Dejt från helvetet nr 376

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet tisdag 19/12 kl 20:30
 
Laurel vill inte att barnen träffar Ashley eftersom han är så nära vän med Maggie. Sandy råder henne att berätta och inte hålla dem borta från sin far för då kanske de åker dit i hemlighet. Laurel berättar sedan för Arthur och Gabby att pappa har blivit väldigt nära vän med Maggie. Arthur tar det med ro och går iväg för att titta på tv men Gabby blir orolig. Laurel tröstar henne med att det är både konstigt men ändå fint.
 
Jai pratar med Harriet om att han mår dåligt och att han varit på möte med anonyma narkomaner men att det är så långt bort när föreningen flyttat till Leeds Harriet tycker att Jai och hon kan starta en egen stödgrupp i byn. Hon bjuder in en journalist som ska skriva om dem. Moira sätter sig med dem och både hon och Jai pratar om saknaden efter Holly.
 
Tracy klär sig som hon tycker att en författare ska se ut. David tycker hon börjar gå för långt så han busringer till henne och låtsas vara en filmproducent från Los Angeles. Tracy går på det även om Frank försöker varna henne. David kommer sedan ut i butiken och erkänner för henne att det var han som ringde. Tracy blir riktigt sur
 
Rishi träffar sin dejt på puben. Det visar sig vara Lydia som dejtade Paddy ett tag. Marlon försöker varna Rishi som inte lyssnar. Jai kommer in på puben och är stupfull. Han tjafsar med Priya och Rakesh som sitter vid samma bord som Rishi och Lydia. Jai talar även om hur ful Lydia är men då blir Rishi arg. Rakesh tar hand om Jai så Rishi och Lydia kan gå därifrån.
 
Pierce ser inte glad ut när han ser att Vanessa och Rhona står och pratar med varann. Inte blir han gladare när han får veta att de pratat om Rhonas möhippa. När han sedan märker att Vanessas dator strular så erbjuder han henne att låna hans dator. Vanessa öppnar upp Pierce laptop precis när Rhona kommer in i rummet. Det första Vanessa ser är porrfilmen Rhona och Pierce spelat in.
 
Rhona blir rasande när hon märker vad Vanessa tittar på och Pierce nekar till att ha låtit Vanessa låna datorn. Även om Vanessa säger att filmen började direkt utan att hon behövt söka upp den så tror inte Rhona på henne. Rhona ber Vanessa att gå därifrån. Sedan pratar hon med Pierce som låtsas vara helt oskyldig till det som hänt.
 
Pierce söker upp Vanessa för att tala om att det kommer bli mycket värre om hon lägger sig i igen. Vanessa säger att hon förstår varför Tess drogs till Paddy och att Rhona kommer också att göra det igen. Hon tror att vänskapen med Rhona kommer att hålla men inte hans förhållande med henne. Pierce tar ett inramat fotografi på Johnny och säger till Vanessa att hon ska vara försiktig för hon vet inte vad han är kapabel till. Han ger henne fotografiet och går därifrån.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Finns det ingen gräns för Rhonas flickiga idioti vid 40 års ålder?

Den här serien framstår alltmer som en jävla freakshov. Finns det en enda normal människa i handlingen?

Och varför måste man man ändra på sitt namn varenda gång man skriver nåt så att det inte kommer med en massa siffror i signaturen?

Och varför i helvete måste man kryssa i en ruta om att man inte är en robot helt plötsligt?

2017-12-18 @ 12:33:00
Postat av: Lena

Fler som börjar tröttna på eländet?. Speciellt på Rhona och Pierce. Hoppas att han mycket snart genomskådas, att Rhona äntligen får det bra med sonen och att hon sen så gott som försvinner ur serien. Hon är en så irriterande dålig skådespelerska.

2017-12-18 @ 12:44:29
Postat av: Ylva

Jag är väldigt trött på Tracy och David. Dom är som någon dålig parodi...

2017-12-18 @ 12:54:48
Postat av: ELIZA

Så klart att Vanessa ska säga ifrån om Pierce...Han är ju ett kontroll freak...Förstår att förra frun försökte slå sej därifrån...Tracey gillade jag från början,men hon är bara för mycket nu...Jai och Moira tror jag inte på, två sorgsna människor kan inte hjälpa varann..Och dessutom är inte det någon grund att stå på, kan bara bli elände av det...Fast i och för sej, vore ju i HTG:s anda...När såg vi nåt positivt sist...??

2017-12-18 @ 13:13:23
Postat av: anonym

Någon mer som har problem att se via tv4-play? Försökt flera gånger på mobilen men det blir bara svårt efter reklamen...

2017-12-18 @ 13:29:17
Postat av: Alice

Ja, jag är så trött på hela HTG just nu och det ska bli skönt med juluppehåll. Jag blir bara irriterad. Om Pierce nu måste döda någon så får han gärna ta båda Rhonna och Tracy. Rhonna är så himla dum. Han har ju i princip förgripit sig på henne, filmat henne fast hon inte velat och ändå tror hon på honom och inte Vanessa.
Och Tracy är bara så himla larvig med sina glasögon och hela stilen.
Jag har tittat på tv4-play och har inte haft några problem. Men jag tittar alltid på datorn.

2017-12-18 @ 18:15:42
Postat av: Lovisa

Kan inte bara Pierce försvinna nu? Han är helt sjuk i huvudet. Är på tiden att Rhona inser det... Hoppas Vanessa kan nå fram till henne till slut. Annars händer nog något otäckt snart.

2017-12-19 @ 11:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0