M och glutenfri pizza

Inskrivet kl 23:11
 
Jai försöker få Tanya till att tro att något hänt mellan dem och först blir hon förtvivlad men sedan inser hon att det inte kan stämma. Då visar Jai henne bilderna men hon tror honom inte ändå. Jai erkänner sedan att han vill att hon ser till att Nikhil återvänder till Kanada på direkten, annars kommer han att visa Nikhil bilderna.
 
Nikhil har fått sms från Tanya, egentligen Jai som skickade från hennes mobil, om att hon vill vara ifred och tänka. Han blir orolig för var hon varit hela natten.
 
Paddy vill inte adoptera ett barn när Rhona föreslår det men han lovar att tänka på saken.
 
Cain ber Aaron att gå ut och umgås med sin mamma. Aaron undrar varför, så Cain säger att det kan han fråga om när de går ut. Det gör att Aaron pratar med Chas och hon erkänner att hon haft jobbigt med Emma och att hon behöver sömntabletter för att kunna sova.
 
Nicola ber Laurel att flytta in hos Jimmy för att kunna hålla koll på honom.
 
Paddy träffar Tess i skolan. Han erkänner för henne att han har svårt att sluta tänka på henne. De kysser varann.
 
Tanya lyckas övertala Nikhil om att de borde åka hem direkt. Hon vill att han inte ens säger hejdå till Jai. När Nikhil envisas med att han måste träffa sin bror innan de åker så talar hon om vad som hänt. Nikhil har först svårt att tro på henne men inser sen att det är sant. Han blir rasande och söker upp Jai och skäller ut honom. Nikhil säger att han tänker stanna kvar i byn bara för att krossa Jai.
 
Rhona köper en specialgjord docka av karaktären M ur James Bond-filmerna till Paddy för att han är speciell och för att hon älskar honom.
 
Harriet har ordnat möte på kaféet för att prata om vad de ska köpa till nya församlingslokalen. Hon har svårt att slita blicken från Ashley som sitter och pratar med Laurel.
 
Dan köper en tandemcykel till honom och Kerry så de kan träna ihop. Kerry gillar inte den nya livsstilen och att hon inte får äta godsaker så hon passar på när Nicola utsett henne till cateringansvarig för Bernices möhippa. Dan förklarar att han är orolig för hennes diabetes och för att det kan ge följdsjukdomar. Kerry blir förbannad för hon tror att han tycker hon är fet.
 
Nikhil är på dåligt humör och känner att han ska reda upp allt efter Jai. Det gör att han säger åt Kirin att allt som har med saftförsäljningen att göra ska godkännas av honom. När Kirin protesterar säger Nikhil att han vill ha koll på allt som lämnar fabriken.
 
Ashley får skynda sig hem för att hjälpa Sandy som ramlat. Han fortsätter att skriva upp allt i sin bok men märker sedan inte när han tappar boken på kaféet.
 
Rhona är besviken för att hon fått höra att Tess ska sluta som Leos assistent. Hon berättar det för Paddy som åker till skolan för att prata med Tess. Precis när Tess säger att hon inte kan göra ett bra jobb för Leo när hon flirtar med hans far så kommer Rhona dit. Det verkar som om hon inte hörde det Tess sa för när Paddy säger att han bara ville veta varför Tess slutar så är allt lugnt.
 
Megan som packat för att lämna byn beslutar sig för att stanna litet tag till, tills försäljningen av företaget gått igenom, eftersom Nikhil sagt att han inte ska säga något till Jai om barnet.
 
David pratar med Nikhil och får veta vad som hänt och att Nikhil ska stanna ett tag till även om Tanya åkt hem. David vill att Nikhil och Molly flyttar hem till honom så de kan få sällskap av varann. Han försöker övertala Nikhil genom att nämna att de kan njuta av Netflix och glutenfri pizza till och med. Nikhil flinar och säger att han faktiskt äter lite vete nu för tiden.  =)
 
Jai är rasande på sin familj och fortsätter sitt knarkade. Han skäller ut sin far på puben och hoppas att deras familjeföretag går åt skogen.
 
Paddy sitter och funderar när Rhona kommer fram till honom på puben. Hon märker att han mår dåligt och är orolig. Paddy säger att han ska vara ärlig men sedan säger han att han inte vill adoptera för att han är rädd att han inte ska älska det barnet lika mycket som Leo men när han väl sagt det högt så säger han att han inser hur dumt det var så självklart kan de adoptera ett barn. Rhona blir jätteglad och kramar om honom.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Jag som var så glad att Nikhil var tillbaka... sen uppför han sig som en idiot. Hoppas det går över!

Varför har David armen i mitella?

2016-09-27 @ 02:10:21
Postat av: Frk Höger

AnnaS, David ramlade ned från stegen när han renoverade sin butik. Det nämndes bara, visades aldrig eller så missade jag det.

2016-09-27 @ 11:23:14
Postat av: AnnaS

Jaha, det missade jag helt! Tack! Han kanske har gjort sig illa på riktigt!

2016-09-27 @ 11:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0