Först vitaminer och kolhydrater sedan en sockerchock

Inskivet kl 22:54
 
Det fiinns ingen ansökan om borgen för Andy så han blir kvar i häktet tills rättegången. Familjen är i uppror och ber Rakesh hjälpa Andy.
 
Frank berättar för David om varför han hamnade i fängelset. Han hade träffat en kvinna som någon man rörde och då knuffade Frank mannen som slog i skallen i trottoaren. Frank kallar sin dotter Teenie.
 
Dingles ber Lisa behålla namnet då hon är som en extramamma för dem. Hon går tillslut med på att fortsätta heta Dingle.
 
Cain kommer in på puben för att prata med Moira. De har svårt att prata där så Cain erbjuder sig att skjutsa hem henne. Han upptäcker att hon ska bli hämtad av James och då blir han sur och drar.
 
Andy är orolig för att den som sköt Lawrence kommer ge sig på Chrissie. Rakesh råder Andy till att rymma från häktet för det är enda sättet att bli fri. Andy knuffar sedan Rakesh när vakten öppnar dörren och sedan rusar han ut och iväg
 
Belle är nervös när Jermaine kommer hem och är orolig för hennes hälsa. Han vill att hon bokar läkartid och hon går tillslut med på det.
 
David erkänner för Tracey att han träffade hennes pappa. Hon blir jätteledsen. När David berättar om breven så vet hon inte vad han pratar om för hon har inte fått några. Tracey berättar att hennes pappa svikit hennes mamma och familjen.
 
Någon ringer Vanessa och kallar henne för Teenie, det är Frank. Hon blir skärrad och vill inte ha med honom att göra. (Han är alltså pappa till både Vanessa och Tracey men har ingen kontakt med Tracey?)
 
Andy som ligger på flaket på en bil hör familjen diskutera hans flykt och att han borde återvända självmant.
 
Polisen söker efter Andy vid Home Farm men får höra att någon som liknar honom är vid färjelägret så sökande flyttas dit.
 
Leyla säger att lokalerna Tracey kanske velat boka för bröllop är bokade långt fram i tiden. Allt för att David ska få tid på sig att verkligen känna att det är rätt med Tracey.
 
April bjuder in Carly till hennes kalas. När kalaset är så säger April att det är två år sedan hennes mamma dog och att hon skulle välja Carly som ny mamma.
 
Andy kommer till Home Farm när han ser att Chrissie är ensam hemma. Han berättar att han är säker på att det är Lachlan som sköt Lawrence men att det är Lawrence som försöker sätta dit honom. Andy säger att han måste rymma men han vill att Chrisse följer med honom. Han säger att han älskar henne. Chrissie säger ja och ber honom att hämta hennes laptop i vardagsrummet.
 
David vill inte vänta med bröllopet tills någon lokal är ledig så de kan tänka sig ett partytält men då säger Leyla att det kommer att bli massa orkaner i vinter. David tar Leylas kalender och inser att hon lurat dem, att lokalerna inte alls är fullbokade.
 
Vanessa kallar Tracey för en slampa som förstör för alla och då börjar såskriget på puben.
Tracey är rädd för att bli som sin far som förstör andras liv, därför säger hon nej till Davids frieri.
 
Moira kommer hem till Lisa för att prata med Cain. Hon vill ha pengar för räkningarna. Cain gör en överföring och sedan vill han att de går till puben men hon säger att hon vill att de skickar in skilsmässohandlingarna. Charity är där och hör allt.
 
Andy märker på Chrisse att hon är nervös och han kollar vart hon ringt och då inser han att det var hon som satte dit honom. Chrissie säger att det tog lång tid för honom att förstå det men att hon gjorde det för att han låg med Bernice.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Varför lät Rakesh Angdy rymma från fängelset? Var det av godhet eller hade han andra motiv?

2017-04-05 @ 13:59:45
Postat av: Jennifer

Spännande värre idag. Tror ni Andy stackarn klarar sig ur detta. Fattig mot rik typ. Rakesh borde bryta ihop snart liksom Belle. Tråkigt om Cain blir ihop med Charity igen dom är så förutsägbara ihop.

2017-04-05 @ 15:08:18
Postat av: Stina

Är det någon mer än jag som har problem med inspelningen av HTG? Ibland hoppar den över vissa delar, idag fick jag inte se sista fjärdedelen av programmet, trots att det var tid kvar av inspelningstiden.
Kan inta David sluta att tjata om bröllop och sluta fria ? Förstår inte riktigt, har både Tracy och Vanessa pappor som sitter i fängelse? Eller fick man en förklaring i slutet av programmet, den del jag inte såg Dr Baily måste ju förstå att det är något allvarligt fel med Bell så konstigt som hon beter sig.

2017-04-05 @ 18:11:43
Postat av: jackson

Nej, det där med tjejernas pappa/pappor i fängelse förstod jag inte heller riktigt. Han som ringde Vanessa använde ju samma smeknamn som guben i fängelset David besökte. Är damerna i själva verket syskon???

2017-04-05 @ 21:36:50
Postat av: AnnaS

Vanessa och Tracy är säkert halvsyskon. Tracy sa ju att hennes pappa legat runt en hel del. Och nu kommer pappan såklart att flytta in i byn.

2017-04-05 @ 22:11:41
Postat av: Jag bara

Fick besök och missade andra avsnittet idag. Alla har suttit i fängelse får man intryck av. Så Tracy och Vanessa skułle kunna vara systrar? Tycker David är jobbig och pinsam just nu. Rakesh ville nog slippa sätta dit Andy utan att Chrissie ska avslöja vad hon vet, gissar jag.

2017-04-05 @ 22:11:47
Postat av: Anders

Tror också att Rakesh fick en släng av dåligt samvete, kanske pga vad han genomgår med Kirin.

Att Tracy och Vanessa är systrar fick man reda på idag (6/4). Otippat, men deras farsa verkar vara en rätt sympatisk figur det lilla som man fick se av honom, men det var ju iof både Carl King och Cameron Murphy i början så man vet ju aldrig..

2017-04-06 @ 13:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0