Alla är mer eller mindre konstiga

Inskrivet kl 12:38
 
Ingen hör Chas som bankar på dörren för alla är ute och tittar på fyrverkererna. Hon snubblar till och slår i huvudet. Debbie och Cain som saknar henne börjar leta. De märker att de inte kommer in i puben så Cain sparkar sig in. Han upptäcker även den läckande gastuben (antagligen inte kolsyra som jag trodde igår)
 
Vanessa berättar för Carly om sin uppväxt med föräldrar som inte fanns där.
 
Rhona vill bjuda Tess på kaffe efter fyrverkerierna. När Tess ska åka hem söker Paddy upp henne. Han är fortfarande orolig för det som hände men hon vill inte heller att någon får veta något.
 
Cain frågar ut Emma om låsta källardörren eftersom hon var sist ut från puben tidigare. Emma nekar både till att ha låst in Chas och satt på gasen. Ross och Finn tror att deras mamma kan vara skyldig då hon stal passet tidigare. Debbie hör detta och Chas får också höra och blir vansinnig så hon kastar ut Emma. James tror på Emma.
 
Chas säger att allt är ok nu när de vet att det var Emma så nu behöver hon inte hjälp från Cain. När alla gått går Chas in på puben och river ned allt och sedan ner i källaren som i trans.
 
Paddy blir konstig så fort Rhona nämner Tess.
 
Andy flyttar hem till Moira när Robert ska flytta hem till Victoria. Han säger att Robert är hennes bror, inte hans inte nu längre. Adam är orolig för att Victoria kan råka bli skjuten när hon umgås med Robert, eftersom skytten kan gå lös fortfarande.
 
Chas ringer till Cain som kommer för att kolla in förstörelsen. De konfronterar Emma som nekar. James säger att han varit med henne hela natten. Emma erkänner att hon låste dörren men hon rörde inte gasen. Hon ville bara skrämma Chas. Det gör det svårare för Finn och James att tro på henne. Emma blir sur för att James tror på Chas men inte henne. James vill att de tar professionell hjälp till Emma.
 
Rodney får höra att Bernice och Lawrence inte delar sovrum. Han blir orolig för sin dotter men Bernice nekar till att det skulle vara något problem. Bernice försöker komma nära Lawrence igen när de är hemma men han får bråttom att gå och lägga sig, ensam i sitt rum.
 
Robert tror inte att Aaron som älskade honom kan vara den som gjorde mordförsöket.
 
Rodneys flirtförsök på okänd dam på puben går inget bra. Han flirtar då med Joanie istället som tacksamt tar emot vin och sällskap.
 
Andy söker upp Ross för att få honom att hjälpa till att få Aaron fri men de blir avbrutna av Debbie. Andy skyller på att han ville planera julen.
 
Emma går hem till Chas för att få henne sluta ljuga om det som hänt. Hon varnar Chas från att förstöra för familjen för då kommer Emma att ge igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ä "Debbie" gravid? Hon såg ut att klä sig för att dölja det dag. Om avsnitten finns inget intressant att förtälja tyvärr.

2016-09-20 @ 16:37:53
Postat av: Stina

Vad Paddy är jobbig, det är väl bara att dölja att han var otrogen en kväll , han vill lätta sitt samvete men då skadar han bara andra t ex Rhona och assistenten vad hon nu heter. Skärpning Paddy. Är det två olika personer som förföljer Chas inte bara Emma?

2016-09-20 @ 16:56:24
Postat av: malin

Chas går väl i sömnen helt enkelt? men lite märklig twist....

2016-09-20 @ 17:13:02
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Julia

Tror Debbie var gravid i verkliga livet under denna period. På tal om det så tycker jag det är dags för Charity och Nicola att komma tillbaka nu :)

2016-09-20 @ 22:53:50
Postat av: Jonas

Går Chas i sömnen, eller har hon utveckliga multipla personligheter?

2016-09-21 @ 07:58:16
Postat av: Peter H

Jag tyckte också att det var konstigt med Chas. Tänk om hon har utvecklat någon slags personlighetsklyvning? Jag har läst om folk som har splittrats upp i ett trettiotal individer. Det vore inte lätt att hålla reda på.

2016-09-21 @ 08:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0