En rosa jeep

Inskrivet kl 22:22
 
Kerry gör allt för Dan och Nicola gör allt för Jimmy. De ses sedan alla fyra på puben så Kerry tycker att de ska sitta vid samma bord. Det blir lite pinsamt så Nicola och Jimmy går därifrån.
 
Ross söker upp Moira och skäller ut henne för vad hon gjort. Det gör att hon säger till James senare att hon vill sälja gården och flytta.
 
Priya köper en resa till Rakesh så han kan hälsa på sin dotter i Lahore. Han blir inte alls glad utan skäller ut Priya.
 
David söker upp Vanessa för att be henne försöka bli sams med Tracy. Vanessa vägrar och hon har heller ingen lust att fira Tracy som fyller år nästa dag.
 
Letandet efter Belle fortsätter. Polisen kommer och talar om att det är färre poliser som deltar eftersom de behövs på annat håll. Joanie föreslår att de ska gå ut med en efterlysning i tv men även det vill polisen vänta med.
 
Belle lever på gatan och hon har väldiga problem med att Ellie försöker styra hennes liv.
 
James försöker övertala Moira till att inte sälja gården. Han erkänner för henne att han älskar henne och alltid har gjort det. Moira blir arg och säger åt honom att släppa de tankarna på en gång.
 
Jimmy försöker bygga ihop sitt skjul med det blir snett så han går iväg och surar. Nicola hittar honom i Ashleys piratskepp. Hon lyckas få ut honom därifrån och de blir sams igen.
 
Priya är ledsen över att Rakesh inte verkar vilja ha henne även om han säger att han vill det. När hon försöker få honom till att ha sex så lyckas han inte få till det. Hon tror att han inte attraheras av henne längre så efter en middag på puben så kräks hon utanför deras hus när inte Rakesh ser.
 
James är på väg att tala om för Emma att de borde ta det lugnt i förhållandet och med husköpet men hon får panik när hon tror att han tänker göra slut. Det slutar med att han lovar henne att vara kvar och att de kanske kan flytta in på nya gården tidigare än beräknat.
 
Vanessa kommer in på salongen när Tracy precis får en hårtvätt så Tracy ser henne inte. Bernice och Tracy pratar om födelsedagar så Vanessa hör om Tracys berättelse om en Barbiejeep hon fått men som pappan tagit tillbaka efter några dagar. Det gör att Vanessa smyger ut från salongen och söker upp David för att hon vill vara med och göra Tracys födelsedag speciell. Hon vill återgälda den Barbiejeep hon fått en gång som liten som då varit Tracys från början.
 
Adam och Holly lovar att hjälpa sin mor på gården om hon behåller den.
 
Lisa säger att hon vill börja jobba för hon tror inte Belle kommer att komma hem igen.
 
Belle ligger och halvsover utanför en port inne i stan. Tre unga killar går förbi henne och sliter ifrån henne jackan hon har som täcke.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Kerry är som en vuxen "fjortis". Tom klädseln.

Ross, som har ställt till med så mycket skit, är själv så oerhört lättsårad och inne på att anklaga andra för deras misstag.

2017-04-26 @ 12:21:08
Postat av: Edna

Varför fick Rakesh en biljett till Lahore av Priya? Vad/vem finns i Lahore?

2017-04-26 @ 12:53:00
Postat av: Såpa fantast

Rakesh åker till Lahore för att besöka sin dotter. Han är så oroad över sin ekonomiska situation att det går ut över hans äktenskap. Jag blev helt paff när James erkände för Moira att han älskar henne och det har han alltid har gjort och vill vara med henne. Jag kan inte ens föreställa mig vad Emma skulle göra om hon fick reda på det. Jag kan förstå Ross att han är arg på James. Han vill inte att Emma blir sårad och han kanske anar vad hon blir kapabel till om hon får reda på vad som hände mellan James och Moira.

2017-04-26 @ 14:25:27
Postat av: anonym

Vill inte att moira lämnar serien!! Nehej!! Var är cain egentligen?

2017-04-26 @ 15:42:14
Postat av: Edna

@såpa fantast: aha!
@anonym Cain har lämnat byn, sitter och tycker synd om sig själv någonstans. Mest troligt är han hos Debbie

2017-04-26 @ 16:07:11
Postat av: Jag bara

Impulskontrollen är totalt obefintlig hos de flesta i Emmerdale.

Nej, Moira får inte försvinna.

Antar att Kerry ska axla Vivs mantel i serien.

Förvånande att så många struntar i en ung tjej som sover vid sopcontainrar. De kan väl ringa polisen åtminstone, så de kan kolla.

2017-04-26 @ 17:57:03
Postat av: Ylva

Undrar hur länge Ross kan låta bli att skvallra till Dan om sitt "äventyr" med Kerry?

Synd om Priya som fått tillbaka sin ätstörning. Hoppas det är tillfälligt.

2017-04-26 @ 18:18:08
Postat av: jackson

Så jobbig som Rakesh är nu vore det inte konstigt om Priya fick tillbaka sin sjukdom. Kopplade inte alls - trodde att hon möjligen kunde vara gravid.

2017-04-26 @ 18:30:23
Postat av: jackson

Hemskt att se Belle. Ingen reagerar. Förmodligen alltför många trasiga individer i trakten där hon befinner sig.

2017-04-27 @ 08:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0