Snälla och illvilliga

Inskrivet kl 23:24
 
Tracy har ännu inte svarat ja på Davids frierier men hon utser Carly till tärna och de åker till stan för att köpa klänningar.
 
Liv vill inte gå till skolan för hon ska ju ändå ärva massa pengar snart. Chas säger åt henne att de pengarna får hon inte kontroll över förrän hon fyller 18. Robert erbjuder att skjutsa Liv till skolan men hon tar bussen, eller rättare sagt går hon till skroten. Där hittar hon en fyrhjuling hon blir intresserad av för hon vill rusta upp den och sälja den sedan. Adam som är på skroten säger åt henne att sluta drömma.
 
Kerry fortsätter att vara Dan till lags och gör lunchlådor till honom när hon inte är upptagen med att förföra honom. Dan säger till Ross att han är orolig över att Kerry är så snäll.
 
Vanessa hämtar sin far och han vill stanna till på puben när han kommer till byn. De är precis på väg att gå när Tracy och Carly kommer in. Carly som sett Vanessas bil utanför hennes hus trodde att de skulle undvika Frank om hon gick till puben. Tracy får syn på sin far och hon blir väldigt besviken över att få reda på att han ska bo hos Vanessa. Charity däremot är glad över en ny man i byn.
 
Lisa, Zak och Jermaine är på sjukhuset och medan Jermaine är hos Belle så får Lisa och Zak prata med läkaren. Han säger att Belle kommer att flyttas till Surrey, massa mil bort, eftersom de inte har möjighet att ha kvar henne på sjukhuset.
 
David försöker övertala Tracy att ge sin far en andra chans och han jämför med när han träffade Eric första gångerna och det inte gick så bra men nu har de en fantastisk kontakt.
 
Dan frågar Ross om råd hur han ska hantera Kerry som är överdrivet snäll. Därefter kommer Kerry till Ross och säger att hon tänker berätta för Dan om vad som hänt. Ross säger åt henne att låta bli för det kommer inte göra Dan lyckligare utan snarare krossa honom. Kerry säger att hon måste vara ärlig för hon förtjänar inte Dan.
 
Tracy kommer in på puben och precis då hör hon Frank säga till Vanessa att hon är det som betyder allt för honom. Tracy går ut men David övertalar henne att försöka ge Frank en chans ändå. När hon kommer in igen så ber Frank om ursäkt men han pussar bara Vanessa på kinden.Tracy sitter sedan med dem och David och Eric. När hon får tillfälle så tar hon Erics kreditkort.
 
Lisa får veta att Belle ska flyttas till ett annat sjukhus redan nästa dag. Hon får panik och börjar ringa runt för att höra om det finns någon privatklinik där Belle kan få plats och dessutom ringer hon banken för att försöka ta lån för att kunna bekosta vården. Tyvärr är det svårt för henne att få några lån.
 
Priya är orolig för Rakesh som inte hör av sig men när han väl ringer så har hon inte hört det. Hon bestämmer sig för att försöka sälja huset själv medan han är i Lahore. Leyla lovar att hjälpa henne genom att bjuda in ett gäng byggherrar på mingel.
 
Ross ringer till Kerry för att be henne hålla tyst. Hon kommer fram till att hon inte ska säga något för att inte såra Dan. Precis då kommer Dan ned för trappan och hör henne, han smyger upp igen men nästa dag konfronterar han henne. Kerry låtsas inte förstå men tillslut säger hon att hon pratade med Ashley om deras problem. Ashley som står vid bardisken kan inte säga så mycket eftersom han tror att han glömt samtalet men ha erjbuder dem ett nytt samtal tillsammans alla tre. De träffas hos Ashley för att prata om vad Dan gjort med Nicola och hur det påverkat dem. Efteråt säger Dan att från och med nu vill han att de är ärliga mot varann och Kerry håller med.
 
Tracy stämmer träff med sin far på kaféet. När han beställer kaffe så lägger hon Erics kreditkort i Franks ficka på kavajen som ligger på soffan.
 
