Miniontårta

Juluppehåll, sista avsnittet sänds 22 dec och tillbaka 8 januari
 
Inskrivet fredag 15/12 kl 17:03
 
Rhona visar Vanessa sin nya förlovningsring och ber sedan Vanessa och Pierce att baka en tårta ihop. Tårtan är till Leos skola men Rhona har inte tid. Pierce och Vanessa blir inte glada men de gör tårtan samtidigt som de bråkar med varann.
 
Jacob har tappat sin lyckopeng och är orolig så han går runt och letar efter den.
 
Tracy ber David att ställa upp på bild på bokomslaget. Hon vill helst att han är halvnaken på bilden.
 
Rebecca samlar ihop Chrissie saker på Home Farm och hittar rosafluffiga handklovar. Hon ringer Chrissie som kommer dit för att hämta sakerna. Rebecca försöker få deras far att prata med Chrissie men det går inte så bra så hon lurar ihop dem och sätter fast dem i varann med handklovarna. Hon ber Ronnie säga sanningen och tillslut gör han det. Lawrence blir rasande och skäller ut Ronnie och säger åt honom att sticka därifrån.
 
Emma ser Finns pass och kastar det i soporna för att hindra honom från att åka till Australien.
Ross försöker få henne att förstå att Finn måste få göra som han känner är bäst. Killarna säger åt henne att ta fram passet eftersom de vet att hon tog det. Emma tar fram passet ur soporna och tar farväl av sin yngsta son.
 
Rhona kommer hem efter att ha pratat med Harriet. Hon blir glad över att tårtan är klar. Rhona berättar att hon bokat dag för vigseln, om sex veckor. Vanessa blir förtvivlad medan Pierce kramar om Rhona.
 
Sam kommer för att klippa loss Lawrence och Chrissie från varann. Lawrence ber Chrissie om ursäkt och vill att hon stannar. Chrissie säger att hon tänker köpa ett eget hus att bo i. Hon vill att han blir sams med Ronnie eftersom de älskar varann.
 
Lawrence stoppar Ronnie som är på väg att flytta. Han ber Ronnie stanna men Ronnie vill inte det eftersom han inte känner igen sig sjäv sedan han flyttade in på Home Farm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0