Gå runt i cirklar

Inskrivet söndag 16/4 kl 08:55
 
Tack för alla fina påskhälsningar. Hoppas ni har en trevlig helg =)
/Marie
 
Vanessa lovar Chas att inte ställa till med fler bråk på puben.
 
Dan söker jobb som volontär på ett vårdhem för att få erfarenhet. Kerry blir sur eftersom det inte ger något betalt. Först måste han bara bli godkänd på slutprovet så kan han söka tjänsten.
 
Rakesh kommer till Home Farm med kontraktet på husförsäljningen men Chrissie skriver inte på utan hon river det. Rakesh blir förbannad men hon säger att han bröt sin del av avtalet därför kan hon inte hålla sitt löfte.
 
Chas varnar Cain för Charity och hon håller ett öga på dem båda när de är på puben. Cain försvarar dock Charity för att hon hjälper till att leta efter Belle. De andra i Dinglesklanen blir förvånade över att Cain plötsligt ändrat sig.
 
Priya ser Chrissie dricka champagne på puben. Hon tror att Chrissie firar att köpet har gått igenom men Chrissie talar om att det aldrig blev av. Priya söker upp Rakesh som måste erkänna att de inte sålt huset. Hon tror att det är Chrissie som är intresserad av Rakesh och att det är därför hon affären inte blivit av så hon går tillbaka till puben och skäller ut Chrissie för att ha flirtat med en gift man. Rakesh försöker få bort Priya därifrån innan Chrissie säger för mycket.
 
Vanessa försöker bli sams med Tracy genom att bjuda på kaffe och kaka men Tracy är inte intresserad utan kör ut henne.
 
Chrissie träffar Rakesh och säger att hon trots allt vill ha en natt med Rakesh. Om han går med på att tillbringa en enda natt med henne så kommer hans pengaproblem att lösas.
 
Cain säger åt Charity att komma till verkstan när han är där och sedan sliter han in henne och låser dörren för att de ska få vara ifred. Efteråt säger han åt henne att glömma det som hänt.
 
Dan klarar sitt slutprov och han får jobbet på vårdhemmet. När han kommer hem och vill fira säger Kerry åt honom att lugna ned sig eftersom Zak mår så dåligt över att Belle är försvunnen. Zak känner det som om de bara går runt i cirklar, precis som Belle sa till sig själv när hon klev av bussen.
 
Nicola ska ut med familjen men hon retar sig på Jimmy hela tiden så han tar barnen och går iväg så hon får vara i fred. Hon möter Dan som firar ensam så hon bjuder hem honom och de dricker vin tillsammans. De blir lite onyktra men har kul ihop. De märker att de dras till varann så Nicola  avbryter allt och ber honom att gå.
 
Priya kan inte betala en faktura från fabrikens konto för att det inte finns pengar kvar. Hon upptäcker att kontot har bytt lösenord och banken vill inget säga. Rishi försöker också få reda på vad som hänt. De säger åt Rakesh att kolla upp kontot då han har ett direktnummer till banken.
 
Holly lyckas tjata till sig en provfotografering av ett bröllop hos Megan.
 
Charity kommer till verkstan och förför Cain trots att hon sagt att nästa gång de har sex ska det vara i en säng.
 
Rakesh känner sig så trängd att han kontaktar Chrissie och säger att han kommer över till henne ikväll.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Har inte hunnit se idag, men vill, ÖNSKA ALLA EN TREVLIG PÅSK!! SIST, MEN INTE MINST MARIE,SOM GÖR OSS ALLA SÅÅ GLADA MED DENNA BLOGG!!!

2017-04-13 @ 12:19:14
Postat av: Peter H

Chrissie ser ut som Prins Valiant med den där frisyren.

2017-04-13 @ 12:45:31
Postat av: Ylva

Nu tjatar jag men tycker Chrissie ser ut som Dawn French. Fast smalare men URDÅLIG skådespelare. Vilket inte Dawn French är.

Glad påsk till alla på denna blogg. Särskilt till Marie!

2017-04-13 @ 13:09:01
Postat av: Jennifer

Har heller inte sett avsnitten idag än men som sagt vilken härlig blogg det här är. Hem till gården är en serie som jag bara älskar. Svår att leva utan!

2017-04-13 @ 13:19:02
Postat av: Stina

Prins Valiant, det stämmer! Hoppas att det inte blir något mellan Dan och Nicola, jag tyckte det var så fint när de var vänner

2017-04-13 @ 16:25:56
Postat av: Edna

Vad håller Chrissie på med? Varför vill man tvinga någon att hoppa i säng, och varför går Rakesh med på det? Kan det inte flytta in ngn normal familj som inte blir helt koko där uppe på Home farm??

2017-04-13 @ 20:03:08
Postat av: Jonas

Håller med om både Prins Valiant och att hon är en usel skådespelare. Rakesh är riktigt dum nu, men det beror väl på desperation. Det borde väl vara uppenbart att Chrissie vill ha honom i säng för att kunna ha ytterligare något att hota honom med. Hon kommer säkert att filma händelsen. Eventuellt kanske hon bara vill reta Priya, eftersom gissningsvis inte kan släppa att hon var otrevlig mot henne inne på puben.

Synd att Edna inte är kvar och kan styra upp moralen i byn.

2017-04-14 @ 07:40:26
Postat av: Madeleine

Var ett tag sedan jag tittade...Chrissie är så irriterande, hennes röst och stelopererade mun, kanhon rör ju inte på munnen, snacka om att sila snacket...
Vad snygg Chas är i sin nya frisyr medan Charity har fullt med extensions i håret.

2017-04-14 @ 10:34:26
Postat av: Jonas

Kunde verkligen inte se att David och Tracy respektive Marlon och Carly skulle bli tillsammans. Var helt övertygad om att David och Carly skulle bli ett par. Antar att Emmerdale inte alltid är förutsägbart.

2017-04-14 @ 11:49:38
Postat av: Wild one

Fssfasf

2017-04-14 @ 11:49:58
Postat av: AnnaS

Cain och Charity ihop igen alltså... Jag gillade Cain och Moira som par, men han och Charity är ju ebb match made in hell...

Jag gillade både Chrissie och Rakesh ett tag, inte längre. Chrissie måste ha nån baktanke, varför skulle hon betala en massa för en natt med Rakesh?

Jobbigt när det ska kastas mat och dryck på puben.

2017-04-15 @ 02:03:55
Postat av: AnnaS

Glad påsk alla!

2017-04-15 @ 02:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0