Syskonplågan

Inskrivet kl 12:52
 
Ross hänger upp Pete uppochned över en brokant och hotar med att släppa ned honom. Pete bönar och ber om att Ross ska sluta men Ross vill bara ha ett sms till deras far ifrån Pete där han skriver att han ber om ursäkt, sedan ska han släppa brodern över kanten så det ser ut som ett självmord. De börjar prata med varann och Ross får ur sig all ilska han burit på sedan barndomen.
 
Rishi ska träffa en advokat för att föra över företaget från Jai. Priya har massor att göra så hon har inte tid med Rakesh som istället söker upp Chrissie för att planera hennes försvar.
 
Pete skriver ett sms som Ross läser med tårar i ögonen. Sedan ringer Ross efter Andy som får komma och hämta Pete.
 
Bernice masserar Lawrence och de pratar om Chrissie och Robert. Då råkar Bernice säga att hon träffat Robert. Varken Lawrence eller Chrissie blir glada när de hör detta. Bernice söker sedan upp Robert och berättar om besöksförbudet Chrissie ska ordna. När Chrissie och Lawrence får veta att Bernice återigen skvallrat för Robert blir Chrissie förbanad men Lawrence försvarar Bernice med att hon bryr sig om sin familj.
Gabby surar och tror att hennes mamma kommer att förstöra för sig så de inte kan njuta av lyxlivet i stora huset.
 
Pete pratar med Moira som skjutsar honom  till polisstationen där han anger sig själv. Sedan berättar han det för sin familj.
 
April blir irriterad på Arhur så hon rusar ut och råkar möta Ross. Hon och han pratar om hur det är med äldre syskon och massa bråk. Det gör att Ross ändrar sig, han vill inte lämna byn för han vill bli vän med Pete igen.
 
Rishi pratar med Rakesh och inser att Priya inte äter. Han pratar med Jai om det men Jai bryr sig inte. Rishi försöker få Priya att äta en smörgås på jobbet men hon har inte tid.
 
Ross träffar Pete hemma och de pratar om vad som hänt. Pete berättar om polisen och Ross ber om ursäkt för det med Debbie och han hoppas de kan lägga allt bakom dem.
 
James berättar för Chas om familjens problem. Emma ser dem ihop och blir irriterad men säger inget.
 
Amelia har i skoluppgift att kolla vad familjen äter. Det gör att hon håller koll på hur mycket socker de får i sig. Hon gör även ett blodtryckstest på Kerry och det visar att Kerry har högt blodtryck och det är en diabetesvarning. Familjen får minska på det onyttiga säger Dan och då gäller det även Amelia.
 
Chrissie vill bli sams med Bernice, så hon lovar att stå för bröllopsfesten. Bernice blir glad och Lawrence som stått en bit ifrån och hört allt står och ler.
 
Debbie och barnen kommer hem. Cain får vara barnvakt medan Debbie går iväg. Hon söker upp Ross och talar om för honom att hon vill vara med honom. Ross tror inte det är någon bra idé men visar att han vill vara med henne. De kysser varann...
 

Kommentarer
Postat av: Louise

Någon som vet varför det är så många av männen som har en röd-grön "lapp" fastsatt på bröstet??

2016-09-14 @ 13:10:27
Postat av: Karin

Louise, lappen vid bröstet är en vallmo och det firas 11 november och några veckor innan dess för att minns och hedra av soldater som stupat i krig efter 1914.(Vallmouppropet,Poppy appeal)
Ungefär så i alla fall.

2016-09-14 @ 13:45:36
Postat av: Louise

Då ska jag googla lite på det, tack så mycket för svaret! Tänk vad jag har funderat på det där :-D

2016-09-14 @ 18:32:35
Postat av: Frk Höger

Frågan om blomman kommer upp varje år. Tur att bloggen finns ❤👍

2016-09-14 @ 19:05:01
Postat av: Jackson

Jag blir mer och mer förundrad över att James tog tillbaka Emma. Nog måtte han väl ångra detta beslut?

2016-09-15 @ 07:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0