En walkie-talkie till den gamla damen

Inskrivet kl 22:57
 
Andy ångrar sin uppgörelse med Ross och det uppskattas givetvis inte. Ross hävdar att Andy är tvungen att utföra sin del av uppgörelsen även om Robert inte dött. Han säger att han kan se till att Robert dör på sjukhuset. När Andy ändå inte ger med sig säger Ross att han tänker döda Pete ändå ö
även om han får göra det själv.
 
Sandy övertalas till att flytta hem till Ashley och Harriet. Han ber Ashley att köpa en avflyttningspresent till Edna men Ashley glömmer det. Tillslut så skriver Ashely upp vad som ska köpas. Edna får en walkie-talkie så hon kan "bli störd" av Sandy även om de inte bor ihop längre.
 
Chas mår dåligt över att Aaron mår dåligt i fängelset. Hon super sig full och blir osams med Emma som kommenterar att Aaron får skylla sig själv. James hjälper Marlon och Paddy att ta hand om Chas som är rejält onykter. Emma blir sur och svartsjuk men James tystar henne med en kyss.
 
Belle kommer hem från skolresan och får veta av Lisa och Zak att Kirin åkt fast för att han haft kokain. Hon säger att hon inte är intresserad av honom längre men att de kommer att jobba ihop ändå.
 
Robert som vaknat får besök av Victoria och Diane. När Chrissie kommer har de andra besöken gått. Hon håller åt hans luftslang och säger att hon gärna hade sett honom dö. När Robert larmar så går hon därfrån.
 
Bernice och Gabby flyttar in på Home Farm. Gabby vill genast ha nya fina kläder men Bernice säger stopp.
När sedan Bernice får veta att hon och Lawrence ska ha separata sovrum blir hon besviken. Han skyller på att det var länge sedan han levde ihop med någon.
 
Andy varnar Pete för vad Ross är ute efter att göra. Han berättar även om sin egen del i uppgörelsen. Pete blir förbannad och vill gå till polisen. Andy tvekar men efter en kortare diskussion så går han med på det men han vill bara ringa barnen i Spanien först. (När och med vem åkte de dit?) När Pete hör Andy prata med sina barn ändrar han sig. Han vill inte gå till polisen eftersom Sarah och Jack behöver Andy.
 
Rhona tjatar på Marlon att ringa till Chloe som han träffade på singelkvällen. Marlon tvekar men blir tillslut övertalad. Det visar sig att hon lämnat fel telefonnummer så han hamnar hos någon man. Rhona tycker då att Paddy ska hjälpa Marlon hitta en ny kvinna.
 
Robert sms:ar Bernice och ber henne komma till sjukhuset. Hon säger dock inte till Lawrence att det var Robert utan skyller på att salongen behöver hjälp. Robert varnar Bernice för familjen White som är en farlig familj som kan döda människor, eftersom Lawrence var beredd att ta ett fängelsestraff för sin dotter.
 
Pete har bestämt sig för att sticka ifrån byn. Han talar om det för Andy som inte är sen att nämna det för Ross. När Pete återvänder till sin husvagn för att hämta sina saker är Ross där och slår ned honom. Ross binder Pete och drar iväg med honom på flaket på en lastbil.
Lite lustigt att Ross spelade The Gap Band med låter "Oops upside your head" i bilen, den låten spelades mycket när jag var i Edinburgh 1980, ni vet..stället med killar som har en dialekt "to die for" enligt Belle  ;)
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Var det inte så att Paddy ändrade numret i Marlons mobil? Tjejen Marlon träffade var väl kompis med den tjej Paddy låg med.

2016-09-14 @ 11:56:16
Postat av: jag bara

Jag uppfattade det som att Paddy gjorde just så, Ylva.

2016-09-14 @ 15:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0