Sparad mat är delad mat

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet kl 21:42
 
Laurel är med barnen hos Ashley. Han säger inte så mycket men Gabby märker att han gått ned i vikt. Laurel pratar med personalen som säger att han äter ordentligt men att de ska kolla om det hänt något. Ashley får syn på Maggie och skiner upp. När Ashley går fram till Maggie och pussar henne så får Gabby nog. Hon skäller ut Laurel och säger att hon inte bryr sig. De pratar ut på toaletten och Laurel erkänner att hon är fruktansvärt svartsjuk men kan tyvärr inte göra så mycket åt det.
 
Jai är bakfull när han kommer ned till frukosten. Rishi är orolig för honom men Jai säger att allt är ok. När Rishi gått för att söka upp Lydia så konfronterar Rakesh Jai. Rakesh har tagit en påse med knark av Jai som nekar till att ha tagit något. Jai erkänner att han är bitter för att alla andra har något, till och med hans far har börjat dejta medan Jai är helt ensam.
 
Faith kommer tillbaka från Prag. Hon beklagar sig över att inte ha någonstans att bo så Moira säger att hon kan bo hos dem.
 
Lydia har kommit till veterinärkliniken med sin papegoja som Paddy får undersöka. De råkar då få höra Rhonas och Vanessas bråk om Rhonas sexvideo. Det gör att Lydia tror att alla på kliniken är inblandade i videon och hon vill verkligen inte vara med så hon ger Paddy en örfil och rusar ut.
 
De två killarna som varit kaxiga på kaféet häromdagen kommer tillbaka. Den ene heter Josh och kommer för att träffa Gabby. De båda killarna blir tvingade av Liv att be Brenda om ursäkt. Sedan sätter sig Josh med Gabby så Liv får prata med hans kompis. Liv står inte ut så hon går därifrån. Jacob kommer in men vänder och går besviket därifrån när han ser Gabby och Josh i soffan.
 
Pierce talar om för Rhona att han ändå vill ha en bestman även om han sagt tidigare att han inte vill det. Han berättar att han vill att Leo blir bestman. Rhona älskar idéen. Hon är dock trött efter bråket med Vanessa och hon berättar att Paddy vet om sexvideon eftersom Vanessa babblat om den.
 
Lydia talar om för Rishi att hon inte vill träffa honom mer för hans familj är alldeles för knäpp.
 
Laurel som är kvar hos Ashley ser att han sparar sina smörgåsar i fickan. Sedan ser hon att han ger dem till Maggie. Laurel åker hem och bestämmer sig för att laga mat till Ashley och även Maggie om det får Ashley till att äta. Gabby kommer hem och talar om att hon inte vill följa med nästa dag till Ashley. Hon går iväg och får då ett sms från Josh som säger att i morgon är det party och de kommer att supa sig fulla.
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Gabys sk. Pojkvän såg mycket äldre än hon, han såg ut som ut 25 kan de gå i samma skola? Håller med om att det är väl mycket elände just nu. David hade inte cancer, det var positivt. Tracy är otroligt fjantig. Gaby verkar ha mognat varför måste hon plötsligt ut och supa igen. Dricker de inte ovanligt mycket i HTG?

2017-12-19 @ 14:44:32
Postat av: Christer Jönsson

Hon som spelar Gabby (född 2001) Rosie Bentham är född 2001. Han som spelar Josh (född 2002) Connor Chapman är född 1998

2017-12-19 @ 16:33:43
Postat av: Jennifer

Jag tycker det är intressant med Rhona och Pierce. Visst är hon blåst som inte fattar hur han är, men det är väl rätt typiskt i sådana psykopatrelationer.

2017-12-19 @ 20:52:56
Postat av: ELIZA

Rhona är mer än blåst...Och Pierce är mer än utstuderad...Hur länge har dom känt varann? Knappt ett år,väl...Och så tokigt det redan hunnit bli...

2017-12-20 @ 12:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0