Låsa in en sjuk människa

 
Pga semester ligger jag efter i tittandet men hoppas komma ikapp här i veckan. Just nu är jag nog lättad över att det bara är ett avsnitt om dagen ;)
 
Inskrivet torsdag 31/8 kl 20:28
 
Polisen kommer för att prata med Aaron angående Liv. Liv säger att det var Gabby som ville bli filmad och att det skulle läggas ut. Hon ber om ursäkt men blir sedan förbannad över att någon skvallrat.
Chas blir irriterad på Aaron som inte säger ifrån ordentligt när Liv gör fel.
 
Bernice ser polisen och frågar hur det gått med Liv. Det visar sig att Liv får en varning men även Gabby får en för att hon druckit alkohol och betett sig oanständigt på allmän plats.
 
Emma kommer till Moira på gården för att hjälpa till. Hon upptäcker att Moira är ledsen så hon försöker trösta henne. Moira har precis fått ett kort från Hannah som inte kommer hem till jul
 
Sandy försöker hjälpa Laurel med Ashley så hon får gå iväg för att få egentid.
 
Eric letar efter Frank som inte betalat för rummet och barnotan på värdshuset. Frank är hemma hos David och Tracy, han vill låna pengarna från cancerinsamlingen men då säger Leyla, som också är där, till Eric att inte ha så bråttom med pengarna. Eric blir arg och säger att man inte kan lita på Frank, att hon bör vara försiktig så inte Frank påverkar Jacob.
 
Nicola spelar ett boxningsspel på tv:n för att få ut massa aggresioner. När Laurel kommer får hon också prova på. När hon spelat klart så ser hon Ashley komma ut ur telefonkiosken mitt i byn. Han har fortfarande pyjamas och morgonrock på sig. Sandy hade slumrat till när han skulle hålla koll på Ashley.
 
Laurel måste hämta Arthur från skolan då han blivit sjuk. Hon tar med sig Ashley och Dotty på bussen för hennes bil är trasig. När de kommer hem så blir Ashley nästan påkörd av Diane när han drar iväg utan Laurel.
 
Bernice blir arg på Liv som pratar med Gabby. Bernice tar flickorna till puben för att prata med Aaron. Hon hotar med att anmäla Chas som låtit Liv stjäla alkohol på puben.
 
Frank lär Jacob korttrick som kan användas för att lura folk på pengar.
 
Cain är orolig för att Emma håller på att nästla in sig hos Moira eftersom det måste finnas en baktanke. Zak lovar Cain att ta reda på vad som händer.
 
Laurel ser till att Ashley kommer i säng vid 15 tiden. Han blir lugn men sedan irriterad när Dotty skriker. Ashley slår till Laurel igen så hon låser in honom på rummet.

Kommentarer
Postat av: Stina

Ja stackars Laurel, hon måste förstå att Ashley behöver gå på dagcentral eller hellre flytta till ett hem. Men visst är det sorglig .
Gabby och Liv vilka jobbiga tonåringar och inte blir de väl bättre av att de vuxna står bredvid och grälar om vems vel det var

2017-08-28 @ 14:41:11
Postat av: Linda

Ska det bara vara ett avsnitt om dagen nu eller är det bara tillfälligt? :(

2017-08-28 @ 19:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0