EllieBellie

Inskrivet kl 21:49
 
Lachlan är nära att bryta ihop. Han vill inte gå på en familjemiddag som Diane anordnar. Plötsligt hör han något som rasar i huset. Chrissie går och kollar vad det kan vara och Lachlan är övertygad om att det är Andy som kommit tillbaka för att avslöja honom. Chrissie säger att det var en lampa som blåst omkull för att ett fönster varit öppet.
 
Robert har smygit runt på Home Farm för att ta ett foto av ett foto som Lachlan har bredvid sängen. Bilden är på Lachlan och hans far. Robert använder bilden för att få Lachlan att svara på "Dannys" mail. Det lyckas och Lachlan svarar att han saknar sin far.
 
Carly vill gå ut och festa med Vanessa men det slutar med att Carly går till puben med Pete och Vanessa går på barntimme på kaféet. Carly säger till Pete att hon bara vill ha roligt för hon är inte ute efter ett förhållande, samtidigt har hon svårt att inte titta på Marlon.
 
Jermaine träffar Angie på puben och hon säger att hon vill ha allt efter skilsmässan. Belle kommer dit och Angie går därifrån. Belle visar Jermaine en ultraljudsbild och hon säger att hon redan varit på besöket. Jermaine blir besviken över att inte ha fått chansen att följa med.
 
Angie upptäcker att hon glömt sin väska på puben så hon går tillbaka. Inne på toaletten hör hon Belle prata med Ellie om att hon inte är gravid utan tvingats ljuga om det.
 
Moira får höra att Cain och Charity har skumraskaffärer på gång. Hon försöker övertala Cain till att låta bli men han tänker inte sluta om hon ändå inte vill ha honom tillbaka. Moira ber honom att tänka på Kyle åtminstone.
 
Charity ordnar kläder för att hon och Cain ska lura datanördar på konferens. Hon får åka iväg själv till en början men när hon är på plats så sms:ar Cain och säger att han inte kommer. Charity blir besviken men bestämmer sig för att göra något på egen hand. Hon flirtar in sig hos en man men sedan ringer hon Cain och ber honom hjälpa henne.
 
Angie avbryter firandent på puben. Dingles firar för de fått se Belles bild från ultraljudet. Angie säger vad hon hört på toaletten och alla blir arga på henne för att hon ljuger. Belle får panik och rusar därifrån.
 
Cain kommer och räddar Charity från mannen på hotellet men inser ganska snabbt att hon lurat honom att komma dit. Charity drar iväg Cain för att kyssa honom i städskrubben men då blir han förbannad och går iväg. Han talar om för henne att Belle ljugit om graviditieten. Charity låtsas som om hon inte veta något. Cain tror henne inte eftersom Belle haft en ultraljudsbild på Noah. Charity säger att Belle måste ha stulit den.
 
Belle mår fruktansvärt psykiskt och kommer in på kaféet där barntimmen håller på. Hon bryter ihop och sätter sig på golvet och gråter. Megan ringer till Lisa och Dingles kommer för att hämta Belle. De åker hem och bäddar ned Belle så hon ska få vila. Lisa är rasande på Jermaine som inte sett några som helst tecken på att Belle varit nära ett sammanbrott De har ringt efter sjukvårdare men när personalen kommer så har Belle rymt.

Kommentarer
Postat av: Anders

Dramatiskt värre idag! Stackars Belle!!! Hoppas att hon kommer tillrätta illa kvickt!!

Bra James Bondat av Robban dessutom! Andy har varit ett inventarium i serien sedan nittiotalet och det vore synd om han skulle bli tvungen att "Flytta till Spanien", Australien eller Sydamerika där de flesta pensionerade HTG-skådisar verkar hamna!

2017-04-10 @ 13:09:19
Postat av: Jag bara

Glöm inte Portugal eller Irland. Jag tycker också det är synd om Andy försvinner. Det tar alltid tid att lära känna nya karaktärer. De kommer lite väl tätt.

2017-04-10 @ 14:39:24
Postat av: Ylva

Håller med er som skrev före mig. Jag "älskar" inte Andy men vill ändå inte att han försvinner ur HTG. Dessutom gillar jag samspelet mellan honom och Robert.

En annan privat reflektion: Chrissie börjar se ut som en smal Dawn French (The Vicar of Dibley bl.a.)

2017-04-10 @ 14:51:52
Postat av: jackson

Har det endast sänts ett avsnitt idag? Har försökt se avsnitt två både på Play och annorstädes, men lyckas endast få fram det som skulle ha sänts kl 12:00 och som flyttades fram till 12:30. Har det andra utgått?

2017-04-10 @ 16:27:30
Postat av: Ylva

Båda avsnitten sändes på "real-TV". Men senare än vanligt.

2017-04-10 @ 16:36:13
Postat av: AnnaS

Charity börjar tappa stinget om det där är vad hon menar med en jättetajt klänning!

Skönt att Belle blivit avslöjad.

2017-04-10 @ 16:53:05
Postat av: Peter H

Ingen såg Belles återfall i psykisk sjukdom. Märkligt.

Är det så att även Lachlan håller på att få en släng av schizofreni? Han betedde sig lite märkligt idag.

Hoppas att Andy blir kvar. Han är en av grundpelarna i serien, även om många här verkar tycka illa om honom.

Och så hoppas jag att de som har kunskap om vad som händer i framtiden håller den för sig själva.

2017-04-10 @ 17:36:32
Postat av: Jennifer

Hoppas också på att Andy återvänder,han är intressant hade en misshandelsperiod. Kom inte ihåg vad tjejen han levde med som han slog hette. Sen hans mer mjuka sida. Snygga muskler har han också att titta på! Herregud stackars Belle, kan man bli frisk från det tillstånd hon är i ?

2017-04-10 @ 17:54:56
Postat av: Såpa fantast

Jag tror att Belle hamnade i det psykiska tillståndet för att hon slutade ta sina mediciner och av rädslan att förlora Bailey och föräldrarnas skillsmässa. Jag hoppas också att Andy kommer tillbaka.

2017-04-10 @ 19:26:59
Postat av: AnnaS

När jag skrev att Andy försvann baserade jag det på att de spelade musik i den scenen. Det gjorde de också när Alicia och David åkte till Portugal har jag för mig, (och då skrev nån att när det spelas musik försvinner de för gott) men David kom ju tillbaka. Det var ingen medveten spoiler från min sida. Hursomhelst är det ju öppet för en återkomst. Fast jag hoppas inte.

2017-04-10 @ 21:14:33
Postat av: AnnaS

Tjejen som Andy slog hette Jo. Han var ett riktigt svin då och misshandlade henne grovt. Det började med att hon flyttade in på gården som Andy och Katie hade och gick omkring i pyttesmå shorts och tajta toppar hela dagarna om jag minns rätt, så till slut blev hon och Andy ihop bakom ryggen på Katie. (Det är så jag mins det iaf)

2017-04-10 @ 21:25:08
Postat av: Jonas

Kan klåparna på TV4 aldrig bestämma sig för när de ska visa programmet? Missade andra avsnittet idag på grund av att de bytte tid. Första avsnittet slutade dessutom spännande.

2017-04-10 @ 21:45:32
Postat av: jag bara

Idag var det väl ändå befogat med att flytta programmet eller ställa in. Det förstod man ju att de skulle efs det hade utlysts en tyst minut kl 12.När orsaken är skidor blir jag arg, när offer ska hedras, för att en äcklig skit som bla mosar en elva åring, blir jag inte det-

2017-04-11 @ 04:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0