Medicintjuvar

Inskrivet kl 21:57
 
David som upptäckt att någon är i butiken får hjälp av polisen. Det är Carly och April som letar efter medicin. David låter bli att göra en anmälan. Carly lyckas även övertala honom att skjutsa hem dem till Marlon. Väl hemma lyckas hon även tjata till sig jobb i hans butik.
 
Cain och Chas är på Dingles gård. Hon är helt förvirrad och i chock. Cain tycker att hon bord försvinna utomlands ett par veckor. Medan Cain planerar flykten till Irland så försvinner Chas från gården.
 
Nicola kommer hem till Jimmy för att prata om det som hänt. Laurel får veta att Diane blivit knivhuggen så hon söker upp Ashley som sitter på det nattöppna kaféet. Ashely erkänner för Laurel att han ändrat sig angående sin far. Han säger att alla har rätt till en värdig död. Senare så talar Ashley om det för Sandy.
 
Lawrence tar med sig Bernice hem från sjukhuset eftersom det ändå tar flera timmar innan Dianes operation är klar. Väl hemma ser Chrisse dem sitta tätt ihop i soffan och Lawrence lovar att aldrig lämna Bernice.
 
Chas kommer till puben där polisen håller på att göra en brottplatsundersökning. Hon erkänner direkt att det var hon som knivhögg Diane. Det gör att Chas får följa med till polisstationen för förhör.
 
Andy och Robert får höra att Chas är tagen för förhör. De åker in till byn ifrån sjukhuset för hämta något på puben. Utanför möter de en orolig Paddy och Aaron. Givetvis går det inte att undvika en konflikt men Aaron tar det lugnt  och går därifrån.
 
Polisen förhör Chas och hon berättar om Emma som förföljt henne och att hon därför trodde att det var Emma som gjorde inbrott på puben. Polisen åker till byn för att fråga ut Emma och hon nekar. James ger Emma alibi. När polisen nämner att Chas trodde att det var Emma som gjord inbrottet så inser hon att hon kunde ha blivit knivhuggen.
 
Nicola vill bli sams med Jimmy efter att ha insett hur snabbt livet kan vända. Först är Jimmy inte beredd men efter en smörgås som Nicola ger honom så ändrar han sig
 
Moira och Cain kommer till sjukhuset för att höra hur det går för Diane. Victoria blir rasande men lugnar ned sig när hon förstår att Chas antagligen trodde det var någon annan som kommit in på puben.
 
David fyller år och är väldigt besviken över att inte Eric hört av sig. Nikhil och Leyla gör allt för att muntra upp David och vill fira med honom även om han är motvillig.
 
Diane vaknar upp efter operatioen. Allt har gått bra men läkarna har upptäckt en stor tumör i buken.
 

Kommentarer
Postat av: Peter%20H

Så Chas knivhugger Diane och räddar därmed livet på henne eftersom hennes cancer därmed upptäcks.

2016-10-03 @ 12:34:47
Postat av: Ylva

Peter: Ja det ser så ut. Chrissie är väldigt otrevlig för närvarande tycker jag. Kan fatta om hon är orolig för att hon ska upp i rätten men varför säger hon inte det till sin pappa? Är det ngt på gång mellan David och Bobs dotter? (minns inte namnet just nu)

2016-10-03 @ 12:53:44
Postat av: AnnaS

Chrissie är väl otrevlig för att hon inte tycker om att hennes pappa gifte sig med Bernice. Hon verkar ju tro att Bernice är en lycksökerska. Jag ser fram emot när det kommer fram att Lawrence äktenskap med Chrissies mamma var likadant som hans nuvarande äktenskap!
Men visst är det konstigt att Dingles första reaktion när Chas knivhuggit Diane är att försöka få henne ut ur landet! Som om inte det verkar misstänkt? Och polisen kommer ju att komma fram till samma resultat i alla fall. Skönt att hon angav sig själv.

2016-10-03 @ 19:53:04
Postat av: Jonas

Ylva: ja, det verkar inte bättre än att David kommer att lägga beslag på den fagra Carly. Han är i och för sig en trevlig kille, så det får väl ändå anses ok om det blir något mellan dem.

Chrissie behöver väl inte bo hemma hos pappa heller, om hon nu inte tycker om den nya frun.

2016-10-03 @ 20:35:57
Postat av: jackson

Nicola ser gravid ut.

2016-10-03 @ 20:51:46
Postat av: Liv

Håller med om att det var skönt att Chas angav sig själv. Tycker nog Carly och David skulle bli ett gulligt par.

2016-10-03 @ 22:28:45
Postat av: Lena

Ja jag reagerade också över det angående Nicola. Frågan är bara vad hon skulle hem o göra nu i så fall. Om hon är gravid lär hon ju få försvinna ut ur serien igen ett tag.

2016-10-04 @ 00:22:23
Postat av: Anonym

Hon var gravid när hon försvann förra gången så det är nog bara så att hon lagt på sig några kilon.

2016-10-04 @ 09:11:19
Postat av: Lena

Ja jag kom på det idag :-) Lite trög ibland

2016-10-04 @ 16:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0