Sanningar som kommit fram och nya lögner

Inskrivet kl 12:58
 
Vanessa är orolig för hur Adam ska ta det när han får veta att han inte är far till barnet. När han kommer över så berättar hon ändå sanningen. Hon berättar om mongolmärket och nya dnatestet. Adam blir förtvivlad.
 
Gabby och Arthur får vara hemma från skolan när Ashley ska berätta om sin sjukdom. Han berättar för Gabby först och sedan Arthur. Gabby tycker det är jobbigt och rusar iväg till Home Farm. Ashley följer efter och han träffar Bernice som får veta vad som hänt.
 
Ross vill ha barnvakt men James och Emma måste jobba.
 
Chas ljuger för Marlon för att få ledigt så hon kan träffa Gordon i bilen.
 
Nikhil erbjuder sig att hjälpa Leyla med skatterna men när hon kommer till fabriken så är han inte där. Jai tar över trots att Leyla protesterar. När han gjort klart deklarationen så säger han att han saknat henne. Han vill att hon förlåter honom och att de fösöker igen men Leyla får panik och rusar därifån.
 
Adam och Victoria skulle på utflykt med Johnny men han kör iväg med dem med tanke på att stanna borta. Han berättar för Victoria om dnatestet och att han ser sig som Johnnys pappa.
 
Vanessa letar efter Adam och Johnny på gården. Hon ser Moira och berättar hur det ligger till för henne. De går till puben för att kolla där. När de diskuterar vad som hänt så så hör Rakesh och Priya det. Kirin kommer precis in så Vanessa säger sanningen till honom. Kirin blir chockad och vet inte vad han ska göra.
 
Jai kommer till affären och ser Leyla där. Han vill träffa henne igen angående skatterna men hon skyller på att hon är upptagen. När han inte tar ett nej så säger hon att hon har en pojkvän. Jai blir förvånad men tror henne inte men då säger Nikhil som är där att det är han som är hennes pojkvän. Jai blir väldigt besviken. Leyla blir först arg men sedan inser hon att det är bra och att Nikhil kan få spela pojkvän ett tag till.
 
Kirin får inte följa med och leta efter Johnny för att inte göra det jobbigare för Adam så han går iväg och råkar möta Ross bakom scoutstugan. Ross bjuder på öl och de pratar om att ta hand om barn.
 
Moira är orolig öfr Adam och hon får inte tag på Cain. Pete tröstar henne.
 
Arthur berättar för Marlon om Ashleys demens. Marlon berättar det för Nicola som ringer Jimmy.
 
Priya vill att Rakesh berättar hela sanningen för Kirin annars lämnar hon honom.
 
Adam och Victoria har tagit in på hotell. När hon får tillfälle ringer hon Vanessa och säger att allt är ok och att de kommer hem i morgon. Vanessa protesterar men Victoria lyckas lugna ned henne genom att påpeka att de måste förstå hur Adam känner det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hemligheter och mysterier är typiskt förekommande i såpor. I såpor avslöjas nästan alla hemligheter. Ibland kommer sanningen fram fort. Men för det mesta brukar det ta långt tid innan en hemlighet avslöjas. Väldigt få hemligheter blir aldrig avslöjade. Idag avslöjades två hemligheter i Hem till gården.

2016-10-27 @ 12:58:10
Postat av: jag bara

Inte bara Ashley har drabbats av demens i den här serien, utan manusförfattarna verkar också vara svårt drabbade. För vilken gång i ordningen blir ett litet barn kidnappat av en knäpp förälder eller förälderwannabe?

Tycker att nya Gabby är lite lik gamla Gabby till utseendet.

2016-10-27 @ 13:17:57
Postat av: Stina

Håller med att gamla och nya Gabby är lika varandra.
Adam är sig lik igen nu känner man igen honom , samma gamla omogna Adam som tidigare, den killen verkar aldrig växa upp.
Bearnice däremot blir mer och mer sympatisk.
Får se hur Kirin tar detta.

2016-10-27 @ 14:36:17
Postat av: Anonym

Det Adam gjorde var fel, men försök att sätta dig in i hans situation och se från hans synvinkel. Jag försöker alltid förstå varför såpakaraktärer gör som de gör. Jag tittar på orsaker och bakgrund till olika handlingar. Jag ser på helheten och hur enskilda händelser hänger ihop. Visst får manusförfattarna ibland idetorka som resulterar i deja vu.

2016-10-27 @ 14:48:02
Postat av: Gerd

Tycker att den nya Gabby är mycket mer sympatisk än den gamla !!

2016-10-27 @ 16:51:45
Postat av: Såpa fantast

Lite komiskt med en efterhängsen Jai som inte fattade vinken förrän Layla fejkade en pojkvän för att han skulle lämna henne ifred.

2016-10-27 @ 17:17:03
Postat av: Ylva

Håller med. Elake Jai har plötsligt blivit en komisk pajas i plastmössa:)

2016-10-27 @ 18:10:25
Postat av: ELIZA

Ja, det svänger minsann!!!

2016-10-27 @ 19:06:17
Postat av: jag bara

Men hoppas att Nikhil inte blir ihop med nyckfulla Leyla.

2016-10-27 @ 19:21:45
Postat av: Såpa fantast

Nikhil berättade för David att han gillar en tjej. Jag tror det var just Leila han pratade om. De skulle säkert bli ett fint par.

2016-10-27 @ 23:09:17
Postat av: Jonas

Nikhil borde bli ihop med en vettigare tjej än Leyla, men tyvärr verkar han väldigt förtjust i henne. Nu finns det kanske inte så många vettiga singlar kvar i byn, förutom Carly, men där har det ju tidigare verkat vara något på gång med David.

2016-10-28 @ 07:47:58
Postat av: jackson

Får litet dåliga vibbar av konstellationen Chas/Arons pappa. Det känns mest som om hon har varit singel litet för länge och i stort sett tar första bästa.

2016-10-28 @ 08:49:25
Postat av: Såpa fantast

Jag får också dåliga vibbar av Gordon, som att han döljer något. Kanske är det därför Aaron hatar honom. Han kanske vet något som ingen annan vet.

2016-10-28 @ 10:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0