En flaska vatten

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:49
 
David och Jai pratar om sin ilska mot Rakesh men ingen av dem har träffat honom. Jimmy som också är i butiken får bråttom därifrån.  Priya kommer in och blir orolig när hon märker att Rakesh inte pratat med någon.
 
Robert hälsar på Aaron i fängelset. Han märker att Aaron drar sig undan och får då veta att Aaron inte vill tala om deras förhållande inför andra. Robert får föreställa en kusin till Aaron. En av de andra internerna håller ett öga på dem och när besökstiden är slut ser han att Robert smeker Aaron på låret under bordet.
 
Rakesh sitter bunden i huset som renoveras. Jimmy kommer dit och först tror Rakesh att det är en tillfällighet. Det visar sig att det är Jimmy som slagit ned Rakesh. Jimmy vill att Rakesh flyttar till Manila i alla fall men nu vill inte Rakesh det. Jimmy blir förbannad och säger att Rakesh förstört Nicolas liv. Det blir tjafs mellan männen och Jimmy tar fram en flaska tändvätska och börjar hälla ut och sedan hotar med att tända på. Rakesh blir först rädd men inser sedan att det inte luktar något så det borde bara vara vatten. Jimmy går därifrån och möter Ronnie som är på väg in. Han får Ronnie att lämna huset ifred en dag.
 
Charity flirtar med Franik. Hon blir väldigt provocerad av att Megan skryter över ett nytt avtal så de kan anlita ett fint hotell för sina möhippor och därmed slipper de puben.
 
Lawrence kommer hem och Chrssie får bråttom med att tala om att Ronnie haft hemligt mansbesök under tiden. Det visar sig att det var en mycket god vän som behövde stöd och att pengarna Ronnie fått gått till hans bror som varit sjuk. Lawrence blir oerhört besvien på Chrissie som återigen visar sin bitterhet och drar förhastade slutsatser.
 
Aaron får besök i cellen av medfången som sett honom och Robert. Medfången (minns ju inte vad han heter) berättar vad han sett och Aaron erkänner och står på sig. Killen blir hotfull men precis då ringer klockan så han måste gå.
 
Priya försöker fortfarande att ringa Rakesh och Nicola försöker få tag på Jimmy som inte svarar.
 
Jimmy är hos Rakesh och pratar om hur livet blivit. Rakesh lyckas ta sig loss och det blir en fajt mellan männen och plötsligt knuffar Jimmy till Rakesh som ramlar ut genom fönstret.
 
Priya ser precis när Rakesh faller så hon rusar dit. Han ligger orörlig och avsvimmad när hon ringer ambulansen. Nicola kommer också dit och hon ser Jimmy uppe i fönstret och inser vad som hänt. Jimmy smyger ned till de andra och ställer sig bredvd sin fru.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Jimmy som buse igen. Det var längesen.

2017-12-04 @ 12:30:47
Postat av: Jag bara

Ska man gissa om Rakesh öde? Är han död, döende, i koma eller bara medvetslös?
Och låt det inte bli ännu en tråkig rättegång.

2017-12-04 @ 12:41:27
Postat av: Alice

Jag gissar på en lycklig slut. Han vaknar upp men bestämmer sig för inte skvallra om Jimmy går med på att låta honom och hans familj vara ifred.
Vill inte att han ska dö för Prijas skull. Hon förtjänar lite kärlek och lycka.

2017-12-04 @ 13:49:44
Postat av: Jag bara

Håller tummarna för din gissning, det vore ju trevligast.

2017-12-04 @ 15:27:06
Postat av: Anders

Tortyr genom Aquas Barbie Girl! Huga!! Jag hade blivit knäpp redan efter nån halvtimme!

2017-12-06 @ 00:25:02
Postat av: Jag bara

Barbiegirl är min "skämslåt", en som man inte vill erkänna att man gillar, fast man gör det. Tycker den är vansinnigt kul.

2017-12-06 @ 01:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0