sova. Hon säger sedan till Aaron att hon bara låtsades ringa polisen.
 
Pete och Ross kommer till Finn på puben för att bli sams så de kan starta taxifirman tillsammans.
 
Moira kommer tillbaka och upptäcker att Holly är borta. Hon hittar Holly i en taxi utanför sjukhuset och hon lyckas övertala dottern att följa med hem. Moira får veta att Cain bett Holly åka och han försvarar sig med att det var för att skona henne eftersom en knarkare alltid är en knarkare.
 
Holly får stanna och Moira försöker reda ut problemen med Cain. Hon ber honom att inte behöva välja mellan dem och han lovar att det kommer han aldrig att säga men han säger att hon borde fråga Holly samma sak. Han tycker det är jobbigt så han går iväg för han kan inte bara stå och se på.
 
 
Tack för alla gratulationer, jag säger som många gånger förut... utan era kommentarer hade jag aldrig orkat fortsätta =)
 
Vad blir det för mat??? Är det sant att de sände en halvtimmer annat innan HTG? Då kunde de ju lika gärna ha sänt HTG även om det börjat vid den gamla tiden, eller...
 
Monika, min mailadress är emmerdalebloggen@gmail.com
 
/Marie
 
 
OBS, nästa vecka är det endast ett avsnitt på måndag, torsdag och fredag, inget alls på tisdag men onsdag är som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Grattis till jubileet vem du nu är som driver bloggen.

Formidabel uppvisning i ren ondska av Cain i dagens avsnitt.

2017-02-10 @ 12:29:45
Postat av: jag bara

Ja Cain var inte att leka med idag. Gissar på att deras äktenskap går mot sitt slut.

Grattis till 8 årsdagen och tack för att den finns. När jag missat att se brukar jag läsa här och oftast räcker det, behöver inte titta på tv4 play.

2017-02-10 @ 12:49:19
Postat av: Ylva

Ja GRATTIS på 8-årsdagen och STORT tack för bloggen.

Tycker det här "barnvaktandet" runt Ashley börjar bli tramsigt.

2017-02-10 @ 13:02:45
Postat av: Stina

Cain vad tänker du på? Moira förlåter dig aldrig. Cain har delvis rätt det är mycket svårt att bli av med ett beroende, men jag förstår Moira som inte vill ge upp utan försöka hjälpa Holly. Jag har alltid gillat Moira och Cain som par men kommer deras förhållande överleva detta? Vilka struliga tonåringar de har i Emmerdale. Tror inte att Aron klarar att ta hand om en tonåring.

2017-02-10 @ 13:12:06
Postat av: AnnaS

Grattis bloggen!

Kanske inte Cains bästa beslut, men han har antagligen rätt. Jag orkar inte se knarkar-Holly igen!

2017-02-10 @ 15:34:41
Postat av: Viola

Grattis och tack för allt jobb du lägger ner på bloggen!

2017-02-10 @ 15:45:14
Postat av: Nyfiken Kvinna

Grattis bloggen och kram till dej Marie! Trevlig helg!

2017-02-10 @ 16:48:27
Postat av: ELIZA

Grattis BLOGG och TACK till MARIE som ids och orkar hålla igång den!!! Skulle skicka en blomma om jag kunde, men Marie får ett hjärta i stället <3 Apropå dagens:: håller med om att vaktandet av Ashley är löjligt...Och Cain idag... Är Du Gud Fader???? Låt Moira och Holly sköta sina förehavanden, eller vad det heter..DU är inte hennes pappa...Skulle aldrig förlåta nåt sånt...Och ge henne pengar...Snacka om att skicka henne i fördärvet...Liv och Gabby, vad var det där?? Slå sönder ett hus...Lilla Liv, det där är ditt arv...Sälj du ett sönderslaget hus....Men kan väl inte begära mer av fjortis hjärnor...Och sen en RIS KVAST till kanal 4...NI HAR VÄL EN KANAL SOM HETER, SPORT.?? ANVÄND DEN DÅ!!!! Jag betalar licens, och vill ha mina program, på rätt kanaler.............................................................................

2017-02-10 @ 18:03:27
Postat av: Såpa fantast

Grattis till bloggen Marie! Jag tror att om Moira och Cain äktenskap faller sönder kommer Holly vara orsaken till detta. Men jag tycker också att Cain är kall och likgiltig mot Holly.

2017-02-10 @ 22:02:49
Postat av: Anders

Happy börthday Bloggen och tack för att du finns:-)

Cain idag ja... Några poäng i diplomati får han inte iaf, det är väl det mildaste man kan säga.
Är ju ont om manliga skurkar i serien f.n, så möjligen att manussadisterna tänker återuppväcka Cains mörka sida igen?

2017-02-10 @ 23:53:09
Postat av: Anonym

Ja, nursandet av Ashley blir larvigare och larvigare. Alzheimer eller inte, men börjar han inte snart ana oråd?

Chas vet verkligen hur man skall handskas med upproriska tonåringar. Har ju, förstås, ganska stor erfarenhet. Den där Gabby vill man bara förpassa till annat land eller liknande. Sååååååå himla hopplös!!!!!

Aaron - det är nog för stort för honom att ta ansvaret för sin problemfyllda lillasyster. Viljan finns, men.....

Cain - tror dessvärre att han har rätt, men förstår att man som mamma absolut inte kan se omständigheterna på samma sätt.

2017-02-11 @ 18:22:34
Postat av: Anonym

Jag tycker Cain har blivit en mkt intressant karaktär nu när han pendlar mellan ond/god. Jag vet att det är en såpa men det känns som att han verkligen älskar Moira. Och kanske tar dumma beslut (Holly) utan att egentligen mena illa.

2017-02-12 @ 19:26:30
Postat av: jackson

Hoppsan! Här blev vi visst två olika "Anonyma". Den som skrev 1017-02-11 är jag, "Jackson".

2017-02-13 @ 07:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0