Fria igen...och igen...och igen...

Inskrivet kl 21:21
 
David fortsätter att fria till Tracey som fortsätter att säga nej. Hon är inte redo men David är säker på att hon kommer att säga ja så småningom så han börjar planera för bröllopet. Han ber Leyla om hjälp som lovar att hjälpa honom när det blir dags.
 
Pierce påminner Rakesh om att tiden går och James och Emma ska ha sina pengar. Rakesh går till Chrissie för att be henne betala advokatkostnaderna för Andy direkt istället för att gå via advokatkontoret men hon har redan betalt räkningen. När han kommer hem får han veta att Rishi behöver hjälp med bokföringen.  Rakesh erbjuder sig att hjälpa till och det leder till att Rishi ger honom tillgång till alla bankkonton. Plötsligt får James och Emma sina pengar.
 
Chrissie vill att Lachlan följer med och hälsar på Andy i häktet. Han vägrar utan han vill hellre åka iväg ett tag så han har letat rätt på en lägerskola som skulle passa honom. Chrissie vill att han är hemma när Lawrence kommer hem.
 
Lawrence kommer hem och han är fortfarande bitter över det som hänt och att Lachlan inte verkar ångerfull. Han blir förbannad när han hör att Chrissie funderar på att låta Lachlan åka till en lägerskola. Lawrence tycker inte Lachlan ska komma undan så lätt.
 
Joanie tvekar till att gifta sig efter det hon hört Zak säga. Kerry hjälper henne dock att sminka sig och Belle kommer dit men hon är nära ett sammanbrott. Joanie pratar med henne när Kerry inte är nära.
 
Lachlan hör Victoria prata om att Andy sitter anklagad för något han inte gjort. Det gör att han följer med Chrissie till fängelset för att träffa Andy. När de kommer dit är Lachlan nära att erkänna men Chrissie stoppar honom så Andy får bara höra att Lachlan vet att Andy är oskyldig.
 
Andy pratar med Rakesh och ber honom att undersöka vad Lachlan menat. Han tror inte att Chrissie vet något.
 
Lawrence får veta att Lachlan var nära att erkänna och plötsligt så kramar han om grabben och säger att de är en familj och de kommer att hålla ihop.
 
Zak väntar på Joanie inför bröllopet men hon är försvunnen. Många av gästerna hjälper till att leta efter henne och Kerry berättar att hon vet vad han sagt om Lisa när han var full. Zak ringer och ringer till Joanie men hon svarar inte.
 
Joanie söker upp Lisa och ber henne om ursäkt. De sätter sig och tar några shots ihop och pratar ut. Joanie säger att Lisa kan stoppa hela bröllopet om hon säger till. Hon berättar att Belle erkänt att det var hon som förstörde klänningen. Lisa säger att hon inte vill ha tillbaka Zak utan det tillhör det förflutna. Det gör att Joanie kommer till kyrkan och bröllopet blir av. Precis när Zak svarar ja till Joanie så kommer Lisa in i kyrkan. Det blir jobbigt för henne så hon går ut igen, gråtandes.
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Vilket jäkla tjat om bröllop hela tiden. Gäsp😴😴

2017-04-03 @ 12:39:16
Postat av: Anonym

Trodde helt säkert att Joanie skulle backa för evigt. Lisa, Lisa, varför gick Du till kyrkan och gjorde smärtan ännu värre?

2017-04-03 @ 13:14:50
Postat av: jackson

Nu blev jag anonym igen.

2017-04-03 @ 13:15:13
Postat av: Såpa fantast

Lisa hade världens chans att stoppa bröllopet, men hon missade den chansen. Hon älskar ju Zak fortfarande. Men hon har alldeles för mycket stolthet och värdighet för sitt eget bästa. Och Zak gifte sig med Joanie därför att han inte ville såra henne.

2017-04-03 @ 13:41:50
Postat av: Jag bara

Man undrade ju vad som skulle strula vid bröllopet​ den här gången.

Vad vacker Joanie var.

2017-04-03 @ 15:17:31
Postat av: Anonym

Jag tror att zach älskar joanie väldigt mycket! Man såg hur lycklig han blev när hon kom till kyrkan! Han älskar lisa också, men inte på det sättet. Tycker dock det är sorgligt att han och lisa slutade på det sättet.

2017-04-03 @ 15:30:39
Postat av: Jennifer

Belle börjar bli riktigt kuslig, försvinner bort i fantasin helt stackarn. Synd om Lisa, synd att Donnie är homosexuell annars verkar dom passa ihop. Joanie är så solbränd hela tiden, en sån liten detalj jag retar mig på... Knappast så soligt o varmt att hon borde vara knallbrun

2017-04-03 @ 21:48:56
Postat av: ELIZA

Oj, vad fin Joanie var!!Ja, kärlekar kan vara olika... Och tror faktiskt inte att Zak hade gått tillbaka till Lisa även om bröllopet inte blivit av... Inte genast i alla fall... Ha ha ha ...Även han har väl liiite stolthet....

2017-04-04 @ 06:52:10
Postat av: Jag bara

Men vad ovant det var att se Zac i den utstyrseln. Han såg ut som en annan person.

2017-04-04 @ 08:19:55
Postat av: jackson

Hur gammal är Belle i verkligheten? Hon ser mer och mer ut som ett barn, tycker jag. Speciellt läskigt blir det när man ser henne tillsammans med den hemska läkaren.

2017-04-04 @ 10:23:27
Postat av: Jonas

Belle ser fortfarande inte ut att vara en dag över 12.

Zack är nog mäkta trött på Lisas tjat. Tror inte att det någonsin har funnits någon gnälligare person i serien.

De rosa bröllopsvästarna var övrigt oerhört fula.

Undrar om Priya blir glad om Rakesh försnillar hennes fars pengar?

2017-04-04 @ 12:09:01
Postat av: Jag bara

Då glömmer du Paddy. Värre gnällspik får man leta efter.

2017-04-04 @ 12:58:59
Postat av: Såpa fantast

Belle är född 98, 97 i verkligheten. Men hon ser yngre ut.

2017-04-04 @ 13:45:44
Postat av: Gerd

Tycker inte att läkaren är hemsk som vissa tycker !!

2017-04-04 @ 17:48:54
Postat av: Jag bara

Jag tycker läkaren är riktigt vidrig. Han ljög för Belle, men nu duger hon när alla andra har tagit avstånd. Han hade definitivt varken lämnat fru eller villa om han inte blivit avslöjad.

2017-04-04 @ 17:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0