Hemlig gäst och en fönstertittare

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet söndag 10/12 kl 22:22
 
Priya berättar för Rishi och Jai att hon sökt ett chefsjobb hos en av deras konkurenter. Nicola hör det men tror inte Priya får jobbet. Rishi ber sedan Priya att hon och Rakesh flyttar hem igen. Priya tvekar men när Jai lovar att inte bråka med Rakesh så blir hon glad.
 
Diane knackar på hos Rebecca på värdshuset. Hon får inte komma in för att städa men ser att det står två kaffemuggar på nattduksbordet. Diane pratar med Eric om sin misstanke om att Chrissie bor i rummet. Eric tar fram stegen för att klättra upp och kolla genom fönsret. Han tar fel fönster och tittar in hos en annan gäst som skriker till. Chrissie hör skriet och rusar till fönstret så Diane får syn på henne. Eric förhörs av polisen och Chrisse får flytta ut från värdshuset. Hon bestämmer sig för att flytta från byn för gott.
 
Robert besöker Aaron som lovar att allt är lugnt även om han blivit påkommen som gay. Aaron är dock något nervös för han ser hur en del blänger på honom. När Robert gått får Aaron stryk och en av internernerna känner igen honom som  Aaron Livesy men Aaron nekar och säger att han heter Dingle.
 
Charity är spydig mot Megan och Frank. Hon är precis på gång för att berätta något för Megan men Chas stoppar henne. Charity erkänner sedan när hon är ensam med Chas att hon varit med Frank. Hon erkänner även att hon är rädd för att åka och hälsa på Sarah.
 
Robert kommer hem och talar om för Chas att Aaron mår bra trots hennes utspel och att han är outad. Aaron ringer precis henne och säger att allt är bra och att hon borde åka till Sarah som behöver henne mer än han gör.
 
Chas och Charity bestämmer sig för att åka tillsammans för att hälsa på Sarah i Prag.
 
Internen talar om för Aaron att det var han som fick Gordon att ta livet av sig genom att hota med att döda honom om han inte gjorde det självmant.
 
Aaron som har jätteont får höra av internen att detta var bara början, det kommer att komma mer. När killen gått så rasar Aaron ihop i cellen.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Eric gjorde en Basil Fawlty:)

Varför ska Aaron ALLTID råka så illa ut? Trist tycker jag.

2017-12-07 @ 12:49:15
Postat av: Jennifer

Aaron stackarn, känns inte som han kommer levande från fängelset. Bra skådespelare! Och Charity hon är ju bara för söt..Länge sen Cain var med.

2017-12-07 @ 20:24:44
Postat av: Stina

Visst är Aaron ofta sympatisk, man han hamnar jämt i bråk el är kriminell.. Jag tycker han får skylla sig själv om han hamnar i fängelse. Men det är hemskt att han blir misshandlad i fängelset pga av att han är gay.

2017-12-07 @ 23:26:35
Postat av: Maria

Om Finn inte hade varit så knäpp hade Aaron aldrig hamnat i fängelse. Säger inte att det är rätt det Aaron har gjort men tycker om honom.

2017-12-08 @ 00:12:12
Postat av: Frk Höger

Heter inte snubben i fängelset Jason? Eller blandar jag ihop dem..

2017-12-10 @ 22:30:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0