Massa kyssar på villovägar

Inskrivet kl 22:21
 
Laurel föder barn i soffan hemma med Ashleys hjälp. (Ja det var en väldigt ren och fläckfri förlossning). Det kommer en barnmorska dit och kollar till barn och moder. Båda mår bra och Laurel och Ashley bestämmer att flickan ska heta Dotty efter hans mamma.
 
Paddy och Rhona träffas för att prata ut. När hon säger att det är dags att gå vidare så pussar Paddy henne men hon drar sig undan direkt och talar om för honom att hon är lycklig med Pierce.
 
Kerry har fått hjälp av Amelia att ordna schemat så hon hinner inte lyssna på Dan som ska iväg till första arbetsdagen på vårdhemmet.
 
Charity försöker fortfarande att få Cain till att visa att de är ihop inför alla men Cain är så besviken på henne att han packar väskan och drar.
 
Dan kommer hem från vårdhemmet och han mår lite dåligt då en kvinna dött. Kerry som fått problem med schemat Amelia gjort har återigen inte tid att lyssna på honom så han går över till Nicola. Nicola blir glad och säger åt Jimmy att gå ut med barnen. Dan och Nicola sitter och pratar och plötsligt kommer de så nära att de kysser varann. Precis då kommer Elliot hem och ser dem.
 
Paddy nämner sin kyss med Rhona för Rishi och Jimmy när de ses på puben. Pierce som också kommit dit får då höra att Paddy kysst Rhona. Paddy ber om ursäkt och säger att det var hans fel och han kommer inte göra om det eftersom Rhona sagt åt honom att hon är lycklig med Pierce.
 
Pierce går hem och när Rhona kommer hem konfronterar han henne om kyssen. Hon hade nämligen inget sagt tidigare. Rhona ber om ursäkt och Pierce låtsas vara glad men när Rhona går ut så kramar han sönder ett vinglas så han får skärsår i handen.
 
Ross och Pete tävlar om vem som kan ragga upp en tjej först. De slår vad om 100£.
 
Emma säger åt James att han måste prata med Moira om hans del av gården. James känner att det inte är läge eftersom Moira är ledsen över skilsmässan och hon har problem med inhyrd arbetskraft på gården. Han säger ändå till henne att han vill sälja sin del eftersom han och Emma vill satsa på Wylies gård. Moira svarar att hon ska prata med advokaten i morgon.
 
Elliot är tvär och bråkig när han är på lekland med Rodney. Väl hemma försöker Nicola att prata med pojken och det visar sig att han är sur för kyssen han sett. Nicola förklarar att Dan bara försökt att göra munmotmunmetoden för att lära sig livräddning.
 
Paddy känner att han inte har något kvar i byn så han funderar på att flytta till Tyskland för alltid. Marlon blir ledsen och ber Rhona att prata med Paddy så han kanske kan stanna. Rhona pratar med Paddy och ber honom att tänka på Leo. När Pierce får veta att hon träffat Paddy igen blir han svart i blicken men säger att allt är okej.
 
Pierce bokar en resa för Rhona och honom till Italien och de ska åka nästa dag. Rhona inser att de ska vara borta tills Paddy eventuellt flyttar men blir sedan ändå glad över resan.
 
Nicola och Jimmy går till kaféet med barnen. Dan, Kerry och Amelia kommer dit och när han ser att Nicola kysser Jimmy så vill han inte vara sämre så han kysser Kerry. Elliot ser det och pikar honom om att Dan övar munmotmun idag igen precis som med Nicola. Dan erkänner för alla att han kysst Nicola. Kerry blir ledsen och går därifrån. Hon har väldigt svårt att förlåta honom.
 
Jimmy är också väldigt besviken och han är orolig över att Nicola kunde ha gått ännu längre om de inte blivit avbrutna eller att om hon gjort det en gång så kan hon göra det fler gånger. Nicola nekar givetvis och säger att det aldrig skulle bli så. Jimmy säger att deras äktenskap är över sedan går han upp till övervåningen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför har Nicola börjat med dessa hemska hårband? Döljer hon hårfästet av ngn anledning?

