Bråck, en trimmer och en mobilserenad

Inskrivet kl 23:14
 
Kerry har inte så mycket arbetslust men ändå suktar hon efter Laurels jobb som arbetsledare. Laurel som snart ska vara mammaledig säger till Kerry att hon inte tänker vara borta de sex månader hon har rätt till för Rishi har bett henne komma tillbaka tidigare. Kerry beklagar sig för Ashley och de konfronterar Rishi som går förbi. Rishi nekar och precis då kommer Laurel och erkänner att hon ljugit för Kerry.
 
Paddy ska slåss med Pierce och efter lite flaxande så säger Paddy till Pierce att sticka för det är fortfarnde hans hus. Rhona försöker stoppa Paddy och tillslut får Marlon ta med sig en ledsen och besviken Paddy hem.
 
Chrissie har kommit till salongen och Bernice erbjuder henne ett glas vin och ansiktsbehandlingar. I smyg ska Bernice spela in samtalet med Chrissie och hon ställer sedan frågor om Andy. Chrissie håller fast vid att Andy är skyldig. Harriet (jag hade glömt bort att hon fanns, var har hon varit?) kommer in på salongen och hon vill också vara med att prova ansiktsbehandlingar. Bernice blir full och plötsligt blir hon aggresiv mot Chrissie och hotar henne med en hårtrimmer.
 
Lachlan umgås med Liv när Lawrence kommer hem. Lawrence gillar inte att Liv är där men för att inte göra Lachlan mer upprörd så föreslår han att de ska gå ut och spela cricket. Plötsligt får Lawrence väldigt ont och ramlar ihop. Liv och Lachlan ringer efter ambulans.
 
Paddy ska göra allt för att få sitt gamla liv tillbaka. Det innebär att när han hör sin och Rhonas låt på radion tar han sin mobil och skyndar sig för att spela låten för Rhona under hennes sovrumsfönster. Hon blir irriterad och talar om att det inte ens är deras låt från bröllopet. (Någon som hörde vilken låt Paddy spelade?)
 
Zak får tag på buketten som Paddy tänkt ge till Rhona. Det blir Joanie som får buketten istället, tillsammans med en ursäkt för att han ljugit för henne.
 
Cain lyckas återigen övertala Charity till ett möte på verkstan men när hon väl kommit dit ledsnar hon på att få kläderna förstörda av olja så hon säger att hon vill att han bjuder henne på middag och hotell om det ska bli en nästa gång.
 
Lachlan köper flygbiljett till Bangkok för att hälsa på sin pappa.
 
Lawrence har fått komma hem från sjukhuset för det vara bara ett bråck han fått.
 
Paddy blir sur för att alla verkar gilla Pierce så han tvingar Marlon till att också följa med så de kan se hur Pierce är när han tränar med Carly. De fyra ger sig ut på en cykeltur. Paddy är helt slut när de kommer tillbaka men han är fortfarande irriterad på Pierce som är så vänlig mot alla, inklusive Paddy.
 
Chrissie kommer till salongen och då passar Bernice på att be om ursäkt. Hon erkänner att hon tror på Chrissie eftersom Andy visat våldsamma tendenser förut.
 
Robert blir orolig när han förstår att Lachlan tänker åka till Thailand för att träffa sin pappa. Han lyckas få Lachlan till att berätta vad som hänt men precis då kommer Chrissie och Lachlan in på puben för att tala om att Robert är avslöjad. Chrissie är rasande över att Robert försökt lura hennes son. Robert märker hur nervös Lachlan är så han inser att grabben kommer att bryta ihop snart och berätta sanningen. Robert hotar med att ringa polisen, för att se hur Lachlan reagerar.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Hur i hela världen kan någon ens överväga att sätta Kerry som arbetsledare?

2017-04-20 @ 13:06:15
Postat av: Lisa

😂😂

2017-04-20 @ 13:52:51
Postat av: Jennifer

Lachlan är verkligen nära att bryta ihop. Belle hoppas jag vi får se imorgon. Kerry skulle nog inte vara så bra arbetsledare nej...

2017-04-20 @ 13:59:16
Postat av: Jag bara

Men, nu Paddan får du väl ta och ge dig! Hon vill inte ha dig, någonsin förhoppningsvis. Du har försuttit dina chanser. Slusk!

Kerry som arbetsledare, bra för arbetarna, dålig för arbetsgivaren. Vad sysslar de med på det stället förresten, kastar ner ett par karameller i en burk, man ser ju aldrig något som ser ut som arbete. Ett studiebesök på någon firma kanske vore en god idé, så man lite trovärdigare kan efterlikna ett företag.

2017-04-20 @ 14:32:19
Postat av: Ylva

Ja Paddy gjorde verkligen bort sig idag inte bara en utan flera ggr. Misslyckad slagskämpe/utkastare, misslyckad mobilserenad (fel 'Vår låt") och misslyckad cyklist. Vilken pajas!

2017-04-20 @ 16:04:18
Postat av: Lena

Inte behöver Lisa något skäl till att vara gnällig och arg. Det är ju hennes normala jag i alla lägen, bra som dåliga. Riktigt usel skådespelerska.

2017-04-20 @ 16:47:27
Postat av: Lena

Apropå skådespeleri så hoppas jag verkligen Bella kommer tillbaka hon är verkligen bra..

2017-04-20 @ 16:51:13
Postat av: Såpa fantast

Kerry passar inte som arbetsledare. Hon är lättsinnig, ytlig och oansvarig. Latare arbetare än arbetare i godisfabriken får man leta efter. De får kanske lön för att snacka, de gör inte mycket annat.

2017-04-20 @ 18:29:22
Postat av: ELIZA

Varför lämnade Paddy huset,för att bo hos Marlon?? Han hade ju både hus och klinik innan Rhona kom med i bilden...Och hon kan ju inte bo kvar för att hon har barn, Leo är inte Paddy´s...Skulle bli galen om jag var tvungen flytta ur MITT hus, och exxet sitter kvar med en ny kärlek...

2017-04-21 @ 06:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0