Akta stuuuuupet

Nu är jag hemma igen från sjukhuset så jag kan börja titta ikapp på vad som händer i Jämmerdalen. Det kommer att bli kortare resuméer.
 
Trevlig helg!
Inskrivet torsdag 8/9 kl 08:46
 
Adam söker upp Rakesh för att få råd om hur man söker vårdnaden för sitt barn. Priya får veta det och varnar Rakesh för vad som kan hända om Adam börjar strida för sin son. Rakesh ser till att Rhona råkar höra när han nämner vad Adam är ute efter och hon letar upp Adam och skäller ut honom. Hon säger att det är inte vad Vanessa behöver just nu. Adam och Rhona går till Vanessa för att prata. Vanessa blir först arg men Adam ger sig inte utan stannar kvar för att hjälpa henne. Det slutar med att de båda kommer överens om att han inte ska ansöka om ensam vårdnad utan de ska kämpa ihop.
 
Laurel jobbar första dagen på fabriken. Kerry är bakfull och ligger på golvet för att försöka må bättre. De har massor att göra och ligger efter med arbetet så Jai är på Laurel om att de måste skynda på. Laurel blir stressad och går iväg på lång lunch. Doug kommer till fabriken för att kolla upp sin dotter. När Laurel återvänder så luktar han på henne för att se om hon druckit. Laurel blir förbannad men väl hemma så erkänner hon sedan för honom att hon varit nära att gå in på en pub på lunchen men att hon inte gjorde det.
 
Victoria bönar och ber Andy att följa med till sjukhuset när de ska försöka väcka Robert men Andy vägrar
Chrissie kommer dit även om de andra inte vill ha henne där. Hon pratar med Rakesh som säger att hon har rätt att vara där då hon fortfarande är gift med Robert. Chrissie erkänner att hon är orolig för att Robert kommer att säga att det var Lachlan som sköt honom, bara för att jävlas med henne.
 
Robert vaknar inte ur koman så läkarna bestämmer sig för att de får försöka igen någon annan dag.
 
Kirins försäljning går inte så bra. Rishi övertalar Jai att hjälpa Kirin då han ändå tillhör familjen. Jai erbjuder då Kirin att vara med på ett föräljarmöte nästa dag men Kirin tackar nej. Priya ber Kirin att ändra sig bara för att hålla ett öga på Jai eftersom hon är orolig för att Jai kanske faller tillbaka i missbruket. Kirin går med på det efter en viss tvekan.
 
Finn kommer hem för att fira Petes födelsedag. De ska ut på crossåkning i skogen. Andy följer med då han gör allt för att slippa Victoria.  Andy är grinig och förbannad så han drar iväg rätt in i skogen utan att bry sig om skyltar om var man får åka. Pete följer efter och i en vild jakt så råkar han köra över ett stup ner i en sjö.
 
Andy räddar Pete och de två hinner prata ut om vad som hänt. Pete berättar om hur dåligt han mådde när han trodde att han dödat sin bror. Det gör att Andy besöker Robert på sjukhuset och säger till honom att han måste överleva och vakna eftersom han ska göra allt för att Victoria och Diane ska få se vem Robert egentligen är.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Nån som kan skriva vad som hände idag?!
Missade mej på tiden och såg endast sista delen efter pausen på andra avsnittet.

2016-09-02 @ 13:50:10
Postat av: Ylva

Vad skönt att du fått komma hem Marie! Hoppas du mår hyfsat åtminstone. Kortare resuméer duger så bra! Tyvärr postade jag ett inlägg om dagens avsnitt under gårdagens. Sorry:(

2016-09-02 @ 15:12:05
Postat av: TinaV

Välkommen hem Marie, hoppas du är på bättringsvägen. Gör så mycket du orkar, det är viktigast att du mår bra.
Jag tittar inte på HTG just nu, det är för mycket jobbigt och jag vill gärna hålla kvar den positiva känslan från sommaren.

2016-09-02 @ 15:47:57
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hej Marie och välkommen hem, trevlig helg! Kram ♡

2016-09-04 @ 09:53:39
Postat av: Nyfiken Kvinna

Laurel börjar sitt nya jobb på godisfabriken...
Pete fyller år och Finn kommer och grattar Pete med present. Andy och Pete och Finn åker iväg och åker motorcross på en skogsbana. Pete kör utför ett stup ner i sjön och Andy hoppar i och hjälper Pete upp ur vattnet. Det var lite av vad som hände i fredags.

2016-09-04 @ 10:27:57
Postat av: Nyfiken Kvinna

Jag glömde bort att skriva att Moira gjorde en fin tårta till Pete och att han fick en fin present av henne också.

2016-09-04 @ 11:02:42
Postat av: ELIZA

Välkommen hem, Marie!! Nu har jag betat av veckans avsnitt... Ingen upplyftande historia, precis...Retar mej på att så få verkar begripa Vanessas problem...Börja söka egen vårdnad direkt...Inte övertygande...Har dom inte hört talas om förlossnings depression? Nämndes bara vid ett tillfälle...Och hur var det när hon väntade...Slut med Kirin, som jag tror hon älskade, och sen i princip ensam med tankarna...Och dessutom få för tidigt, kan väl knäcka vem som helst...Har jag uppfattat fel, eller, men har Andy skjutit Robert? Jag såg nog inte sista avsnittet före uppehållet...Och Eric, vaaad har tagit åt honom..? Sörja, är väl en sak, men som han beter sej måste ju några knivar i lådan ha försvunnit...En annan sak som jag reagerat på, Chas verkar helt utan smink!!! Jättefin!!

2016-09-04 @ 16:21:41
Postat av: Nina

Tack för svar!

2016-09-06 @ 06:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0