Stora planer av en inhoppare

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:34
 
Laurel ber återigen Gabby om ursäkt och hon säger att hon måste berätta för Bernice om vad som hänt. Gabby säger att hon kan berätta själv för då kan hon även tala om att hon fått en örfil.
 
Liv ser att Josh lagt ut på Internet att han legat med Gabby. Robert får också syn på det och han försöker prata med Liv och han säger att han inte vill ljuga för Aaron när de ses. Han vill att Liv åker till skolan trots problemen.
Det dröjer inte lång tid innan Liv kommer tillbaka. Robert ska precis åka till Aaron när han får veta att Liv är avstängd på grund av att hon slagit till Josh. Rebecca som precis kommer förbi erbjuder sig att vara med Liv medan Robert träffar Aaron.
 
Liv vill inte ha skit för att det är Gabby som haft sex och när hon säger det till Rebecca så hör Bernice det. Bernice blir galen och rusar iväg till Laurel för att höra vad som hänt.
 
Lisa får rådet av Ronnie att prata ut med Zak. Hon tar mod till sig och berättar för Zak om sin osäkerhet angående deras förhållande och hon tror att de inte ska vara tillsammans längre. Zak blir förtvivlad och förstår inte alls hennes känslor.
 
Rebecca pratar med Liv och de kommer ganska bra överens eftersom Beccs förstår hur det är att vara ung tjej.
 
Bernice rusar in hos Laurel och frågar vad som hänt. Gabby har precis kommit hem från skolan tidigare eftersom hon blir retad över det som ligger ute på nätet. Bernice skäller medan Laurel försvarar Gabby. Laurel är på väg att berätta om örfilen men Gabby stoppar henne.
 
Marlon och Victoria har mycket att göra på puben så Faith hoppar in och hjälper till. Hon får direkt stora planer och ber Ronnie att skissa på en renovering av puben och hon ber Marlon att ändra på menyn.
 
Laurel ringer rektorn för att be om ledighet för Gabby och Arthur. Hon bestämmer sig för att de ska resa iväg och hyra en stuga ett tag för att komma ifrån.
 
Robert kommer tillbaka från fängelset. Han är orolig eftersom han inte fick träffa Aaron på grund av att det hänt en incident. Han har inte fått veta mer.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Laurel gör helt rätt som tar barnen och åker iväg från allt. Stackars Gabby och bli uthängd på nätet. Faith tycker jag bara för hemsk ,grov och allmänt otrevlig. Hon och Pierce hoppas jag vi slipper se snart

2017-12-21 @ 16:37:27
Postat av: Alice

Det var ett bra avsnitt tycker jag utan några överdrifter och larvigheter som när Tracy och David är med. Bra att Gabby och Laurel redde ut allt så snabbt. Känns som att den snälla och förståndiga Gabby är tillbaka. Bearnice är så konstig och passar verkligen inte som mamma. Tur att Gabby har Laurel.
Jag gillar Liv och hennes uppkäftighet och ordvitsar. :)

2017-12-21 @ 19:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0