Tysk salami

Inskrivet kl 22:44
 
Megan säger till Holly att det inte är någon rehabklinik så Holly får inte jobbet. Dock ändrar sig Megan efter ett tag och söker upp Holly för att erbjuda henne jobb igen.
 
Lisa och Jermaine åker för att identifiera kroppen som hittats. Zak får veta det så han åker också till bårhuset. Han och Lisa går sedan in hand i hand medan Jermaine väntar utanför. De kommer ut och Lisa gråter men det är inte Belle som hittats död.
 
Robert berättar för Bernice att han försöker få Lachlan till att försäga sig så de kan hjälpa Andy. Han ber även Bernice att hålla tyst så det inte avslöjas, så de måste leva som vanligt. Bernice har dock en plan, hon lyckas efter många om och men boka in Chrissie för några skönhetsbehandlingar, som tack för att hon fått tillbaka lokalerna till skönhetssalongen
 
Lisa, Zak och Jermaine kommer hem från bårhuset. Joanie säger till Lisa att hon är ledsen och att hon vet hur det känns det de går igenom. Lisa blir rasande och skäller ut Joanie. Då säger Joanie att hon visst vet eftersom hon varit på bårhuset och identifierat sin dotter en gång i tiden, sedan går hon därifrån.
 
Pierce börjar träna med Carly men det gillas inte av Rhona. Hon blir misstänksam och när Carly börjar skicka sms till honom är Rhona nära att kolla hans mobil. Rhona erkänner det på en gång och hon säger att hon inte orkar med en otrohetsaffär till. (Är hon skild från Paddy eller bara separerad?) Pierce säger att han inte vill vara otrogen för han älskar henne. Hon blir glad och säger att hon älskar honom.
 
Lachlan umgås en hel del med Liv som kommer till Home Farm.
 
David påpekar att Tracy har samma sätt att ta undan håret från ansiktet som Vanessa.  Det gör Tracy irriterad och när hon hör från Brenda att Vanessa brukar beställa samma sak som Tracy så blir hon inte gladare.
 
Zak tröstar Lisa när alla gått hem. Hon somnar så han ringer till Joanie och säger att han ska ut och leta efter Belle tillsammans med Sam hela natten fast han stannar hos Lisa
 
Paddy kommer hem en vecka tidigare än planerat. Ingen är hemma hos Rhona så han går till Marlon men där kommer han precis när Marlon och Carly är nakna i vardagsrummet. De får klä på sig och Paddy får komma in för att prata. Marlon hinner inte säga något om Rhona och Pierce. Paddy är övertygad om att han vill leva med Rhona och Leo resten av sitt liv.
 
Joanie träffar Sam och får veta att han inte varit med Zak under natten. Hon konfronterar Zak när han kommer hem så han blir tvungen att erkänna. Joanie blir ledsen för att han ljugit eftersom hon hade förstått om han varit kvar efter den jobbiga dagen.
 
Paddy har gått hem igen men ingen är hemma. Stax efter kommer Rhona och Pierce hem men de ser honom inte så de börjar kyssa varann. Paddy tittar på dem förvånat. Då ser de honom...

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Tycker synd om Paddy. Trodde inte att Pierce o Rhona skulle hålla, Pierce visade trist kontrollbehov tidigare. Chrissie verkar ha återhämtat sig snabbt av vad som hände mellan henne o Rakesh, smidigt det löste sig med de 20 tusen pundet där...

2017-04-19 @ 14:03:49
Postat av: Ylva

Paddy kanske borde tänkt på att övverraskningar ibland kan gå snett;)

2017-04-19 @ 14:17:49
Postat av: Anonym

Inte synd om Paddy...han förstörde sitt äktenskap när han va otrogen med Tess.

2017-04-19 @ 14:51:58
Postat av: Anders

@Ylva: Ja verkligen! Emmerdale är ju byn där överraskningar så gott som alltid går snett hehe.

@Anonym:
Har också svårt att känna sympatier för honom just när det gäller Pierce-Rhona, men det var ändå kul att se honom igen. Var rädd att han skulle stanna i Tyskland för gott!

Kul (Och sedvanlig taskig tajming) när Paddy störtade in mitt i Marlons of Carlys lilla herdestund viftandes med en tysk salami! Behövs litet humor i den allmänna misären!

Ashley och Laurel syntes också. Undrade just vad dom hade tagit vägen!

2017-04-19 @ 15:26:31
Postat av: Anders

Undrar var Belle har tagit vägen? Blev litet smånervös när Zac och Lisa kom ut ifrån rättsläkaren. Trodde att det var dags för ännu en Emmerdale-tragedi.

Snuskdoktorn har faktiskt vuxit litet i mina ögon de senaste avsnitten. Först så trodde jag att han bara var en förtioårskrisande snuskgubbe sugen på lammkött, men han verkar faktiskt vara kär i Belle på riktigt, för annars så hade han ju lagt benen på ryggen så fort som han fick veta att graviditeten bara var ett påhitt.

Pierce och Carly däremot.. Bäddat för trubbel om man frågar mig!

2017-04-19 @ 15:40:23
Postat av: Anonym

Elakt av Lisa att inte ens be om ursäkt till Joanie när hon sa att hon inte fattar hur det känns, och Joanie berättade om sin döda dotter. Lisa är så galet självisk. Joanie är alldeles för bra för Dingles-familjen. Gillade också humorn med marlon, carly och korven haha. Underbar serie ändå

2017-04-19 @ 16:36:41
Postat av: Såpa fantast

Veterinärtjänsten i Tyskland skulle vara i 6 månader, så man visste att Paddy skulle komma tillbaka. Rhona hann inte berätta för honom och henne och Pierce. Det blir säkert en triangeldrama.

2017-04-19 @ 18:28:28
Postat av: Liv

Tycker inte ett dugg synd om Paddy, hur kan han bara komma och klampa rakt in så där efter allt. Lisa är så klart totalt obalancerad pga omständigheterna, hennes dotter saknas och de vet att hon mår dåligt. Vist var hon lite elak mot Joanie men Joanie är ju där och lägger sig i hela tiden, hade blivit tokig på henne för länge sen.

2017-04-19 @ 19:54:51
Postat av: Anonym

@Liv jo men Joanie är ju gift med Zac, så inte så märkligt att hon vill hjälpa till. Vore ju värre om hon struntade i Belle?

2017-04-20 @ 06:59:14
Postat av: ELIZA

Lider med Joanie,det dög att passa upp på Zak och Belle, när Lisa var hos sin släkting,så länge hon inte visste om vad som hände hemma...Det är inte lätt att komma in i en familj,med tidigare barn...Barn och barn,även vuxna "barn"...Fråga och vara omtänksam, nä kom inte här och bry dej...Och frågar man inte, så undras det...Varför bryr du dej inte...Då är den stora frågan...Varför föds man inte med fler ben att stå på??? Men i vissa förhållanden man sett,skulle det inte räcka med hur många som helst...Blir ändå fel...

2017-04-20 @ 13:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0