Strålande jul

Inskrivet tisdag 29/8 kl 21:48
 
Ashley, Diane och Laurel väntar på Gabby på sjukhuset. Han råkar säga att Gabby är stupfull precis som sin styvmor. Han blir aggresiv och anklagar Laurel för att ha vodka hemma. Han råkar sedan slå till Laurel över ansiktet när han viftar bort henne med handen.
 
Chas och Paddy börjar bli onyktra och hon vill åka till Hotten för en lunch utan att Rhona ska få veta det,
 
Kasim stannar för att prata med Finn. De går på promenad och Finn förklarar varför han besökte Kasim på sjukhuset.
 
Lisa söker upp Zak och Joanie för att be dem stanna kvar i byn. Hon säger att kyssen inte betydde något utan var ett misstag så de kan stanna. Joanie förklarar att det är inte därför de flyttar utan för att de behöver en ny start.
 
Charity försöker trösta Belle som är ledsen efter allt som hänt. När Charity gått så hittar Belle Liv som gömt sig på gården för att nyktra till. Belle ger henne lite att dricka.
 
Det är dags  för att tända julbelysningen och alla samlas i byn. Eric är nöjd när det är fullt med julbelysning för det hade Val älskat. Chas och Paddy retas med Rhona och Pierce genom att låtsas rätta till kläderna och de omfamnar varann så alla ser.
 
Bernice tror att det är Livs fel att Gabby blev full. Hon tar med sig Gabby hem till sig. Ashley är förvirrad och vet inte om att han slagit Laurel men ibland tror han att det var han som orsakade fläskläppen. Sandy försöker få Laurel till att förstå att hon inte kan klara av Ashley helt själv.
 
Belle tar med sig Liv hem och Aaron och Robert berättar att Gabby varit på sjuhus men att hon mår ok nu. Hon har raderat videon från nätet men det är antagligen försent.
 
Bernice ringer polisen för att anmäla den som lagt ut nakenbilder på nätet på hennes dotter.

Kommentarer
Postat av: Anders

Stackars Laurel! Kan aldrig sluta väl det här! Det borde vara bättre för alla inblandade om Ashley fick bo på ett vårdhem, nu när han bara verkar bli sämre och sämre.

Kul att det verkar ordna upp sig mellan Finn och Kasim! Dom passar rätt bra ihop efter om jag skall döma utefter det som jag har sett än så länge.

2017-08-25 @ 22:36:10
Postat av: ELIZA

Tänkte skriva nåt,men vad...Ja,Laurel tycker jag tänker fel...Det jobbet och ansvaret orkar hon inte...Ska hon ta hand om Ashley,och "någonannan" ta hand om barnen...Dessutom vet ju inte Ashley vilket hästjobb hon skulle göra då...I övrigt kan man väl knappast hoppas på att Chas och Paddy återuppväcker kärleken...Hon har varit singel länge nu...Har Pierce börjat acceptera att Paddy existerar?!?... Belle hade gärna fått flytta till månen, för mej,hade inte hindrat henne ...Men skönt att slippa läkaren,i alla fall...Dom passade verkligen inte ihop...

2017-08-27 @ 20:55:56
Postat av: Anonym

Chas o Paddy? Nej, nej nej, tycker jag. De är för olika. Chas skulle ha någon som kan ge henne lite flärd och glamour. Paddy behöver en "mamma".

2017-08-28 @ 06:57:38
Postat av: Jag bara

Det var jag, inte anonym.

2017-08-28 @ 06:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0