En ny assistent

Inskrivet söndag 3/9 kl 00:38
 
Liv stjäl en flaska sprit från Davids affär.
 
Ashley frågar vad som hänt med händerna. (skållade, inte sönderskurna som jag trodde)
 
Adam tror att Moira glömt att stänga dörren till frysbilen och att hon inte kopplat in kylan till den. Han tror att hon druckit förmycket kvällen innan. Pete tror också att Moira druckit för mycket. Han talar om för Moira att han också saknar Holly och James precis som hon.
 
Lisa bestämmer sig för att träffa en man från dejtingappen. De ska ses på puben och Lisa har Ronnie som sällskap. Hon blir osäker när en okänd man kommer in.
 
Marlon försöker få Paddy att höra av sig till Chas igen. Paddy säger att Chas får höra av sig om hon vill ha honom.
Chas skrattar åt Marlons försök och talar om att hon inte alls är intresserad av Paddy.
 
Bernice talar om för Aaron om att Gabby blir mobbad men att Liv talat om det för henne.
 
Ashleys nya assistent Will kommer för att träffa Ashley. Det går bra och han kommer bra överens med Laurel också.
 
Rebecca ser när Liv fösöker öppna ett hänglås vid det avspärrat området vid det brandskadade huset, The Mill. Hon talar om för Aaron och Robert var Liv är.
 
Moira kommer till puben och talar om för Emma och Pete att de får gården, hon vill inte ha den eftersom det vilar en förbannelse över den. Moira ger Emma nycklarna. De vill inte ha gården och de tror inte Moira vet vad hon gör. Även om Moira druckit en del så talar hon om att hon inte vill ha gården längre.
 
Aaron hittar Liv när hon sitter och dricker vid brandplatsen. Han ber om ursäkt för att han inte lyssnat på henne. Hon är ledsen för att ingen vill vara med henne. Liv talar om att hon vill ha ett större hus där hon kan känna sig hemma.
 
Rebecca är på puben och ber Robert om råd om hur hon ska lyckas med ett affärskontrakt hon vill ha. Aaron och Liv kommer dit. Liv berättar att hon vill att de köper The Mill för att rusta upp det så de kan bo där. Rebecca skojar om att vem av dem ska ligga med bankmannen så de kan få låna så mycket pengar de behöver. Aaron blir förbannad men Liv säger att Rebecca vet ju inte allt.
 
När Rebecca går iväg för sitt möte sätter hon sig i bilen utanför puben och sminkar sig. Hon ser i sin sminkspegel att Aaron står gömd vid pubdörren och tittar på henne.
 

Kommentarer
Postat av: Peter H

Vad är oddsen för att Laurel och den nye assistenten kärar ner i varann?

2017-08-31 @ 12:31:24
Postat av: Pelle

Odds: 1,09

2017-08-31 @ 14:29:48
Postat av: Anders

@Peter: Skulle tro att du får tillbaka en femtioöring på varje satsad tusenlapp haha. Ett rätt genomskinligt upplägg av manusfolket! Personligen så tror jag att Ashley är på väg ut ur serien och behöver ersättas.

Var det jag som var ouppmärksam eller glömdes den delen av avsnittet bort där Lisa gick och pratade med sin nätdejt? Hände det någonting där? Blev distraherad av en ytterst överkelig katt just då och missade någon halvminut.

2017-08-31 @ 14:44:50
Postat av: Yvonne Stolpe

Känner med Laurel och Ashleys bekymmer eftersom min man har samma sjukdom som Ashley

2017-08-31 @ 14:49:46
Postat av: Peter H

Jo Yvonne. Detta med demens är förfärligt.

Jag har ingen erfarenhet av drabbade närstående, som tur är, men för några år sedan bodde jag på kommunens konvalescensboende efter en operation, under ca tre månader.

Där var det många som var under utredning och hade någon form av diagnos som sa att de var dementa. Alla betedde sig besynnerligt, men på olika sätt. Till slut orkade jag nästan inte lämna mitt rum ens för måltider.

De som gör sitt bästa för sina anhöriga som drabbas av detta gissel är värda all beundran.

2017-08-31 @ 15:21:32
Postat av: jackson

Min mamma var demenssjuk i tio år. Det var värst i början när hon var medveten om att hon var sjuk.

2017-08-31 @ 23:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0