Knack knack...vem där?

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 20:31
 
Robert får samtal om att Aarons överklagan skall tas upp på måndag. Liv hör det och blir glad över att Aaron snart kommer att komma hem. När Liv gått till skolan så upptäcker Robert att det kommit ett brev från skolan. Det visar sig att Liv skolkat så mycket att de nu får böter.
 
Paddy har varit på Bartons gård och jobbat. Han sitter i köket och gör lite pappersarbete. Faith kommer in och pikar Paddy över att inte vara bra nog för Chas. Paddy blir irriterad och pikar Faith för hennes misslyckande som mamma.
 
Vanessa ger Rhona alla bröllopstidningar och avsäger sig samtidigt rollen som brudtärna. Pierce blir sur för att Vanessa inte knackar så nästa gång hon ska in så är dörren låst. Paddy som kommer till kliniken tycker det är jobbigt med stämningen mellan kvinnorna. När de går till puben vill han att Vanessa löser problemet med Rhona och Pierce. Det lyckas inte utan Vanessa är spydig och Rhona säger att det var hennes förslag att låsa dörren mellan huset och kliniken.
 
Zak får brev om att det ska utses en förmyndare för Kyle. Han vill att han och Lisa tar hand om pojken. Lisa ser mer skepptisk ut.
 
Gabby och Liv skolkar så Gabby kan träffa Josh. Kevin, Josh kompis kommer med men Liv är inte intresserad av honom. De går hem till Gabby men killarna får gömma sig för Sandy kommer ned. Tjejerna säger att de ska plugga så de mutar Sandy till att gå till puben.
 
Laurel besöker Ashley på hemmet. Hon har mat med sig till honom och Maggie. Personalen kommer för att föra iväg Maggie men Laurel ber personalen att inte sära på dem. Laurel sitter och tittar när Ashley och Maggie sitter och äter tillsammans. De märker knappt att hon är där.
 
Josh försöker få Gabby upp till sovrummet men hon säger nej. Då blir han sur och säger till Kevin att de ska dra därifrån. Gabby ändrar sig så Josh stannar även om Liv försökt att stoppa dem.
 
Robert får samtal från skolan om att Liv inte varit där. Sandy hör det och talar om att tjejerna är hemma hos honom och pluggar. Robert går dit och är rasande.
 
Laurel ska till jobbet efter besöket hos Ashley. Hon klarar dock inte av det utan sjukskriver sig och åker hem. Hon kommer precis efter Robert.
 
Robert säger åt Kevin att gå och Gabby och Josh hör att det kommit folk så de kommer ned för trappan. Laurel är alldeles chockad. Hon säger åt Josh att gå och även Liv och Robert går.
 
Laurel ser en halvfull vodkaflaska så hon tömmer den i slasken. Sedan säger hon åt Gabby att gå upp och byta lakan i sin säng. Gabby säger då stammande att de inte varit i hennes säng. Laurel inser då att de haft sex i hennes och Ashleys säng. Hon blir rasande och ger Gabby en örfil. Hon förstår att det var fel och börjar be Gabby om ursäkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0