Dingles är bäst på att befolka fängelserna

Inskrivet söndag 27/8 kl 21:07
 
Jermaine måste åka till Boston redan nästa vecka. Lisa säger att hon är glad så länge Belle är glad.
 
Kasim bor på värdshuset och pratar med Tracy om olyckan. Han viill hitta den som räddade hans liv men att det kan bli svårt då han inte vet vem det är.
 
Charity har en plan på hur de ska göra för att få Belle att stanna, hon vill göra det Dingles är bäst på. Lisa svarar att Dingles är bäst på att befolka fängelserna. =)
 
Rhona är lite besviken över att inte få ligga med Pierce. Han vill hellre se på skandinaviska deckare.
 
Laurel får veta från skolan att Gabby försvinner efter lunch nästan varje dag. Gabby vill inte prata med Laurel om varför för hon tror inte Laurel förstår.
 
Charity har ordnat en överraskningsfest för Belle som snart fyller 18 år och dessutom är det en avskedsfest. Charity och Chas talar om att Belle kommer missa några födelsedagar och Aarons bröllop. De nämner även att hon kommer att ha massa fritid för sig sjäv när Jermaine är på jobbet.
 
Kasim kommer in på kaféet när Finn är på toaletten men när Finn kommer ut så känner Kasim igen hans röst. De tar en drink på värdshuset och Finn får veta att Kasim precis gjort slut med sin pojkvän. Finn talar om att hans far dog i olyckan.
 
Paddy har köpt julklappar och på puben råkar Rhona ta fel, hon tar någon av hans påsar. (Eller vad hände där?)
 
Laurel hälsar på Ashley på dagcentret och råkar se i några kamerabilder att Gabby varit där. Hon får veta att Gabby är där nästan varje dag.
 
Belle börjar tvivla på om det är rätt att flytta till Boston efter familjens påpekanden och efter att Liv sagt att Belle bör vara lycklig som har en så stor familj som bryr sig om henne.  Jermaine säger att han förlorat allt för hennes skull. Han är besviken och rusar ut från puben. Belle blir rasande på sin familjj som förstör för henne när Jermaine är det bästa som hänt henne.

Kommentarer
Postat av: Angelica T

Hej alla. Fick svar från TV4 efter mitt mail igår.

Det stämmer att vi under hösten sänder endast ett avsnitt per dag av Hem till gården istället för två som vi har gjort tidigare. Anledningen är att vi annars kommer för nära originalsändningen i England. Där sänder kanalen ITV ett avsnitt varje måndag till fredag, och därför gör vi detsamma. Det här beslutet är alltså inte vi på TV4 som har fattat, det finns regler kring hur när man får komma de brittiska sändningarna som vi måste hålla oss till.

2017-08-22 @ 12:35:19
Postat av: Peter H

Jaha. Då vet vi det.

Belle börjar bli tröttsam. En snorunge helt utan självinsikt och självbevarelsedrift som bara gnäller på allt och alla.

Åk till Amerika.

2017-08-22 @ 12:38:00
Postat av: Karin

Ok, då är det med andra ord bara att stå ut med ett avsnitt. Fast då tycker jag faktiskt att det är rimligt att lägga in något som inte är så vedervärdigt tråkigt som Mord och inga visor.

Jag tycker också Belle är riktigt tröttsam. Bara gnäll hela tiden och det går liksom aldrig framåt. Tycker hennes rollfigur behöver utvecklas och inte bara gå i kräftgång - samma typ av story om och om igen. I så fall är det bättre att hon åker till USA, dvs tar ett uppehåll från serien i väntan på bättre material.

2017-08-22 @ 13:27:27
Postat av: Jag bara

Tack, Angelica för upplysningen.

2017-08-23 @ 13:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0