Avsked inför Bostonresan

Inskrivet måndag 28/8 kl 21:46
 
Kasim vill fortsätta prata med Finn över en lunch på puben efter den långa pratstunden kvällen innan.
 
Jermaine kommer hem till Belle och säger att de kan stanna i byn om hon vill. Belle är osäker på om de verkligen ska vara ihop. Jermaine säger att han är lycklig med henne och att allt som hänt mellan dem har gjort att de fortfarande har starka barnd.
 
Gabby mår dåligt över tanken på att hennes pappa är ensam hela dagarna på sjukhemmet. Hon är ledsen för at hon gjort livet så jobbigt för honom senaste tiden. Gabby tror att han kan bli bättre eftersom hon läst det på Internet men Laurel säger att det inte är möjligt nu.
 
Rhona ger Pierce fel julklapp, ett par fårtofflor medan Paddy ger Chas en korsett i rött och svart som hon inte alls vil ta på sig. Rhona går in på veterinärkliniken och erkänner att det är fel paket som Chas fått
 
Finn ska berätta för Kasim om besöken på sjukuset men får inte fram det. De kysser varann. Kasim säger att det känns som om de känt vaarann hela livet. Sedan måste han gå ivägmen de ska ses senare på puben.
 
Jermaine och Belle försöker ta farväl av varann genom att säga att de inte älskat varann på riktigt. Att det var fel av dem att vara ihop men de verkar inte helt övertygade.
 
Finn hittar Kasims plånbok i soffan. Emma kommer hem så Finn tar plånboken innan hon hinner se den. Hon blir förvånad när Kasim kommer tillbaka för plånboken. Hon är på väg att säga något om besöken på sjukhuset men Finn hinner tysta henne.
 
Liv och Gabby hör när Sam pratar i telefon med Harriet och talar om att han lämnat sprit i  församlingslokaen. Givetvis går de dit och stjäl spriten.
 
Belle och Jermaine gråter när de tar farväl och han lämnar byn.
 
Pete kommer till puben när Finn, Kasim och Emma är där. Han säger att han kanske också vill träffa en främling på sjukhuset. Kasim blir chockad över att få höra att Finn varit där så han behöver tänka så han går ut från puben. När Finn går ut är Kasim helt försvunnen.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Har Belle opererat brösten? Dom är ju enorma, kanske en bh som gör det... Skönt att vi slipper hennes läkarpojkvän.

2017-08-23 @ 17:10:58
Postat av: Anonym

Bra att Belle bestämde sig för att stanna. Innan tyckte jag att hennes familj sätter stor press på henne och är överbeskyddande. Men de vill bara hennes bästa. Det är inte värt att kasta bort sin framtid bara för att följa sin pojkvän till andra sidan jordklotet, även om han är den stora kärleken.

2017-08-23 @ 20:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0