Taxi 6 x2

Inskrivet kl 21:43
 
Kerry och Dan bråkar. Nicola och Jimmy bråkar. Kerry bråkar med Nicola.
 
Rhona lämnar Leo till Marlon så Paddy ska få träffa honom innan han flyttar. Hon åker till Italien med Pierce.
 
Aaron, Marlon och Chas har ordnat med en tysk ölkväll för Paddy så han ska känna sig hemma. Paddy beslutar tillslut att stanna.
 
Moira och James har varit hos advokaten för att prata om värderingen av James del av bondgården. På väg hem blir de ståendes ett tag för en åsna står mitt på vägen. Det slutar med att James och Moira hånglar avklädda i baksätet i en av taxibilarna. Hon glömmer sin bh när hon plötsligt får bråttom därifrån.
 
Kerry super sig full och flirtar med Jimmy som först blir lite smickrad men sedan säger stopp. Hon ber då Ross att köra henne till stan. Han får fel på bilen så Kerry flirtar in sig hos honom och de har sex i den andra taxibilen.
 
Priya blir frustrerad över att Rakesh inte vill vara med henne och hellre sover på soffan. Han säger att det inte är något utan bara råkat bli så.
 
Rishi frågar Priya om de ska ta en order på att göra erotisk choklad. Joanie hör att de behöver ny personal så hon säger till Lisa att tänka på sitt jobb. Lisa blir förbannad för hon tänker inte jobba förrän Belle kommit till rätta.
 
Kerry kommer hem på morgonen efter att ha festat under natten. Hon råkar höra om vadet mellan Pete och Ross så hon blir jätteledsen.
 
Pete hittar en bh i en av taxibilarna. Han ger den till Emma. Sedan hör han från Ross att Ross vunnit vadet och när de ses på verkstan inser Pete att Ross varit med Kerry.
 
Moira och James bestämmer sig för att ingen ska få veta vad som hänt mellan dem. Hon säger att Emma skulle bli förtvivlad om hon fick veta. (Jag tror snarare att Emma blir ett riktigt psykfall...)
 
Jimmy förlåter Nicola och hon vill gottgöra honom med ett nytt skjul till tomten.
 
Kerry berättar för Bernice om vad som hänt och hon säger att ingen ska få veta något.
 
Dan och Kerry blir också sams. Hon förlåter honom för att han kysst Nicola.
 
Emma konfronterar familjen angående bh:n som hittades. Hon tror det är Ross dejt som glömt den men han säger att han inte hade den bilen. Emma inser att någon ljuger men då säger Ross att bh:n kan ha legat kvar sedan förra erövringen häromdagen.
 
Ross söker sedan upp James på gården. Han frågar vems bh:n är. James nekar först och säger sig inte veta med sedan erkänner han att han kysst Moira men att inget annat hände. Ross blir vansinnig över att James återigen sviker Emma, för förra gången hade hon fått ett psykbryt och försökt ha ihjäl sin son. Han säger att han tänker inte hjälpa James längre.

Kommentarer
Postat av: jackson

Paddy stannar alltså. Bara en tanke: Pierce visar sig så småningom vara tämligen mysko och Rhona tar Paddy till nåder igen.

2017-04-25 @ 14:14:03
Postat av: Ylva

Jackson: Inte alls omöjligt.

Jag tycker Paddys kompisar var riktigt gulliga mot honom på Puben idag när dom körde tyskt tema.

Förstår inte alls Ross resonemang när han anklagade James för att Emma nästan dödade honom när han var liten. Ok verkligen uselt att vara otrogen med Moira men för den skull ska väl inte en förälder försöka döda sitt barn. Emma är knäpp helt enkelt. Tycker jag.

2017-04-25 @ 14:22:01
Postat av: Såpa fantast

Det verkar som att Ross är på sin mammas sida. Det kan vara så att Emma blev knäpp av James otrohet.

2017-04-25 @ 14:38:16
Postat av: Jennifer

Men hur går det med lilla Belle, hoppas vi snart får se henne. Kerrys skådespelare är så bra tycker jag. Snacka om att få leva ut som trash..

2017-04-25 @ 14:42:26
Postat av: Såpa fantast

Kerry är byns bimbo. Man kan nog inte kalla henne trash. Hoppas att Belle kommer att hittas snart och få den hjälp hon behöver.

2017-04-25 @ 15:01:52
Postat av: Anders

Jösses vad det skall kucklas i byn! Först Nico och Dans relativt oskyldiga kyss, sedan Moira och James grovhångel och till sist Kerry och Ross "Biltur".

Man undrar ju om författarna lider av förtryckta swingersfantasier eller något hehehe.

2017-04-25 @ 16:10:47
Postat av: Edna

Tycker det är jobbigt nu, alldeles för mkt otrohet för min smak. Brist på fantasi hos manusförfattarna.

2017-04-25 @ 18:12:25
Postat av: Lena

Hellre lite för mycke kärlek än att de försöker döda varandra. Det är ju lite det ena eller deet andra i HTG. Håller med vad någon här skrev häromdagen (och vad jag skrivit 25 ggr nu minst) lite mer humor. Shadrach kan väl reinkaneras i nån av alla bebisarna.

2017-04-25 @ 20:39:01
Postat av: Anonym

@Lena kärlek? Ross och Kelly? Moira och James? Ingen kärlek alls. Bara onödiga misstag som kommer förstöra flera förhållanden.

2017-04-25 @ 21:38:38
Postat av: Anonym

Kerry...

2017-04-25 @ 21:39:14
Postat av: Stina

Den ende som verkar ha lite vett i huvudet just nu är Jimmy. Synd att Dan och Nicola inte bara kunde vara vänner, de trivdes så bra ihop

2017-04-25 @ 22:05:11
Postat av: Lena

Ja du anonyme där har du rätt. Kärlek är väl kanske inte rätt ord men hellre "vad man nu än vill kalla det" än våld i mitt tycke.
2017-04-25 @ 23:03:13
Postat av: Lena

Ja du anonyme där har du rätt. Kärlek är väl kanske inte rätt ord men hellre "vad man nu än vill kalla det" än våld i mitt tycke.
2017-04-25 @ 23:03:13
Postat av: AnnaS

Pierce kommer nog inte att bli så nöjd när Paddy är kvar i byn! Undrar vad han är ute efter egentligen. Ska han hämnas på Paddy, vilket jag iofs kan förstå, kommer ju Rhona att bli sårad också och hon har väl inte gjort nåt fel i det här?

2017-04-26 @ 03:26:34
Postat av: ELIZA

Men detta "gökarunt" vad tillför det?? Och Kerry´s agerande är ju mer än omoget...OK, jag fattar väl att det ska föra handlingen framåt, men en kyss var väl nu inte hela världen..Nu hade det kunnat bli två separationer i stället... Säger jag som skulle tagit ut skilsmässa...Ha ha ha ha ...

2017-04-26 @ 08:41:59
Postat av: jackson

Om det enbart är hämnd för Pierces del lär han nog blankt strunta i Rhonas känslor. Hans blickar ser ju helt vansinniga ut ibland.

2017-04-26 @ 09:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0