2017-04-24 @ 12:37:34
Postat av: Såpa fantast

Nicola har haft hjärnoperation efter att ha fått byggnadsstället i huvudet under branden. Därför använder hon pannbandet. Det gick bra med Laurels förlossning. Ashley var duktig som förlöste barnet hemma. Men en sak förbryllar mig. Gästerna satt på soffan där förlossningen ägde rum. Soffan borde ju vara full med bl.a. fostervatten inte ren och torr.

2017-04-24 @ 13:27:29
Postat av: jackson

Ja, Laurel såg inte speciellt medtagen ut efter sin dramatiska förlossning.

Pierces hemska blick lovar inte gott!

2017-04-24 @ 13:59:00
Postat av: Jag bara

Vad blev det då, pojke eller flicka? Fick kärt besök av världens bästa barnbarn och då är tv:n stängd.

2017-04-24 @ 14:12:51
Postat av: Såpa fantast

Undrar vem som lyckas vinna Rhona Pierce eller Paddy. Ingen av dem verkar ge upp. Jag hoppas på Paddy. Pierce ger mig kalla kårar.

2017-04-24 @ 14:14:58
Postat av: Såpa fantast

Det blev en flicka. Hon kommer att heta Dotty. Både mor och dotter mår bra.

2017-04-24 @ 14:16:31
Postat av: Jennifer

Dan tycker jag blir mer och mer intressant. Rätt spännande om han och Nicola blir ett par. Pierce huva han är kuslig, psykopat varning.

2017-04-24 @ 15:30:21
Postat av: Anders

Vad skönt att det gick bra med födseln och maken till näpnare bäbis får man leta efter, men jag undrar så smått om inte Laurel har en biltvätt mellan benen? Bäbisen uppvisade inte ett spår av vare sig blod eller fostersalva (Förutom en liten klutt på skalpen) så jag antar att så är fallet!

Hoppas att Nico och Dan håller tassarna i styr och inte börjar med något värre kuckel än ett par kyssar, men iom att detta är HTG så gör jag mig inga större illusioner om den saken... Synd om Jimmy och ungarna bara. Karln har ju redan förlorat hela sin biologiska familj och det vore väldigt taskigt att ta ifrån honom den lilla lycka som han har kvar.

Pierce blir bara obehagligare och obehagligare! För Cameron-vibbar när jag ser honom! Paddy har varit en idiot av rang, men jag hade ändå hellre sett att han och fina Rhona blev ihop igen än att hon blir fast i ett psykopatförhållande!

2017-04-24 @ 16:18:07
Postat av: Ylva

Jag tycker Rhona kan hitta ngn som är bättre än både psyko-Pierce och pajas-Paddy

2017-04-24 @ 18:32:21
Postat av: Anonym

@Ylva: Håller med!!!

2017-04-24 @ 18:42:12
Postat av: jackson

Yes, Ylva, tycker som Du!

2017-04-24 @ 18:57:35
Postat av: Anonym

Jag tycker att vissa par hör ihop. Rhona och Paddy är ett av dessa par. Paddy kanske är en pajas, men han är snäll trots att han har varit otrogen. Nicola och Jimmy är ett annat par. Hoppas att Nicola och Dans attraktion går över. Det är inte värt att fördärva sitt äktenskap.

2017-04-24 @ 19:23:55
Postat av: ELIZA

Har sällan sett fram emot en berättelse som nu!!! Läser era kommentarer och ryser ang Pierce... Inte FAN spelade min Boxer in idag...(fattar inte hur man får in smilys,så jag skakar bara på huvudet,annars hade jag lagt in en Djävul)...

2017-04-24 @ 19:49:26
Postat av: ELIZA

Uppskattar Din kommentar,Anders, du har känslorna på rätt ställe ang, Jimmy!!

2017-04-24 @ 19:52:38
Postat av: Jag bara

Rhona förtjänar verkligen en riktig karl. Finns det någon alls i Emmerdale just nu som skulle passa? Kommer inte på någon. Nikhil borde komma tillbaka, snygg och trevlig.

Hur sjutton "tänker" den här förbaskade stavningskontrollen? Den ville rätta Nikhil, till kokbok. 😂

2017-04-24 @ 21:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0