Eric upptäcker att hans kreditkort är borta. Givetvis leder Tracy dem till vilka som satt vid samma bord när kortet försvann. Eric ringer polisen som kommer till puben och arresterar Frank. De hittar kortet i hans ficka. Frank säger att han är oskyldig medan han förs bort. Vanessa säger till Tracy att det viktiga är att de håller ihop nu när de äntiligen hittat varann.
 
Tracy mår dåligt efter det hon gjort så hon erkänner för David. Han blir besviken över att hon är så illvillig. David går ifrån henne och säger att han inte vill gifta sig med henne längre.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag hade helt fel om Ross häromdagen. Han verkar faktiskt inte vilja förstöra mellan Dan och Kerry.

Hoppas Vanessas och Tracys pappa håller stilen ett tag och inte ramlar ner i byns "olycksträsk" för snabbt. Kul med ny karaktär tycker jag.

2017-04-28 @ 18:01:50
Postat av: Jag bara

Jag tycker illa om att en del utnyttjar Ashleys senilitet på det sättet som
Kerry gjorde idag. Han är väl förvirrad så det räcker. Elakt!

2017-04-28 @ 21:02:00
Postat av: Peter H

Kerry är helt enkelt för korkad för att kunna bry sig så värst mycket om någon annan än sig själv.

2017-04-29 @ 00:43:32
Postat av: Anders

Tyckte nog att Tracy överreagerade något när hon satte dit sin farsgubbe för stöld.

Kerry sedan.. Ja vad ska man säga... Hon beter sig som en snorunge som blivit påkommen med att nalla sprit ur föräldrarnas barskåp (Som far till två sextonåriga tjejer så vet jag hur en sådan ser ut hahaha)

2017-04-29 @ 00:53:16
Postat av: Hedda

Tyckte det var roligt att de nyfunna systrarna hade en fejd angående en Barbie-jeep från barndomen. Vanessa är väl ca 40 år, och Tracy 27.

2017-04-29 @ 06:32:27
Postat av: Edna

Han Frank är ganska tjusig, kul med en manlig karaktär som är lite ögonfröjd ;)

2017-04-29 @ 07:26:12
Postat av: jackson

Ja, snygg är han, Frank, men.....

2017-04-29 @ 07:48:43
Postat av: Frk Höger

Hedda, Vanessa sa ju tidigare att hon fått en barbiejeep fast hon inte alls var intresserad av det men det kanske inte är så konstigt för om hon är 13 år äldre och Tracy fick den när hon var 7-8 år så...
Det låter ju inte riktigt som om manusförfattarna tänkt efter.

2017-04-29 @ 08:31:00
Postat av: AnnaS

Skiljer det så mycket i ålder på Vanessa och Tracey? Men jag förstår att Tracey är ledsen över jeepen fortfarande. En del saker är svåra att komma över, även om man egentligen vet att det inte är nåt att bry sig om.

2017-04-30 @ 00:24:40
Postat av: Anders

@AnnaS: Jag har bestämt för mig att Vanessa i ett samtal med Rhona sade någonting i stilen "Jag fyller snart fyrtio och är tillsammans med en nittonårig halvvuxen kille". Tracy är enligt egen utsago 27 bast, så tretton år torde vara åldersskillnaden.

Om man sedan antar att Tracy var i femårsåldern (Eller fyra för att vara generös) när Frank snodde tillbaka Barbiebilen, så borde Vanessa ha varit i 17-18:årsåldern dvs alldeles för gammal för sådana leksaker. Låter som att manusförfattarna inte hade tänkt efter riktigt innan dom publicerade, precis som Frk Höger här ovan säger. :-)

2017-04-30 @ 17:19:19
Postat av: Såpa fantast

Jag trodde inte att Vanessa har Tracy hade träffats förrän Tracy flyttade till byn.

2017-04-30 @ 19:42:37
Postat av: Frk Höger

Nej de har inte träffats tidigare, de visste ju inte ens om att de hade en syster. Det har inte framkommit något som säger att de skulle ha träffats när de var yngre.

2017-04-30 @ 20:51:10
Postat av: Jonas

Vanessa fyllde ju 39 för några månader sen, så det är väl rimligt att tro att hon åtminstone har fyllt 40.

2017-05-01 @ 08:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0