Falskpassbutiken

Inskrivet kl 21:59
 
Chrissie njuter av att se när hon kan sätta dit Andy. När han inser att han ligger illa till så hotar han med att stanna tills polisen kommer eftersom han har mindre att förlora än Lachlan som då kan bli indrgen. Chrissie tar en förskärare och hugger sig i armen precis när hon hör att polisen är utanför och hon ger Andy kniven som tar emot den förvånat men sedan skriker hon på hjälp. Andy förstår allvaret och springer därifrån.
 
Cain ber Charity att gå när Moira gått. Hon försöker vara kvar genom att erbjuda honom ett jobb men han blir förbannad så Charity går.
 
Moira erkänner för James att hon egentligen inte vill skiljas men att hon måste efter det Cain gjort.
 
David säger att han tänkt be Leyla vara best man eller best lady men han ångrade sig efter att hon och Vanessa bråkat med Tracey.
 
Andy springer genom skogen men halkar till i leran på vägen när en bil kommer. Det är Robert för att Victoria ringt honom. Robert lovar att hjälpa Andy så de båda kan ge igen på Chrissie sen.
 
Tracey får samtal om att hennes pappa varit i slagsmål och nu ligger han på sjukhus.
 
Charity ber Ross ordna ett jobb till henne och Cain eftersom hon lovat Cain det.
 
Andy gömmer sig i en lada så Robert kommer dit med lite kläder och ett falskt pass men Andy vill inte åka någonstans utan foton på barnen. Robert säger att han inte kan starta Andys mobil för då kommer polisen att hitta honom.
 
Carly och Marlon bestämmer sig för att hon inte ska träffa April så mycket för att inte förvirra barnet. April är besviken över att Pearl är barnvakt och inte Carly. Hon låser in Pearl i ett rum. April söker sedan upp Carly för att fråga om hon inte tycker om henne längre. Carly berättar att hon och Marlon bråkat om vuxensaker så därför kan de inte ses så mycket.
 
Vanessa vill inte hälsa på sin pappa.
 
Chrissie kommer till puben och hon gråter för hon är orolig för Andy.  Robert kommer in och ser hennes skådspel. Han lyckas ta Dianes handväska och går in i rummet bakom puben men Aaron ser det. Robert berättar för Aaron vad som hänt. Aaron blir orolig för vad som kan hända Robert om han blir avlöjad för att ha skyddat en rymling. Robert tar nycklarna till värdshuset ur väskan.
 
Ross lyckas få Charity att erbjuda honom 25% av jobbet om han fixar något men när han fixat det så får han passa Moses och Charity säger att han får 5%.
 
Bernice ser Andys väskor med kläder som Diane hämtat på Home Farm och hon luktar på kläderna sedan klär hon på sig hans kläder men avbryts när Robert kommer dit för att hämta foton på barnen. Bernice gömmer sig så Robert inte ser henne.
 
Vanessa besöker sin far på sjukhuset trots allt.
 
Robert åker till ladan och berättar för Andy om vad Chrissie gjort och sagt på puben och att alla tror på henne. Plötsligt bultar det på dörren.

Kommentarer
Postat av: Anders

Vilken söt liten Lemmy Kilmister som sjöng The ace of spades, hoppande i soffan! April är bara för go!!

Kleopatra-Chrissie däremot förtjänar en gammal hederlig egyptisk mumiebehandling!!

2017-04-06 @ 12:41:20
Postat av: Anders

..och Robban växer alltmer i mina ögon. Hoppas att han inte har en räv bakom örat bara!!

Marlon och Carly beter sig som två osäkra fjortisar! Snacka med varandra för f-n!! Ni gillar ju uppenbart varandra väldigt mycket, och tänk vad glad lilla April skulle bli!!!

2017-04-06 @ 13:02:58
Postat av: Peter H

Lemmy hade säkert gillat det där. Det var dagens höjdare. Hon är en bra skådis den lilla tjejen.

2017-04-06 @ 13:03:53
Postat av: Jag bara

April är fin, men replikerna de ger henne är hemska."Jag sitter i en kanot på Amazonfloden",
"Jag har aldrig bakat xxxkaka men jag har låst in en gammal tant". Barn pratar inte på det viset. Kommer inte ihåg vad kakan hette.

2017-04-06 @ 13:05:09
Postat av: Anders

@Peter H: Ja April är väldigt duktig! Riktigt impad av hennes insatser!

@Jag bara: Battenbergkaka var det som hon nämnde. Knappt ens vuxna vet vad vad det är nuförtiden, men Aprils pappa är ju kock så hon kanske har snappat upp ett och annat därifrån!:)

2017-04-06 @ 13:10:54
Postat av: Ylva

Det var roligt när Robert och Andy munhöggs tycker jag. Ngn slags hatkärlek (om nu inte Robert har nåt fuffens för sig).

Jag tycker, än en gång, att hon som spelar Chrissie är en dålig skådis. Och sen anser jag att James ska sluta hänga Moira i hälarna och ge henne "goda" råd. Stick hem till Emma istället;)

2017-04-06 @ 13:40:32
Postat av: Jag bara

Var tvungen att googla battenbergkaka, nog inget man svänger ihop i en handvändning.

Håller inte med om att hon är en dålig skådis, men Chrissie är verkligen avskyvärd, hoppas Robert avslöjar henne, för de urusla poliserna lär inte göra det.

2017-04-06 @ 13:58:29
Postat av: Såpa fantast

Vad kan poliserna göra om bevisen pekar mot Andy och han är dessutom på rymmen. Nu är det upp till Robert att rentvå Andy och avslöja Chrissie och Lachlan.

2017-04-06 @ 16:19:17
Postat av: Stina

Håller inte med om att April är så fantastisk, ibland är hon bara för odräglig och bortskämd.
Vet inte varför jag tycker bättre och bättre om Lachlan, tror att han har möjligheter att bli en riktigt trevlig kille. Om manusförfattaren tillåter!
Snälla David sluta fria, ta det lite lungt. Och Tracy är bara så jobbig.
Varför vill James förstöra det för Moira och Cain? Håller med om att han borde hålla sig hemma hos Emma.

2017-04-06 @ 16:48:40
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att James har känslor för Moira. Det var något mellan dem många år sedan. Han kanske hoppas på en fortsättning. Att David friar till Tracy om och om igen är romantiskt och gulligt.

2017-04-06 @ 18:14:59
Postat av: jackson

Ja, Moira och James fick ju Adam när Moira var gift med John och hon kände litet åsidosatt i äktenskapet.

2017-04-07 @ 07:04:13
Postat av: linda

Håller med om att Chrissie är en dålig skådis.. hennes röst så så trist,, Vad är fel på Belle. jobbigt att se. Nu får väl Tracy & Vanessa reda på att dom är halvsyskon, & nya skådisar som kommer till H T H.

2017-04-09 @ 18:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0